Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

To je dokaz koliko nisi razumeo moje pitanje, od ostrascenosti najblaze receno.

Ma pusti, time se bave jer misle da ce im tema na jeftin nacin biti posecenija. Ja se iskljucujem, a tebi veliki pozdrav :heart:, nije vredno prepiranja s nekim ko to namerno radi.

U pravu si, stvarno ih treba ostaviti da se tapšu između sebe ali ishod je odavno poznat.
Kad nemaju na koga krenu međusobno da se ujedaju :lol:

Pozz i tebi :ortakinje:

Овог мајмуна сте већ видели претпостављам..од сања неке државне Ударе,све му се помутило :lol:

:pop::pop::pop:

Zar je moguće da se ljudi iživljavaju kad je čovjek dobio moždani udar i da im je to nešto "smiješno"??
Nehumanost, nečovječnost i neshvatljiva mržnja prema čovjeku koji se bori za život i to samo zbog toga što ne misli kao oni.

:pop::pop::pop:

Zar je moguće da se ljudi iživljavaju kad je čovjek dobio moždani udar i da im je to nešto "smiješno"??
Nehumanost, nečovječnost i neshvatljiva mržnja prema čovjeku koji se bori za život i to samo zbog toga što ne misli kao oni.
Хоћеш да ти кажем шта је то Нечовечност?
Овај исти Глишић је само пре 10 Дана претио како ће Он све да бије..Студенте,Грађане..како их Ви зовете,блокадере.
be carefull what you wish for,it might come True.

Ајд сад нека бије.

Botovi su na spiskovima određenih stranaka i valjda ih plaćaju za ta delovanja po mrežama.
Botovanje kao neka vrsta plaćenog rada kod nas je počelo pojavom nekadašnjeg DOS-a na našoj političkoj sceni, nastavak sam zaključi ukoliko imaš kapaciteta, ukoliko ne, traži pomoć prijatelja ako imaš pametnije u svom okruženju.

Inače, ovo što pišeš je kleveta k'o vrata i treba da se prijavi nadležnima.

Rekoh ti, izvoli - prijavljuj, i time dokazi da si bot :D

Ali pazi, @tab503 vidi i IP adrese, beleze se u bazi, i lako ce da vidi čiji si klon.

Pojaviš se uvek kad je Tihi u banovini, tako da ne treba biti kapacitet niti imati uvid u bazu podataka i IP adrese, LOL :D

1000014632.jpg

Ja na to nisam pozivala nikad, ako na mene mislis,
Ma, to se odnosi na kreature poput npr. Karleuše i sijaset manijaka na društvenim mrežama koji su to otvoreno izjavljivali, kao i na Vučića koji je takve postupke drsko pravdao i relativizovao.

samo kazem da je moguce kod ove devojke, i ne samo nje, da se javila konfuzija i osecaj zivotne ugrozenosti (jer blokaderi su neretko uzvikkivali razne poklice, neprijateljski se ponasali, a ona mozda nije znala da ce tog dana bas tu biti skup), i da nije krenula sa namerom da nekog zgazi, nego da se izvuce iz guzve pa ma kako.
Slažem se. Sasvim moguće je takođe bilo i upravo suprotno, da je s jasnom namerom delovala, kao i to da ju uhvatio grč u nozi kojom daje gas pa nevoljno postupala.

Opet, sve je to trebalo da se utvrdi na sudu i da se vidi sta je u pitanju, jer u svemu ovome ako niste znali, svi su zrtve, a ne samo blokaderi, pa da se na taj nacin neko i opameti.
Naravno da smo svi žrtve, svaki stanovnik Srbije, počev od svih onih nesrećnih ljudi koji su izgubili živote i zdravlje zbog korupcije, pa onda oni koji su ostali bez zaposlenja, pa oni koji su ostali bez domova, bez dostojanstva, bez pristojnog života, itd.

Back