Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Svako lako može da izvrši uvid u komentare na portalima,društvenim mrežama pa i na ovom i drugim srpskim forumima na vest o padu nadstrešnice.Isto važi i za Ribnikar i Dubonu.
Možda radost nije tako očigledna ali očigledna je euforija u smislu ovo smo čekali,sad je prilika...
Ono što je drugim narodima povod za žalost ,jednom delu Srba je povod za juriš na osvajanje vlasti.
Vi ćete se možda jednog dana i sramiti samih sebe.Sad ne možete jer ste toliko ostrašćeni i frustriani da vam je svest sužena.
senvičar i naprednjak:
Vi ćete se možda jednog dana sramiti samih sebe!
haha

senvičar i naprednjak:
Vi ćete se možda jednog dana sramiti samih sebe!
haha

Неће .. то су људине који живе живот пуним плућима .. нису шмокљани

Све праве требе обожавају напуцане радикале .. имају кола моторе путовања .. галантни су .. викендице куће ..

Какав срам и чега .. Хрвати се немају чега срамити ни Радикали се немају чега срамити јер се ничега никога и никада не стиде

Jelena-Karleusa-2-e1718901582888.jpg

Imam ja kolegu sa posla koji ima ukupno bolovanja koliko i staza, pola-pola. Kada nesto kaze, nikada nisi siguran da li je istina.

Tako i SNS sekta.

Sve je moguće, ali ako je istina, stvarno ne mogu da se radujem.

Ja mogu da se politički ne slažem sa AV, Glišićem, Đukom..etc.. Politički. Ali nikome ne želim tešku bolest ili smrt.

Nadam se da me razumeš.

Darko Glišić u teškom stanju, lekari mu se bore za život; Vučić stigao u bolnicu​

Ministru za javna ulaganja i predsedniku Izvršnog odbora SNS Darku Glišiću iznenada je pozlilo jutros dok je gostovao u jutarnjem programu.

Mediji prenose da je u jako teškom stanju i da mu se lekari bore za život. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u bolnicu.

https://www.b92.net/info/politika/152331/darku-glisicu-pozlilo/vest

da li ce preziveti sta mislite?
Надам се да хоће да преживи бар још мало, још који дан.
Члан његове фамилије је велики инвеститор и дужан је доста пара носиоцу посла на једном објекту за који је нас ангажовао јер је једна режимска фирма радила радове (исте које и ја радим) па су толико зас..рали објекат да није ништа функционисало на њему.
Онда сам ангажован да оспособим системе да раде на том објекту, јер ови бандити појма немају да раде а узимају огромне паре, али су нам остали дужни доста пара.
Само нека плати а после како хоће.

Ja mogu da se politički ne slažem sa AV, Glišićem, Đukom..etc.. Politički. Ali nikome ne želim tešku bolest ili smrt.

Nadam se da me razumeš.

Лепо, али да ли мрзитељи Срба и Србије желе да се бар једном нешто лепо догоди.

Нисам ја сигуран да они не желе свима нама зло.

Јер изгледа , да они другачије не могу бити Елита.

Glišić je na prvom mestu čovek. Zar sve mora da se gleda iz ugla politike, da li je "naš" ili "njihov"?

Inače je 1973.godište, čitala sam kratku biografiju na netu.
I Oliver Ivanovic je bio covek.

Ljudi su i ovi koje SNS mafijasi prebijaju i prete, godinama, a posebno u prethodno vreme.

Sve su to ljudi.

Члан његове фамилије је велики инвеститор и дужан је доста пара носиоцу посла на једном објекту за који је нас ангажовао јер је једна режимска фирма радила радове (исте које и ја радим) па су толико зас..рали објекат да није ништа функционисало на њему.
Онда сам ангажован да оспособим системе да раде на том објекту, јер ови бандити појма немају да раде а узимају огромне паре, али су нам остали дужни доста пара.

Има ко ће да плати за Глишу

Елита која није одговорна има став на крају пропасти - Све ће то народ сам позлатити

Nadam se da me razumeš.

политички ?

Докле та маска ?

Реч је о економији.. о пљачки ..

Реч је о тој логици да када се заседне за заједничку пореску касу само једна партија све троши само за себе

Каква је разлика мећу тим 'различитим' 'политикама' .. ни-как-ва

Као да нисмо ни улазили у кладионицу а да смо изгубили на клађењу .....

Nadam se da me razumeš.
sta ima o tome da razmisljaas...kad bog sve to odredi lepo kome koliko i po zasluzi.

Nadam se da me razumeš.
Delikatno je to. S jedne strane hrišćanski odnos prema zlikovcima, a s druge strane njihovo zdravlje znači da će sutra nego biti povređen po njihovom naređenju. Polomljene vilice, pregažen, zatvoren na Pravdi Boga.

Back