summer girl 93
Domaćin
- Poruka
- 3.385
darkeri...to su oni crni ljudi sa skroooz crazy hair...oni su nesto kao emosi
I agree

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
darkeri...to su oni crni ljudi sa skroooz crazy hair...oni su nesto kao emosi

Darkeri su u sustini vrlo pametni ljudi kojima se smucila svakdodnevna monotonija uz "normalan" zivot.
Imam prijatelja darkera. Slusa Dark metal,black metal itd. Oblaci se u tamno i iskljucivo u trenerke. Ide cak i na svadbu u trenerci. Ali kao sto rekoh,jako je pametan covek.
Jedini problem kod gotovo svih darkera je da poznata depresija. Uz crno obicno ide i depresija. Sto se i primecuje na mom ortaku. On naprosto voli tu svoju depresiju. On je hronicno depresivan i pise pesme. Uglavnom morbidne.
Ali ljudi ne bi bili ljudi kad se ne bi plasili smrta i nepoznatog pa se stoga i klone darkera kao da su gubavci.
Sto je potpuno pogresan potez.

etoLjudi kao i svaki drugi.
Imaju neke pravilo da nose isključivo crno i neka im.
Ne smetaju mi kao što ni njima ne smeta da ja nosim zeleno.
![]()
eto[/QUOTE
slazem se...
kad bih se oblacio ...po vrsti muzike koju slusam...licio bih na papagaja![]()
eto[/QUOTE
slazem se...
a sta ti to slusas?![]()

nisu svi emosi depresivni!!!! npr ja sam emos pa nepadam u neke glupe depresije ...emosi su oni ljudi koje niko nemoze da definira....njih ima u 2 vrste i to:emosi depresivni i emosi normalni ...emosi depresivni su npr. oni koji se rezu ziletima i neznam...rade neke glupe stvari da sebi ostete...a emosi normalni su oni koji imaju neki svoj stil i samo hoce da ih ljudi razumiju..znam puno emosa koji uopste neplacu i nepadaju u depresiju...My misljenjeJa sam u tom fazonu i znam dosta ljudi takvih, i to su sve uglavnom normalni veseli ljudi, sem uzasnih EMOSA koje mrzim![]()

a sta ti to slusas?![]()
Možda je mislio na to da sluša raznovrsnu muziku.![]()

mnogo se..em Možda je mislio na to da sluša raznovrsnu muziku.![]()

nisu svi emosi depresivni!!!! npr ja sam emos pa nepadam u neke glupe depresije ...emosi su oni ljudi koje niko nemoze da definira....njih ima u 2 vrste i to:emosi depresivni i emosi normalni ...emosi depresivni su npr. oni koji se rezu ziletima i neznam...rade neke glupe stvari da sebi ostete...a emosi normalni su oni koji imaju neki svoj stil i samo hoce da ih ljudi razumiju..znam puno emosa koji uopste neplacu i nepadaju u depresiju...My misljenje
![]()
, to da li se neko seče žiletima ili ne, to samo ima veze s tim kakav je čovek po prirodi, a ne da li je emo ili ne!
Ja se ne oblačim kao emo (nažalost
), jeste da volim emo stil i njihovu mjuzu, po prirodi sam sasvim normalna i naravno ne sečem se žiletimaosim ako su vec dark emo![]()

tako je...u potpunosti se slazem s tobomU potpunosti se slažem s tobom, to da li se neko seče žiletima ili ne, to samo ima veze s tim kakav je čovek po prirodi, a ne da li je emo ili ne!
Ja se ne oblačim kao emo (nažalost
), jeste da volim emo stil i njihovu mjuzu, po prirodi sam sasvim normalna i naravno ne sečem se žiletima
![]()

tako je...u potpunosti se slazem s tobom![]()

mah emosi,darkeri,punkeri,ghotici...itd...to su sve neke vrste ljudi koji jednostavno imaju svoj stil...
Pa, onda nisi emos, zovi sebe nekako drugacije, ako vec imas potrebu da sebe definises. To sto si ti, to nije emo. Eh, nekako ispada da si pozer emo. Pa, ima li sta gore...nisu svi emosi depresivni!!!! npr ja sam emos pa nepadam u neke glupe depresije ...emosi su oni ljudi koje niko nemoze da definira....njih ima u 2 vrste i to:emosi depresivni i emosi normalni ...emosi depresivni su npr. oni koji se rezu ziletima i neznam...rade neke glupe stvari da sebi ostete...a emosi normalni su oni koji imaju neki svoj stil i samo hoce da ih ljudi razumiju..znam puno emosa koji uopste neplacu i nepadaju u depresiju...My misljenje
![]()

Onda nisi darker, jer si preuzeo samo taj vizuelni element darkera.Darkeri... ma bolje biti darker naizgled, nego darker u duši. Oni su stvarno uHebani. Depresija i slično- ma batali... Što se mene tiče SREĆA, SREĆA, RADOST.... tralalallaaaaaaaa
Onda nisi darker, jer si preuzeo samo taj vizuelni element darkera.
Ali da li je pravom darkeru bitno da je obučen skroz u crno? Mislim da ne.