emilijabb
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
Jedino sto ona moze da ima ko goticarka je mlooooogo cipke svuda...
Ma znas kako se obukla.
Bolje i od mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino sto ona moze da ima ko goticarka je mlooooogo cipke svuda...
Uvek sam se pitao zasto ih ne vidjam svakodnevno.:shock:.stvarno..nije sala..samo kad je u skc-u neki koncert..po gradu ih retko vidjam u setnji,po prodavnicama..![]()
E pa to je stvarno cudno:shock:
Ja ih stalno vidjam...narocito leti...i nema veze sa koncertima u SKCu...
...mozda zato sto je meni sve crno ;-)

Čudno ja bih mogao reći da ih u NS ima dosta obično vole da sede kod Miletića.Uvek sam se pitao zasto ih ne vidjam svakodnevno.:shock:.stvarno..nije sala..samo kad je u skc-u neki koncert..po gradu ih retko vidjam u setnji,po prodavnicama..![]()
Darkeri - kakvi su to ljudi?
Mozda su i sve to sto kazete al jedno je sigurno nisu nudisti . . .
...i necete ih nikada naci u solarijumu![]()
Šta reći imaju dobre jakne![]()
thumbdown:
Ja ih se plashim....
Izgledaju mi jezivo....

i ja sam nekad sedela na mileticu.... zargonski kazem "na"Čudno ja bih mogao reći da ih u NS ima dosta obično vole da sede kod Miletića.
...mracni? jel ti to hoces darkerka da postanes, pa ti nije sve najjasnije

Zanima me kako zive darkeri.
Da li su to samo ljudi u crnom ili ima jos nesto?
Sta slusaju od muzike?
Da li svako ko nosi crno(bas, bas intenzivno) postaje darker?

Joj, j*bote, jeste istina da darkeri slušaju heavy metal, tačnije da kažem black metal.A black metal isto spada u heavy metal ako uopšte nisi znala.Ako mi mama zabranjuje da se oblačim u crno, to ne znači da ne volim darkerski stil!Kako bože ne kapiraš poentu mojih postova, pa to je neverovatno!!!
I zašto se ljudi koji se oblače i farbaju u crno zovu darkeri??!Zato što dark na engleskom znači mrak!Čak ni engleski nisi dovoljno usavršila, i nisi ukapirala očigledno koren reči "darker"!!!Joj, kako si mogla ispasti tako glupa??
Uostalom, ovo nije tema za raspravu!Sad mi je stvarno dosta rasprave, zato što svako ima pravo da iznese svoje mišljenje!

hehe kao sto si rekla ljudi ,,koji se oblače i farbaju u crno zovu se darkeri``.....ja se oblacim u crno i metalka sam(heavy metal i hard rock najvise slusam,mada i druge podgrupe metala)i necu da se farbam u crno zato sto imam prirodnu plavu kosu i veoma mi je zao da unistim tu boju.....i posto nemam crnu kosu a oblacim se u crno,kako ces me onda nazvati posto po tebi darkeri imaju crnu kosu i oblace se uvek u crno

?izvini heavy metal ne spada u black metal....
metal ima vise,e sad kako bi to nazvala, aj zanrova(kao sto filmovi imaju zanrove)
znaci te podgrupe tj.zanrovi su:heavy metal,black metal,gothic metal,melodic death i mnogi drugi mrzi me da nabrajam.....
hehe kao sto si rekla ljudi ,,koji se oblače i farbaju u crno zovu se darkeri``.....ja se oblacim u crno i metalka sam(heavy metal i hard rock najvise slusam,mada i druge podgrupe metala)i necu da se farbam u crno zato sto imam prirodnu plavu kosu i veoma mi je zao da unistim tu boju.....i posto nemam crnu kosu a oblacim se u crno,kako ces me onda nazvati posto po tebi darkeri imaju crnu kosu i oblace se uvek u crno
?

Pa dark na engleskom znači mrak, pa smatram da su darkeri oni ljudi koji se oblače u crno i imaju crnu kosu i ko zna šta već.
Kako ne shvataš, ja sam rekla da black metal spada u heavy metal (ili kako si ti rekla black m. je podvrsta heavy m.), a nisam rekla da heavy m. spada u black m.![]()