Danke Dojcland-Spasiva Rusija !

Je.ote,kako cemo se zahvaliti Hu Đintau..jos posle ove nevidjene ljubavi...kako li ce to zvuciti...:mrgreen:

Dinkić: Uskoro kredit od Kine
20. oktobar 2009. | 16:46 | Izvor: FoNet
Cavtat -- Srbija je vrlo blizu dogovora sa Kinom o dobijanju kredita vrednog 200 miliona evra, sa godišnjom kamatom od tri odsto, kaže ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

Je.ote,kako cemo se zahvaliti Hu Đintau..jos posle ove nevidjene ljubavi...kako li ce to zvuciti...:mrgreen:

Dinkić: Uskoro kredit od Kine
20. oktobar 2009. | 16:46 | Izvor: FoNet
Cavtat -- Srbija je vrlo blizu dogovora sa Kinom o dobijanju kredita vrednog 200 miliona evra, sa godišnjom kamatom od tri odsto, kaže ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

Ko je u Cavtatu?
Dinkić ili Hu Jintao?

Ja ne vidjeh ni jednoga od njih! :D

Citam ovo balavljenje,ulizivanje,poltrnostvo,malcenje o poseti Medvedeva i pitam se,a zasto smo se mi to godinama sprdali Hrvatima i njihovom "Danke Dojcland"...:think:..kakve razlike ima izmedju ove dve parole iz naslova moje teme i po cemu smo mi to bolji od Hrvata ?

U posetu Srbiji je dosao predsednik jedne velike zemlje,sto je sasvim normalna stvar u medjunarodnim odnosima,a nasi srborusi,veliki domoljubi,udarise u sve dobose i bubnjeve o tome da je to definitivno okretanje Srbije Rusiji i zbogom EU i NATO-u...e sada se samo pitam po cemu su to oni zakljucili,kada je Medvedev danas u skupstini doslovno rekao ovo:

RUSIJA nema ništa protiv ulaska novih zemalja u Evropsku uniju. Najvažnije je da nove članice EU razvijaju dobre odnose sa Rusijom, što se odnosi i na Srbiju. Članstvo u EU ne urušava odnose sa Rusijom već doprinosi boljem odnosu.

i jos je izjavio,sto ja tumacim na nacin da taj isti Medvedev nema nista protiv i ulaska Srbije u NATO:

Rusija je spremna da sa svima razgovara o inicijativi za novi sistem bezbednosti u Evropi, nezavisno od toga da li su zemlje članice NATO - rekao je Medvedev.

ovo je iz Novosti..http://www.novosti.rs/code/navigate...va Srbiju&kword_add=poseta beogradu, medvedev

Prema tome,ja stvarno kao covek nikako ne razumem ovo blejanje i otvaranje "stotinu" tema o jednoj sasvim normalnoj medjudrzavnoj poseti,koja u principu nije donela Srbiji i Srbima nista novo osim jos veceg spoljnog duga (milijradu dolara) i nesuvislog obecanja da ce Rusija i dalje podrzati Srbiju u odbrani KiM....stvarno smo cudo od naroda i tek sada primecujem ,da smo isti "racku",a drugo pakovanje ,mi i Hrvati, i da po poltronstvu i ulizivanju nema nikakve razlike izmedju Srba i Hrvata..zato jos jednom...Danke Dojcland-Spasiva Rusija !:eek:

P.S.Elem,danas pricam sa jednim Rusom,covek poreklom iz Moskve i ja mu kazem :danas u posetu Srbiji stize vas predsednik..a on meni:a gde to...kazem :posetu mojoj zemlji ,Srbiji...a on me belo gleda i pita:izvini ,dali je to Jugoslavija ?...sve u svemu,covek nema poima, ni gde je Srbiji,niti da Jugoslavije vise nema...:think:

Јооој. Тсар је милостив и моћи су му велике. Твоје је да клекнеш и молиш. Остало није до тебе, него до ноге на коју је Тсар устао.

Citam ovo balavljenje,ulizivanje,poltrnostvo,malcenje o poseti Medvedeva i pitam se,a z
P.S.Elem,danas pricam sa jednim Rusom,covek poreklom iz Moskve i ja mu kazem :danas u posetu Srbiji stize vas predsednik..a on meni:a gde to...kazem :posetu mojoj zemlji ,Srbiji...a on me belo gleda i pita:izvini ,dali je to Jugoslavija ?...sve u svemu,covek nema poima, ni gde je Srbiji,niti da Jugoslavije vise nema...:think:

Jesmo rekli da ko se druži sa Čečenima kleči na čaurama?

Citam ovo balavljenje,ulizivanje,poltrnostvo,malcenje o poseti Medvedeva i pitam se,a zasto smo se mi to godinama sprdali Hrvatima i njihovom "Danke Dojcland"...:think:..kakve razlike ima izmedju ove dve parole iz naslova moje teme i po cemu smo mi to bolji od Hrvata ?

U posetu Srbiji je dosao predsednik jedne velike zemlje,sto je sasvim normalna stvar u medjunarodnim odnosima,a nasi srborusi,veliki domoljubi,udarise u sve dobose i bubnjeve o tome da je to definitivno okretanje Srbije Rusiji i zbogom EU i NATO-u...e sada se samo pitam po cemu su to oni zakljucili,kada je Medvedev danas u skupstini doslovno rekao ovo:

RUSIJA nema ništa protiv ulaska novih zemalja u Evropsku uniju. Najvažnije je da nove članice EU razvijaju dobre odnose sa Rusijom, što se odnosi i na Srbiju. Članstvo u EU ne urušava odnose sa Rusijom već doprinosi boljem odnosu.

i jos je izjavio,sto ja tumacim na nacin da taj isti Medvedev nema nista protiv i ulaska Srbije u NATO:

Rusija je spremna da sa svima razgovara o inicijativi za novi sistem bezbednosti u Evropi, nezavisno od toga da li su zemlje članice NATO - rekao je Medvedev.

ovo je iz Novosti..http://www.novosti.rs/code/navigate...va Srbiju&kword_add=poseta beogradu, medvedev

Prema tome,ja stvarno kao covek nikako ne razumem ovo blejanje i otvaranje "stotinu" tema o jednoj sasvim normalnoj medjudrzavnoj poseti,koja u principu nije donela Srbiji i Srbima nista novo osim jos veceg spoljnog duga (milijradu dolara) i nesuvislog obecanja da ce Rusija i dalje podrzati Srbiju u odbrani KiM....stvarno smo cudo od naroda i tek sada primecujem ,da smo isti "racku",a drugo pakovanje ,mi i Hrvati, i da po poltronstvu i ulizivanju nema nikakve razlike izmedju Srba i Hrvata..zato jos jednom...Danke Dojcland-Spasiva Rusija !:eek:

P.S.Elem,danas pricam sa jednim Rusom,covek poreklom iz Moskve i ja mu kazem :danas u posetu Srbiji stize vas predsednik..a on meni:a gde to...kazem :u posetu mojoj zemlji ,Srbiji...a on me belo gleda i pita:izvini ,dali je to Jugoslavija ?...sve u svemu,covek nema poima, ni gde je Srbiji,niti da Jugoslavije vise nema...:think:

To je sve zabava za današnji dan,evo koliko je otišao Medvedev iz Beograda,svakodnevnica,opljačkane neke kladionice,a sasvim druga priča se se odvijati sutra ,dolazi MMF.

U pravu si. Mislim da smo isti kao Hrvati.

Ti i ja, Rocco, Zli, Tihomir, Pobednoscev, Derer.. I ostala družina! :worth:

P.S.Elem,danas pricam sa jednim Rusom,covek poreklom iz Moskve i ja mu kazem :danas u posetu Srbiji stize vas predsednik..a on meni:a gde to...kazem :u posetu mojoj zemlji ,Srbiji...a on me belo gleda i pita:izvini ,dali je to Jugoslavija ?...sve u svemu,covek nema poima, ni gde je Srbiji,niti da Jugoslavije vise nema...:think:

e nek si im rekao
:worth:

Dakle znao je da je Srbija u Jugoslaviji..gulanferi sa zapada niti su culi da Srbija postoji..a kad im kazes gde je Srbija dobijes odgovor da nisu znali da postoji taj deo Evrope.

E sada sam se razocarao...ja mislio samo sto nismo postali ruska gubernija ,na radost srborusima-domoljubima kada ono igleda samo cisti biznis...ccc...tuga ziva...:sad2::sad2:

Šari: Srbija uvek samo mlađi brat
Autor: FoNet | 21.10.2009. - 10:48
U Rusiji nema nikakvog oduševljenja povodom posete predsednika Rusije Dimitrija Medvedeva Beogradu, tvrdi u intervjuu za Radio Slobodna Evropa, (RSE) Andrej Šari, urednik u ruskom servisu ovog radija.

Šari kaže da je Moskvi bitan biznis i činjenica da "Srbija prodaje ili će prodavati svoju naftu, naftovode i plinovode" i dodaje da je Medvedev poslanik ekonomske strategije vezivanja Istočne i Južne Evrope za Rusiju.

Rusija je velika, Srbija je mala – mi smo stariji brat, vi ste mlađi brat. Ništa više od toga neće nikad Srbija ni dočekati od Rusije, naglasio je Šari.
Prema njegovim rečima, poseta je pragmatičnog karaktera, bitna je nafta, bitan je gas, da Srbija prodaje ili će prodavati svoju naftu, naftovode i plinovode.

Istina je da će Rusi imati kontrolu nad Južnim tokom i sistemom naftovoda i plinovoda iz Rusije što je bitno. Novac je bitan. Dijalog je za sada u drugom planu.
On je naglasio da je činjenica da Srbija ima snažnu podršku Rusije u odnosu na pitanje Kosova, dodavši da je Rusija u isto vreme priznala nezavisnost Južne Osetije i Abhazije.
Situacija je veoma teška, ali i u Rusiji svi razumeju da neće biti povratka Kosova u Srbiju, da praktično to nije moguće. Jasno je da neće biti uspostavljene nikakve oficijalne veze između Kosova i Rusije, ali biznis je
biznis, naglasio je Šari.

Medvedev nije poslanik velike politike, on je poslanik ekonomske strategije da veže Istočnu i Južnu Evropu za Rusiju. Upravo zbog toga, Medvedev je prvi predsednik, koji je nakon Gorbačova, došao u Beograd. Sve ostalo je u drugom planu.

Back