Danilova prorocanstva

A gde tačno u bibliji piše da je papa sedmi rog ili deseto brdo ili šta već?:lol:

Jaoooo.... ne pise "PAPA JE SEDMI ROG"

Ali je malo rog iznikao medju 10 rogova , i nestala su tri roga pred njim.....

U istoriji se desilo, kada se Rimsko carstvo raspalo na 10 drzava....tada je nastao Vatikan, i ratovao je sa tri drzave koje nisu htele da priznaju papin autoritet-ni svetovni ni duhovni... i Vatikan ih je unistio!

Dakle, istoricari su to zabelezili........ i tako smo mi povezali 2+2 i shvatili -ko je mali rog!

P.S- Da ste citali nase postove od pocetka teme, imali bi odgovore ! a ne samo "bupnete" sa nekim pitanjem...

A gde tačno u bibliji piše da je papa sedmi rog ili deseto brdo ili šta već?:lol:

I ako postoji prorocanstvo o bludnici u Otkrivenju 17.glavi... i ako pise : " Овдје је ум, који има мудрост. Седам глава, то су седам гора на којима жена сједи."

Rim je na 7 gora,zar ne? To svi znaju.....

Ali lepo pise....koji ima mudrost....

Segacis se.... nadam se da je jasno... sam se pokazao

Papa koji bude vrsio funkciju kada nas budu obelezavali sa Zigom Zveru.... je Antihrist!

Ma papa je kurton nevidjeni.
Nisam vernik ali nas Pavleje bio primer za njega i bas na tu temu sam se raspravljao sa jednim nasim covekom koji zivi u Americi.
Kad sam mu rekao da papa ne ide nigde dok vojska mesec dana ranije ne izvidi teren a nas Pavle ide sam kroz grad, ceka red kod zubara [nece preko reda sa svojih 90 god tada] itd itd covek je odlepio i bio sam mu najveci neprijatelj

Evo sad sam pogledala u istorijskoj knjizi,da bi ti tacno odgovorila : Rimsko carstvo se izmedju 351. i 476. raspao na 10 "kraljevina":

10 kraljevina: Huni, Ostrogoti,Visigoti, Franci, Vandali, Suevi, Burguni, Heruli, Anglosaksonci i Lombardi

To su narodi,koji su imali svoje kraljeve-a mi ih danas znamo kao plemena od kojih su nastele danasnje nacije !

Zatim je nastao Vatikan.... i ratovao sa Vandalima, Herulima i Ostrogotima.. i istrebio ih !

To pise istorija.... mi smo samo povezali sa predskazanjem iz Biblija....

Nisam vernik ali nas Pavleje bio primer za njega i bas na tu temu sam se raspravljao sa jednim nasim covekom koji zivi u Americi.
Kad sam mu rekao da papa ne ide nigde dok vojska mesec dana ranije ne izvidi teren a nas Pavle ide sam kroz grad, ceka red kod zubara [nece preko reda sa svojih 90 god tada] itd itd covek je odlepio i bio sam mu najveci neprijatelj
e taki metuzalem papa s jednom nogom u grob skinuce oganj s neba i cinice druge supernatural stvari..supermen antihrist i slogiritis papa nebo i zemlja..:D

Patrijarh Pavle je bio divan covek.... <3

Papa je sam sebi dao pravo da si doda "titulu" Vicarius Falii Dei , koja znaci - Zamenik Isusa Hrista

Antihrist= zamenik Hrista na Zemlji

Sve je jasno.

Onda i evandjelje je lažno jednim djelom jer PETAR je zamjenik kojem je data vlast na zemlji da odriješi i sveže i na kojem je crkva položena jer Petar je stijena
Petru je stado ostavljeno....Sve je to u evandjelju...

Nadam se da vjeruješ u evandjelje

Petar je zamenik cega i koga? Posalji mi te stihove iz Biblije....

Ti govoriš da termin ZAMJENIK KRISTA je Antikristova terminologija a ja ti argumentiram da nije nego iz evandjelja.
Isus postavlja zamjenika koji SVEŽE I ODVEŽE na zemlji a to je PETAR i crkva koja će na njemu se izgraditi.

Reci mi tko ima takvu moć na zemlji vjekovima?
Koja crkva je odriješivala i zavezivala ljudima grijehe?

Evandjelje se isupunilo.u detalj.

Poslednja izmena:
Ja ne želim vrednovati nego samo primjećujem.

Vrednujes cim pohvalno pises o istom. Da se "primeti nesto" potrebno je to nesto, u ovom slucaju evndjelja, sagledati iz vise uglova i doneti nepristrasan sud, a ne voditi se emotivnim kako to cine sekstasi, cime gube oset percepcije u vremenu i prostoru ulazeci iz dana u dan u jos vecu versku dubiozu.

- - - - - - - - - -

U prevodu, da nisi dao vrednost napisao bi podjednako koliko je zala proizaslo u sirenju evandjelja za koje "samo primjecujes" da se ispunilo.

svi srpski patrijarsi i prosli i ovaj sadasnji su dobri ljudi..:D

Ne znam za sve....

Ali sam Pavla volela... secam se kada je isao kod Kacavende u onaj njegov "dvor", pa kad su ga pitali- Petrijarhu, jel vam se svidja ovde? A on ima kaze:"Pazite da vam u Carstvu Bozjem ne bude losije..." Koji lik :D

- - - - - - - - - -

Ti govoriš da termin ZAMJENIK KRISTA je Antikristova terminologija a ja ti argumentiram da nije nego iz evandjelja.
Isus postavlja zamjenika koji SVEŽE I ODVEŽE na zemlji a to je PETAR i crkva koja će na njemu se izgraditi.

Reci mi tko ima takvu moć na zemlji vjekovima?
Koja crkva je odriješivala i zavezivala ljudima grijehe?

Evandjelje se isupunilo.u detalj.

Rekoh- posalji mi stih gde pise da je Petar neciji zamenik?

Ne znam za sve....

Ali sam Pavla volela... secam se kada je isao kod Kacavende u onaj njegov "dvor", pa kad su ga pitali- Petrijarhu, jel vam se svidja ovde? A on ima kaze:"Pazite da vam u Carstvu Bozjem ne bude losije..." Koji lik :D

- - - - - - - - - -

Rekoh- posalji mi stih gde pise da je Petar neciji zamenik?

Mislio sam da piramida4 je jedini no ima ih više izgleda na ovom forumu......

Ako je Isusu dana vlast a a vlast je predao PETRU dakle on je njegov zamjenik.

PETAR IMA VLAST DA SVEŽE I RAZRIJEŠI ...Je li dovoljno ili trebaš bukvalno da kaže PETRE TI SI MOJ ZAMJENIK?

18 I ja tebi kažem: "Ti si Petar. Na toj hridini sagradit ću Crkvu svoju, i vrata paklena neće je nadvladati.

19 Tebi ću dati ključeve kraljevstva nebeskoga. Štogod svežeš na zemlji, bit će svezano i na nebesima, i štogod razriješiš na zemlji, bit će razriješeno i na nebesima."

MATEJ 16

Back