Dani,Alexi ili Shagrath

ne razumem zasto bi Tarja pevala kao Alexi???
To ti je kao kad bi Marty Friedman skidao u originalu Malmsteen-a... To je apsurdno. Svako se razvija za ono sto je njemu potrebno i zato ne treba o tome raspravljati.

A to za bend... Napravicu... veruj mi.

E, aj mi samo reci revolicionarni argument za tvrdnju da ispovest ne kopiraju MR.
bas me zanima

poenta je u tome da nisu samo tarja i njoj slicni vokali..

to sto ispovest sviraju slicnu muziku kao mr,imaju i slicne textove,ne znaci da ih kopiraju..
jednostavno imaju slicne ideje i uzore..
a sa obzirom na nasu scenu,vrlo su originalni,i dobri su na svirkama..
may result samo imaju vise iskustva,albuma i promovisanja..
a uostalom,i da ih kopiraju,na pocetku je uvek tako,posle izgradis svoj stil..
a i za sad su odlicni :D

Izvinite,
Oni mladi ljudi propagiraju paganstvo. To znaci, da ne prihvataju hriscanstvo, a kamoli pravoslavno...
Ime benda "ISPOVEST" je poznat termin koji se koristi u katolickoj veri... Znaci u hriscanstvu?
Pa sta onda pisu takve textove, kada im ime benda lici na samo hriscanstvo??? No te tjendo???

E , midian, ako je tebi struganje hilti busilicom po jadnoj gitari, pevac koji glumi ludilo, odlicna i originalna svirka, onda dobro... S tim sto isto to radi i MR i jos gomila novih bendova koji znaju za jednu jedinu temu- paganstvo... Odavno izlizana fora.

nasa scena je nazalost suvise jadna da bi imali dobar black bend..
retko ce se naci neki stvarno dobar..
sve dobro vezano za black metal je pocelo i zavrsilo se u norveskoj..
ovde nasi nece ni za 100 godina napraviti originalan i dobar bm metal bend,pogotovo zato sto sve skoro vec postoji,ne moze nista biti novo..uvek ce neko kopirati..

danas se uopste svi mnogo tripuju,i na satanizam,i na pganizam,a u stvari ne znaju nista o tome..
to vec nije moj problem,jer ja imam svoj stav o svemu tome..
ako te bas zanima ispovest,popricaj sa clanovima pa ih pitaj licno..
nauci ce se ljudi vremenom i pisace inteligentnije textove,imace verovatni neke druge teme..
bar se ja nadam,jer sam uvek optimista :D

a svaki nas metal bend,pogotovo black,podrazavam..
cinjenica je da se uglavnom svi tripuju(pogotovo sto muziku mesaju sa religijom,i pogresno tumace neke pojmove),ali ja ne mogu nista protiv toga..
i meni je ok kad neko bar pokusa..

E pa o tome ti ja pricam... Moja najbolj ortakinja se lozi na njihovog basistu i tako to... Mislim Zasto pricati sa njima kada ni oni sami ne znaju sta hoce... Siguran put da napravis dobar, kvalitetan i zanimljiv bend ti je ISKRENOST I ENERGIJA! Sviraj ono sto stvarno volis i sta odlicno umes, a ne ono sto je najpopularnije... Ljudi to ne shvataju. Da li je Black Sabbath hteo da svira hard rock i da li su oni planirali da budu najpoznatiji bend svih vremena??? Svirali su ono sto im je izlazilo i cime su se zabavljali. Da li su Ramonesi ( ma kakvu losu tehniku imali i produkciju) namerno hteli da budu zapamceni? Sve ovo u nasoj zemlji je neiskreno... Sastavi se bend. Sta cemo da sviramo ? Pa heavy, black,thrash, sta god... I I mi sada sviramo heavy i postacemo poznata heavy metal grupa. Yeee!!! To ne ide tako.

angel_of_sin:
Bože ljudi što se svadjate Alexi je moj.........................
SHALA!!! :) Ma Dani je najbolji kakvu glaščinu ima!!!! Uh!!!! Znam, znam, loši su na koncertima ali popraviće se!!!!! Super im je ovaj album Nimphetamine!!!!!

dobro je da se salis :)
zove se nymphetamine :)
i ja vise gotivim stare albume,
BITTER SUITES TO SUCCUBI ZAKON :D :D :D
definitivno njihov najjaci album..
nymphetamine je dobar,
ali samo par pesama su me bas,bas odusevile(GLDED CUNT npr.),
ovo ostalo je uobicajeno..

Pa naravno sad su već počeli da popuštaju sa kvalitetom pesama! Dobre su im pesme sa novog albuma, nisu loše. Ali kao što sam napisala u temi CRADLE OF FILTH, najbolji ubedljivi album im je
V Empire Or Dark Faerytales In Phallustein (1996).

Moja jeste lepa ali ume tako da me izblamira, uh! Ona radi u muzičkoj školi, ja tamo imam dosta frendova , pa kad se raspituju za mene ona me žestoko ispali!
Kao npr.
"Eno je mala Maja kući dernja se uz onu njenu muziku, strašno strašno ništa me ne sluša!"
ili
"Ma da menja dečkove svaki vikend stvarno je nerazumem!"
Strahota! Mrzim kad me zove Maja!

Back