Dani,Alexi ili Shagrath

Iskreno meni je po glasu najjaci Shagrathov sa prva dva albuma jer me nekako dirne u predelu grudi dok posle na Puritaniji ima glas ko Popaj.
Alexija ne cenim kao pevaca jer takvih kao on ima mnogo ali mu dajem respect kao gitaristi jer je tu neprevazidjen(Pola CoB pesama ima takt od 200 pa navise pa ti to odsviraj ako mozes)
Iako Dani nema neke vokalne sposobnosti,a i onaj njegov cuveni piskavi glas na live svirkama jedva i da koristi jer trebaju glasne zice za to, on je kao tekstopisac neprevazidjen.Za razliku od osatlih metal grupa koje se bave temom religije on je ozbiljno prisao temi djavola i pakla sto se najbolje vidi u tekstovima albuma Damnation and a Day gde je neverovatno dobro opisao biblijske dogadjaje iz djavolove perspektive.

ne znam dal se zezas ili stvarno tako mislis..

ali je cinjenica da se dani mnogo tripuje..

zabole njega u stvari za religiju,na osnovu textova i muzike ima para koliko hoce..
a koja su njegovi stavovi van muzike ne znam..

a jako je lose kada radi benda osobe pocnu da se tripuju na satanizam recimo..
zbog textova od npr.cof-a..danas cof i slicni bendovi jako mnogo uticu na to..
i to je stvarno jadno..ok,nije dani kriv,krive su osobe koje nemaju svoje licne stavove..

+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:
dobro je sto se slazes znaci da nisi gay..
ionako ima ko se slaze..
ali alexi je moj :D
nas... :evil:
i ja se slazem sa gore navedenom izjavom :D
btw alexi ima super vokal ali je mnogo bolji gitarista...a i ne volim nesto black-death vokale!ali od ovo 3 alexi je najbolji,shagrath je nekako puno...i don't know...ne znam kako da opisem al mi se ne svidja

Back