Dance-objedinjena-tema

ZA CURU IZ KRAJA

Evo dao sam si truda i kad sam video da je na messengeru vj laser pitao sam ga za ta 2 video spota radiorama -aliens i fake-brick ikaze NARAVNO da ih ima.
E sad drugar znas i to e sad dali je i to reklama sta sam rekao da ima ili dobra vest za tebe
zdravo

ZA CURU IZ KRAJA

Evo dao sam si truda i kad sam video da je na messengeru vj laser pitao sam ga za ta 2 video spota radiorama -aliens i fake-brick ikaze NARAVNO da ih ima.
E sad drugar znas i to e sad dali je i to reklama sta sam rekao da ima ili dobra vest za tebe
zdravo

Ta dva spota možeš preko googla skinuti na hiljadu načina,to barem nije problem ;)
Nisam ja vređao VJ LASER-a samo hoću da kažem da ima brdo takvih kolekcionara kao on.
Za pravljenje video mikseva i slično nije potrebna nikakva posebna mudrost,danas ti je potreban dobar program i to je to ;) (mene iskreno mrzi da se bahćem time ali bih mogao da probam :) ).

Sto si pitao onda dali ima ako se moze skinuti ne razumeme pontu pitanja pa skini si onda nema problem ja pokusao naci ali sve lose slika i zvuk tako da je neupotrebljivo da gledam recimo na plazmi jako lose tako da sam odustao skidati s neta ako mogu od nekoga dobiti siguran link da je sve uredu slika i zvuk onda si skinem ali ovako napamet ne sigurno.
Kako sam video ovi na netu jako lose kodiraju pa samo vreme izgubim na to

Sto si pitao onda dali ima ako se moze skinuti ne razumeme pontu pitanja pa skini si onda nema problem ja pokusao naci ali sve lose slika i zvuk tako da je neupotrebljivo da gledam recimo na plazmi jako lose tako da sam odustao skidati s neta ako mogu od nekoga dobiti siguran link da je sve uredu slika i zvuk onda si skinem ali ovako napamet ne sigurno.
Kako sam video ovi na netu jako lose kodiraju pa samo vreme izgubim na to

Izvini ali ja to nisam pitao,pogledaj malo bolje.

sorry ne za tebe za curu iz kraja malo sam se zeznuo
Braco dogovori se sa mozgom prvo o tome kome odgovaras ili koga citiras :zper:
Ni ja te nista nisam pitala o ''skidanju'' vec o o tome ima li odredjene spotove ili ne..
Zatim posto kuzim da zelis da izigravas njegovog potparola onda ok-it´s your problem
but nemoj nas ostale da smaras tim covekom(i video kolekcionarom).Njemu svaka cast-
jer sam neke njegove remixe gledala jos pre godinu ili dve ali ti postajes pomalo smorno-dosadan pominjajuci ga(a da nisi pitan)svaki cas..A da nebi zvucala 'naivno' kao ti evo par nickname-a istinskih svetskih kolekcionara
italo spotova from 80:Hasmin,80fan,BOXI(mislim da je ovaj lik sa nasih prostora)Melody,nexium,Liam,Wildek,Zagi(from Croacia)and many,many more istinskih velicina od kojih svaki ponaosob ima oko sto hiljada videa u svojim kolekcijama(Italo&Euro disco,pop etc..) :whistling:

A sada evo i neceg u cemu ce pravi Italo disco maniacs uzivati

2yjvt35.jpg

Kod:
http://rapidshare.com/files/402551544/Martinelli_-_Orient_Express__Live__Discoring_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/402552061/Martinelli_-_Orient_Express__Live__Discoring_.part2.rar

Enjoy all :ok:

Nisam potparol nego samo kazem da sam zadovoljan s njegovom kolekcijom a pogotobo sto mi je par spotova i poslao i to one sto me zanima.
Dali ovi veliko kolekcionari imaju neke svoje stranice i dali su za neku razmenu pogotovo ovi s nasih prostora ili ljubomorno to cuvaju za sebe.
Ako postije neke stranice od njih bio bih zahvalan

VEC VIDJENO nista narocito razgovarao sam s jednim od organizatora da to naprave nesto drugacije nego prosli puta ali..nista izgleda sve po starome.
Rekao sam ima da bi mozda bilo dobro da to odrade s spotovima jer u ekipi ima jako puno zaljubljenika u italo pa neka svatko donese neke svoje spotove i daju dj da ih dobro izmiksa e to bi bilo nesto sta vec nije vidjeno ali ovako bi bilo drugacije.
Imam i ja nekih spotova pa cu im poslati neka pustaju i tako nas par i to je to.
Naravno spotovi moraju biti dobri slika i muzika a ne ovi sta su dobri samo slika.
Imam u kolekciji nekih 50 komada spotova s dobrom slikom i zvukom koji je naknadno dodan tako da je to to

VEC VIDJENO nista narocito razgovarao sam s jednim od organizatora da to naprave nesto drugacije nego prosli puta ali..nista izgleda sve po starome.
Rekao sam ima da bi mozda bilo dobro da to odrade s spotovima jer u ekipi ima jako puno zaljubljenika u italo pa neka svatko donese neke svoje spotove i daju dj da ih dobro izmiksa e to bi bilo nesto sta vec nije vidjeno ali ovako bi bilo drugacije.
Imam i ja nekih spotova pa cu im poslati neka pustaju i tako nas par i to je to.
Naravno spotovi moraju biti dobri slika i muzika a ne ovi sta su dobri samo slika.
Imam u kolekciji nekih 50 komada spotova s dobrom slikom i zvukom koji je naknadno dodan tako da je to to

VEĆ VIĐENO ali ovde kod nas,dok mnogih u svetu ni običnih zatvorenih žurki nema (čuo sam se sa jednim italo fanom iz Hrvatske koji kaže da su par puta bezuspešno pokušavali da organizuju žurku ali se skupilo svega 15-20 fanova,i to samo jednom).
Dakle,kada neko prvo napravi jednu najobičniju žurku zatvorenog tipa neka se javi a ovo što mi sutra uveče imamo biće još dugo domaći zadatak za mnoge širom sveta.
Jeste da se već godinama ovakav vid žurke pravi ali kod nas se niko ne buni čak nas i hvale italo disko fanovi širom sveta :ok:
Već sam napisao da je u razradi da se uradi ITALO DISCO VIDEO PARTY.
@visage
Ja u svojoj kolekciji imam oko 3.000 italo disko spotova od kojih je sa odličnom slikom i tonom barem oko 400-450.Nisu ni ostali loši ali za ovako nešto treba perfektna slika i ton.

moze neka razmena za spotove preko dc++ ili slicnih servera ili neki popis ili stavi neki spot u dobroj kvaliteti slike i zvuka jer kao sat i kazes za to treba sve biti jako dobro i slika i zvuk ali s 400-500 oslicnih spotovase to moze odraditi pa zasto ne odradite mislim da ce mnogi voleti da i vide ono sto slusaju sam sam se uverio kad sam bi na video partiju koja je to razlika nego sam audio party

Malo mi je glupo da stavljate linkove na youtube ajde da se dogovorimo pa da se postavljaju linkovi na italo disco i hitove 70,80 ali da se mogu skinuti i naravno u dobroj kvaliteti za slusanje i gledanje.
Pa eto ja cu danas prvi poceti s nekim svojim stvarima za koje mislim da su dobri slika i zvuk

Nisam potparol nego samo kazem da sam zadovoljan s njegovom kolekcijom a pogotobo sto mi je par spotova i poslao i to one sto me zanima.
Dali ovi veliko kolekcionari imaju neke svoje stranice i dali su za neku razmenu pogotovo ovi s nasih prostora ili ljubomorno to cuvaju za sebe.
Ako postije neke stranice od njih bio bih zahvalan
Dobro decko,stvari ti stoje ovako-na svim svetskim(jacim)Italo disco(video)forumima najvaznija ti je reputacija i pre svega raritetni,kvalitetni spotovi...Sve ostalo it`s simply...
Razmena krece kad uploudujes neku kolicinu svojih vide-a i onda negde bez granica(a negde i sa ogranicenjima)replujes i na taj nacin dobijas linkove.Nema tu ljubomore i ne znam cega sto mislis-jednostavno,nesto moras da das da bi nesto i dobio...i... eto ti razmene...U pocetku dajes vise dok ne steknes neki status a kasnije je sve lakse
Evo ti neki linkovi gde sam ja dugogodisnja clanica(a negde i VIP :per:)
http://italo4ever.com/phpBB2/
http://www.discovideos.com/forum/index.php/board,1.0.html
http://www.njoywith.us/forum/
etc... Registruj se i pici
p.s.Kad si aludirao na "ljubomorno cuvanje" nesto cu ti reci:svi ovi kolekcionari su pomalo sujetni i sebicni ali kako nebi bili sa tolikim TetBit-ima spotova.Kod mnogih od njih cak "dolaze" i neke TV stanice za pojedine raritetne spotove jer ih nigde ne mogu naci..
Pa i ja sam ti pomalo sebicna kao mali kolekcionar koji ima oko 1o ooo videa u svojoj arhivi..To je normalno-muka je covece dok se sve to skupi ej..

Malo mi je glupo da stavljate linkove na youtube ajde da se dogovorimo pa da se postavljaju linkovi na italo disco i hitove 70,80 ali da se mogu skinuti i naravno u dobroj kvaliteti za slusanje i gledanje.
Pa eto ja cu danas prvi poceti s nekim svojim stvarima za koje mislim da su dobri slika i zvuk
Pa jel jos uvek pocinjes.......Gde su ti uploadi?
Ja pocela jos prosle nedelje.......

Evo vam jos jedna stvar sa moje igle, raritet. Cisto da ne padnete u depresiju zbog loseg zvuka vasih snimki.:D

Tullio De Piscopo - Andamento Lento, 320 kbps, 48 khz

http://www.megaupload.com/?d=PRG3JN0Z
Daso dobra ti igla al ti velik ego... :zcepanje: Ako bi mogao malo da smanjis svoje halospeve o sebi vise bi uzivala u zvuku koji prezentujes. Vidi se da si "pro" sa svojim vinilima
ali smanji malo dozivljaj i pusti da te drugi hvale :zper: Na primer evo ja cu zapoceti posto
sam ispratila tvoju anamnezu uploada i primetila kolicinu ljubomore koju izazivas medju nekim clanovima;imas huge kolekciju ploca,odlican si kolekcionar,vidi se da se razumes u (muzicke)programe i obradu i veliki si brbljivac ;) Sve u svemu - just I can say
Thanx God(Lord)da postoji pozitivni Italo-vinil-manijak poput tebe na ovim nasim prostorima
i prava je steta sto ne prezentujes svoju arhivu na nekim tipicnim Italo forumima(jer bi mnogima tekle ljige)-Therefore tanx for all your uploads,just continue - best regards :ok:

KAZINO-AROUND MY DREAM audio rmx by VJ LASER

http://www.*************/?jo77wp2mwrmcx9c

kazinoaroundmydreamaudi.jpg

Evo ovo je skinuto prije 2 dana s jednoga foruma pa Vam saljem link nisam stigao svoje spotove da postavim u toku tjedna cu ih staviti.
Vecina kvalitetnih spotova s slikom i zvukom sam dobio od VJ LASERA,znaci on je stavio i sihronizirao novi zvuk,jer te stvari koje sam trebao nisam mogao naci na netu pa mi je on poslao link ili dao da preko dc++ udjem u bazu njegovih spotova.

Poslednja izmena:

Back