Džindžera
Zainteresovan član
- Poruka
- 282
Ah, Džipsi Bubi - Tibor Levaj, koja je to bila hitčina leta '84, nije bilo žurke a da se barem dvaput ne odvrti. Svaka čast, g, Aco!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mozak mi stao a imao sam tu plocu kupio je davne 81 godine u trstu kod fabija
Stvar je instrumental naglasene violine u country western stilu slicno kao cotton eyed joe mislim taj ritam
Neki kazu da se stvar zove SQUARE DANCE ali se bas ne sjecam da se tako zove.
Ako netko zna kako se zove molim pomoc ili link na stvar ako ima negdej na netu
Hvala unaprijed
evo ovako ide nekako violine slicno kao ova stvar ali daleko brze i u nekome disco ritmu
pomagajte ako znate
SUPER IDEJA treba nesto ovako ali mislim da vam jos fali samo VJ LASER izOsijeka jer mislim da je on najveci fan sto se tice italo glazbe a o spotovima toga perioda da i ne pricam.Par spotova koje sam trebao mi je poslao na mila legenda je lik.
Sta je raja.Pa nedajte da bude ko ono
Disco is dead...
Evo vam link za jedan fantastican Italo disco forum ako ne i najbolji na svetu
http://www.discovideos.com/forum/index.php?www
Pozdrav![]()
U subotu, 04. septembra, održaće se italo disco žurka na brodu diskoteci Jahting klub.
Organizator ove žurke je Italo disco fan club.
Krstarenje počinje u 21:30h, a završava se u 01h.
Cena krstarenja po osobi je 350 dinara.
Karte možete rezervisati od danas na tel. 064 173 21 94
Ukoliko se rezerviše 10 ili više karata cena je 300 dinara po osobi.
Brod diskoteka Jahting klub se nalazi blizu Ušća, a detaljan opis lokacije dobićete nakon rezervacije karata
Niste me razumeli nisam rekao da je on najbolji ali je najbolji sta se tice videa tj da odradi video party jer ovi audio party je vec vidjena stvar ako znate na sta mislim.
Mislio sam samo neka mala idejica koje bi mnoge italo ljubce i zaljubljenike 80 iznenadilao s video partijem a ne audio.
Sorry ako sam nekoga uvredio i ne znam zasto pod navodnicima FAMOZNI
Drugo je cuti za njega a drugo je to vidjeti sto radi na partijima i naravno koje verzije spotova pusta verzije koje nisam nikada video
Evo sto sam zadnje od njega skinuo naravno radi se o video spotu
Italo disco stvar koju nisam dugo cuo
Phoebus - Frankenstein rmx by VJ LASER
Time ces ga dokazati kao kolekcionara.....
Zemo,mislila sam na video kolekciju koja se u svetu mnogo vise ceni nego mp3,cd or vinil collection....PozdravNemaju oni nista...