Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Italo - Disco Party 03.07. (petak),brod - diskoteka Jahting Klub,od 22:00 do 01:00,ulaz 350 dinara,broj mesta ograničen.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to na osnovu ove obrade od gore ili uopšte???Za mene, najgori oblik muzike...
Sve mogu da podnesem, ali disco muziku...bljak.
UopšteJel to na osnovu ove obrade od gore ili uopšte???
Uopšte
Ne volim ništa što ima taj dum-dum-tuc-tuc ritam.![]()
3 minuta jednoličnog bam-bam tehno lupanja u prazno...nakon toga ima nekakve melodije ali veoma malo da bi moglo da se prepozna...ne znam,možda neko i prepozna ali meni je to veoma malo melodije za raspoznavanje originalne stvari.
Originalna stvar pociva na vokalima i onom gitarskom rifu. Nema ni tamo preterano igranja sa melodijom.
I stari nije ovo tehno nego progresivni haus. A bum bum, pa imas ga i u originalnoj stvari. 4 kika na keca i i snare na 5 i 13. I to je sve sto se tice ritma. Klasicni dens aranzman.
Ono znao sam da ces se ti prvi javiti za hejt ali ajde rekoh da postavim svoj rad.
Anyway hvala na komentaru.
Ovo nikad nisam rekla.Ok,cenim tuđa mišljenja ali ne volim kada neko govori u stilu "kako to neko može da sluša" i sl.
Ni ja ne volim dosta žanrova muzike pa ne idem na njihove teme da im to isto pišem.
Pa dobro stvar ukusa i zelje. Ono italo disco slusam nesto duze od dve godine, dosta mi je pomogla i ova tema u odabiru nekih stvari. Tu pogotovo da pohvalim Psihologa i Dzekila.
Progresivni stajl u muzici postoji vec otkada. Haus isto tako. Elektronika je samo tu neke stvari ubrzala i olaksala.
Nije problem ni klasicni disco i italo praviti, stvar je samo u semplovima koji su drugaciji iz onog vremena i sad.
Pozz.
Priznajem da nisam u toku što se tiče novijih pravaca muzike...za mene je sve to isto.
Također traže video Rose - Magic Carillon
Ti k'o Burgija, Danska je zemlja BENELUXA!...![]()
very thanks