Dance-objedinjena-tema

Apsolutno, ako je vama dobro imati 500 gb muzike, meni je jos bolje.

Ima tu i likova koji pricaju price kako su nabavljali ploce pre nego sto su se pojavile u diskoteci u to doba, navodno su ih kupovali direkt iz fabrike.:roll:
Sad samo jos cekam dan, kad ce se neko pojavit sa pricom kako je fabrici osobno on prodavao ploce.:roll:

Neka, zivot je lep ako ga dobro izmastas.

Jasam ti već jednom rekao i izgleda da moram opet da ti ponavljam:Nisu svi bili u takvoj situaciji (materijano-finansijski,mesto gde bi se mogle nabaviti ploče italo-disko izvođača i verovatno veza sa nekim prijateljima) kao ti da mogu nabaviti vinil.
Slažem se da je muzika sa vinila fantazija ali ako mogu nabaviti 15.000 kvalitetnih snimaka itala,u čemi je onda problem imati ih.
Ovo što pišeš da je neko kupovao ploče pre nego što su se pojavile u diskoteci,mislim da si izmislio...prvo,niko to ne može da uradi,dugo,ja sam redovan ovde i nisam video da se neko time hvalio.

Hm , ako nije problem , zna li neko naziv pesme i izvođaćača . Stvar se dosta vrti po radijima (naravno stvar iz 80 ih ) Nisam baš najsigurniji u tekst ali mislim da refren ide nekako ovako Back to night , back to night , gimme the ocean? ,gimme the ocean , back to night , back to night , oooohhh yeaa i na kraju OOoooo o o oo i malo zavija kao Tarzan ...

Hm , ako nije problem , zna li neko naziv pesme i izvođaćača . Stvar se dosta vrti po radijima (naravno stvar iz 80 ih ) Nisam baš najsigurniji u tekst ali mislim da refren ide nekako ovako Back to night , back to night , gimme the ocean? ,gimme the ocean , back to night , back to night , oooohhh yeaa i na kraju OOoooo o o oo i malo zavija kao Tarzan ...

Baltimora - Tarzan Boy

I da,još nešto...meni je najbitnije upoznati nekog ko obožava italo disko muziku kao ja,nego nekog koji će da se duva kao neki uštogljeni narcis kako ima svu muziku isključivo sa ploča.

Kako ja mogu biti narcis a ti se hvalis sa 15000 stvari?

Druga stvar, pesma ako je ostecena na nekom delu ili joj fali visokih tonova ili joj je dinamika losa ili nekom kompresijom unistena nikad ne moze biti kolekcija. Zato ja i kazem da nema nista dok nije skinuto sa ploce.
To je isto kao kad bi drzao poslasticarnicu i prodavao nacete kolace i torte, znaci nesto im fali (onaj nema slag na sebi, onom fali vanil secer itd.) sta mislis ko bi to kupovao?
Tako isto i pesma, svako trazi snimku koja je kompletna.:ok:

Kako ja mogu biti narcis a ti se hvalis sa 15000 stvari?

Druga stvar, pesma ako je ostecena na nekom delu ili joj fali visokih tonova ili joj je dinamika losa ili nekom kompresijom unistena nikad ne moze biti kolekcija. Zato ja i kazem da nema nista dok nije skinuto sa ploce.
To je isto kao kad bi drzao poslasticarnicu i prodavao nacete kolace i torte, znaci nesto im fali (onaj nema slag na sebi, onom fali vanil secer itd.) sta mislis ko bi to kupovao?
Tako isto i pesma, svako trazi snimku koja je kompletna.:ok:

Ja se ne hvalim da imam 15.000 stvari nego sam ti naveo kao primer...a ako ćemo za hvaljenje da pričamo bolje da ne počinjemo.
Ne znam,možda imaš neki studio kad si toliko zapeo sa tim originalima.....tvoja i moja mišljenja nikad se nisu poklapala gotovo u svakoj priči o italu i izgleda da nikad ni neće.
Primer o poslastičarnici i kolačima i vanil šećerom nema veze sa muzikom...babe i žabe razdvoji ;)
A za ovo boldovano - svako je srećan šta god da dobije od italo disko muzike :ok:

Čuo sam šta je sinke radio i svaka mu čast na tome...čak sam uspeo kod jednog drugara da čujem i one njegove italo džinglove :super: ...ali to već nema veze sa svim ovim o čemu mi pričamo...
Iz Jakova...da nisu Bane i njegov burazer Dragan :think: ...odlični ljudi :ok:

Zdravo ljudi...samo opušteno.
Oćemo mi praviti neku žurku,dok je toplo ?

Stvarno je bilo loših Italo (Euro) Diso pesama, 80-tih kao i svuda,svaki muzički pravac, je imao svojih dobrih i loših strana...nas interesuju samo dobre.

Pozdrav Krco, mogli bi slovenac i ja da svratimo do tebe, na muziku i pivce...ti si tu negde na pola puta.
A šta je sa devojkama? Nema Vesne ....

Da ja sam sad na konju....Ha, ha.

Inače počeo sam da radim u jednoj firmi koja se bavi izradom reklama (od samolepjive folije), vizitkama, katalozima...2d crtanje na kompu...ništa 3d, ali daj šta daš...nije loše. Ako treba nekome od vas fanatika tako nešto javite, srediću vam povoljnije.

Nemojte se svadjati, nemojte dozvoliti da nam se metalci, hip hoperi i ostali... smeju.

I da nebude samo tekst bez muzike, evo i jedna pesma koja mi se svidja:

Kelly Brown - Only You Can (You Make Me Feel)

Poslednja izmena:
Hteo sam ja taj da postavim, ali mi nešto secka, pa neznam dali je do videa ili do mene...?
Zato sam postavio onaj "video" sa slikom, taj mi radi dobro.

Jel još neko ima problem sa ovim videom što je vnkrca postavio?

Jel to brat od onog James Browna ili...?

-------------------------------------
krco jel ti se svidja pesma ?
Meni ja baš onako lagana (mada volim brže) ali jebitačna, razbija lagano na tenane....

Poslednja izmena:

Back