Dance-objedinjena-tema

A što,ajde mi pojasni???
Pola od ovoga stvarno nema veze sa italom ali ima sa klasičnim diskom...više to vuče na neki elektro-disko kao npr.Trans X koji uzgred ja i ne volim da slušam...stvari su OK ali to nije moj stil.

vrncka uz svo duzno postovanje ali italo nije poceo 1984 tad je krenula expanzija inace je on jos od 1979 godine a zacetnik je bio JOHN FORD

nadam se da je ovo po ukusu
01 peter richard - strange desires / instrumental / 1981
02 vivien vee - americano / 1985
03 the parallel lines - arabian night / instrumental / 1985
04 psychic interface - dancing all the night / 1986
05 mark tower - you aren't fall in love / instrumental / 1983
06 night moves - beat this / 1984
07 the puppets - the way of life / 1983
08 fockewulf 190 - gitano / 1984
09 de-de-mo - 'cause i need you 'cause i love you / 1984
10 sensitiv - burning emotion / 1985
11 paul paul - burn on the flames / instrumental / 1985
12 trinere - all night / 1985
13 knight action - d-rail / 1984
14 russell russell - from here / 1984
15 live fashion - bicycle song / 1984
16 doctor's cat - feel the drive / martinelli's remix / 1985
17 e.t. 84 - hello somebody / 1983
18 paul sharada - dancing all the night / hard remix / 1985
19 fantasy life - over and over / 1984
20 lee marrow - sayonara / 1985
21 marimba tree - hush / remix vocal / 1984
22 mirage - get down / 1984
23 tommy kelvin - jungle bow wow / re-mixed / 1985
24 savage - a love again / dmp's less is more edit / 1984 (original)

vrncka uz svo duzno postovanje ali italo nije poceo 1984 tad je krenula expanzija inace je on jos od 1979 godine a zacetnik je bio JOHN FORD

Nisam ja nigde ni napiaso da je italo nastao ili počeo 1984 (ne znam odakle ti ta informacija)...1979 ne može da bude početak itala ni u ludilu...može da neka stvar vuče ka italu fazonu koji će tek nastati (onda bi mogli da kažemo i da neke stvari od ABBA imaju italo stvari a ustvari nemaju).

Poslednja izmena:
nadam se da je ovo po ukusu
01 peter richard - strange desires / instrumental / 1981
02 vivien vee - americano / 1985
03 the parallel lines - arabian night / instrumental / 1985
04 psychic interface - dancing all the night / 1986
05 mark tower - you aren't fall in love / instrumental / 1983
06 night moves - beat this / 1984
07 the puppets - the way of life / 1983
08 fockewulf 190 - gitano / 1984
09 de-de-mo - 'cause i need you 'cause i love you / 1984
10 sensitiv - burning emotion / 1985
11 paul paul - burn on the flames / instrumental / 1985
12 trinere - all night / 1985
13 knight action - d-rail / 1984
14 russell russell - from here / 1984
15 live fashion - bicycle song / 1984
16 doctor's cat - feel the drive / martinelli's remix / 1985
17 e.t. 84 - hello somebody / 1983
18 paul sharada - dancing all the night / hard remix / 1985
19 fantasy life - over and over / 1984
20 lee marrow - sayonara / 1985
21 marimba tree - hush / remix vocal / 1984
22 mirage - get down / 1984
23 tommy kelvin - jungle bow wow / re-mixed / 1985
24 savage - a love again / dmp's less is more edit / 1984 (original)

Popis stvari iz 1980 ili 1981 godine..

sajt o nastanku italo disco muzike-http://www.euro-flash.net/italo.php

Imaš raznih sajtova na kojima možeš da nađeš različite informacije kada je i kako nastao italo disco...kod mnogih se i vidi da su samo prekopirali podatke sa drugih sajtova.
Elem,neću nastavljati više raspravu o tome šta je italo a šta nije i od kada je i da li je...svako ima različita tumačenja o tome.

Svaka čast na sećanju...
Sad pomozi meni...treba mi stvar kou pevaju dvoje i to ponavljaju
nekoliko puta u refrenu ŽOZEFIN...Čuo sam je dva puta tamo oko
1985-6 godine i nikada posle toga...
Urezala mi se u sećanje..

Danas sam slučajno naleteo na jednu stvar lagano slušajući italo i kada sam je čuo setih se da si još prošle godine tražio neku stvar gde se spominje ime ŽOZEFIN i gde je dvoje pevaju....stvar je:Boney M.- Everybody Wants To Dance Like Josephine Baker.....ako imaš kompilaciju THE MOST WANTED # 95 tu se nalazi.
Možda si i u međuvremenu pronašao ovu stvar...a možda i nije to ta.

muka me spopala sad mi ortak usao na neki privatni hub u poljskoj gde su samo italo zaljubljenici kad mi je poslao listu shera od 1 nika onesvestio sam se pa meni fali mnogo itala covek ima na sheru ladno 540 gb samo italo svaka mu cast

pa nisi daleko od istine.Mislim da ima jako puno ljudi koji imaju više od 500 GB itala

Ne verujem da ima tako puno zaludnih ljudi.:lol:

U Italu ima smeca da to moje usi nisu mogle verovati. Stvarno su svasta snimali.

I nije fora imati puno GB muzike (smeca), nego je fora imati sve sto valja, a da to kvalitetno svira. Odnosno da si sve skinuo sa ploca, a ne od kojekekvih likova koji su to skidali sa kaseta na kojima je snimak odavno izgubio dinamiku.

Da ali cocaplu treba platiti, a nasi seljaci koliko god voleli Italo radje ce platit neku seljanku na svadbi koja se rita na stolu, a slusat ce italo snimke sumnjive kvalitete.:ok:

Ne verujem da ima tako puno zaludnih ljudi.:lol:

U Italu ima smeca da to moje usi nisu mogle verovati. Stvarno su svasta snimali.

I nije fora imati puno GB muzike (smeca), nego je fora imati sve sto valja, a da to kvalitetno svira. Odnosno da si sve skinuo sa ploca, a ne od kojekekvih likova koji su to skidali sa kaseta na kojima je snimak odavno izgubio dinamiku.

Da ali cocaplu treba platiti, a nasi seljaci koliko god voleli Italo radje ce platit neku seljanku na svadbi koja se rita na stolu, a slusat ce italo snimke sumnjive kvalitete.:ok:

jasno da ima smeća ko i u svakoj drugoj muzici ali stvarno nije problem imati toliko muzike.Problem je što nisu sve ripane sa vinilya u nekoj super kvaliteti ali vjeruj mi da imam dosta vinily a baš ne zvuče nekako kad ih izripaš.JEDNOSTAVNO SU LOŠE NAPRAVLJENI..Ja svoju muziku ne smatram smečem pa makar mi se neke stvari posebno ne sviđaju.Kako ljudi znaju reči; Svaka roba ima svojeg kupca pa tako je i sa muzikom.Govoriš o sumnjivoj kvaliteti a ja sa druge strane više volim imati i Youtube video loše kvalitete nego nikakav video o kojem mi neko može samo pričati da je takav ili onakav

Pa nije loše ponekad pogledati i po koju na stolu.Naravno ako je dobra

jasno da ima smeća ko i u svakoj drugoj muzici ali stvarno nije problem imati toliko muzike.Problem je što nisu sve ripane sa vinilya u nekoj super kvaliteti ali vjeruj mi da imam dosta vinily a baš ne zvuče nekako kad ih izripaš.JEDNOSTAVNO SU LOŠE NAPRAVLJENI..Ja svoju muziku ne smatram smečem pa makar mi se neke stvari posebno ne sviđaju.Kako ljudi znaju reči; Svaka roba ima svojeg kupca pa tako je i sa muzikom.Govoriš o sumnjivoj kvaliteti a ja sa druge strane više volim imati i Youtube video loše kvalitete nego nikakav video o kojem mi neko može samo pričati da je takav ili onakav

:klap::klap::klap::klap::klap:

Apsolutno, ako je vama dobro imati 500 gb muzike, meni je jos bolje.

Ima tu i likova koji pricaju price kako su nabavljali ploce pre nego sto su se pojavile u diskoteci u to doba, navodno su ih kupovali direkt iz fabrike.:roll:
Sad samo jos cekam dan, kad ce se neko pojavit sa pricom kako je fabrici osobno on prodavao ploce.:roll:

Neka, zivot je lep ako ga dobro izmastas.

Back