Današnji utisak u vezi moje mace je

Mene ipak čudi što maca uopšte jede slaktiše
ja joj dam malo, veličine našeg zalogaja
vidim da bi ona jela dokle joj ja dajem.

- - - - - - - - - -

I mene čudi kad je pustimo unutra npr oko 3 popodne i ona ne izlazi napolje do 6 ujutru
(nema "wc" u vidu kutije za peskom ili sl
Ustvari, nije ona blesava, da izlazi po ovoj ladnći.:kafa:

- - - - - - - - - -

..i kad ližu ogrebotine i opekotine, to brže zarasta.

:) mačke su proždrljive. Ova moja jede puno, kad pretera ispovraća se, pa opet traži da jede. Jednom je uspela da se popne na policu gde stoji kutija u kojoj je Viskas, srušila je kutiju, sišla dole i sve pojela. Posle par minuta je opet tražila da jede. Nije debela samo zato što smo oguglali na njeno mjaukanje. U stanju je da sat vremena juri od mene do vrata kuhinje da bih se ja setila da joj dam nešto za jelo. Malo sam je pustila da se za zimu udeblja jer voli da se valja u snegu, pa da ima "izolaciju" od zime.

Da, tačno osećaju gde boli. :) Imamo komšiju cirotičnog alkosa kog moj Mirko inače ne voli jer ga gnjavi. Ali u poslednje vreme je naročito otekao i prekjuče ujutru mu se spakovao na stomak da otprede jednu partiju kad je došao da smara.

Inače, meni i Mirko i Mrvica (kuja) imaju posude sa granulama i vodom na izvol'te i Mirko jeste debeo, ima 5-6kg, ali je ipak aktivan i spretan. Igra se, lovi, skita, mada ne predaleko... E, pre neku noć je tražio da izađe i otad malkice slini, ako mu potraje još dan.dva, moraće na bockanje.

Da, tačno osećaju gde boli. :) Imamo komšiju cirotičnog alkosa kog moj Mirko inače ne voli jer ga gnjavi. Ali u poslednje vreme je naročito otekao i prekjuče ujutru mu se spakovao na stomak da otprede jednu partiju kad je došao da smara.

Inače, meni i Mirko i Mrvica (kuja) imaju posude sa granulama i vodom na izvol'te i Mirko jeste debeo, ima 5-6kg, ali je ipak aktivan i spretan. Igra se, lovi, skita, mada ne predaleko... E, pre neku noć je tražio da izađe i otad malkice slini, ako mu potraje još dan.dva, moraće na bockanje.

Nisu mace debele, to se nama samo čini :D
Danas sam kupala macu, kad joj se skvasilo krzno, sva je mršava, a inače izgledao kao mačor :)

Back