Današnji utisak u vezi moje mace je

gost 346714

Veoma poznat
Poruka
14.726
Šta vam je ostavilo utisak u vezi vaše mace danas ? Dal vas je možda nečim nasmejala, dal ima neki dogadjaj u vezi nje koji je ostavio utisak na vas ? Podelite to sa ostalima

Evo krenuću ja prvi

1. Čujem mjaukanje
2. Izlazim napolje da zaštitim mačku
3. I vidim mog mačka kako se vraća sa komšiske tarase sa dlakama u ustima. Šta je on radio ja stvarno neznam... :D :D

Poslednja izmena:
:rotf:

Promašio si pdF

Šta sam promašio ???? Ja često pišem na temi Utisak dana u svaštari, ali da se nebi pretvorila ta tema o tome kako stalno pričam o mojim mačkama, mislio sam da nebi bilo loše da otvorim sličnu temu u mačkama :D Mislim da bi ljudi koji vole mačke i koji ih imaju kao kućne ljubimce, mogli češće da pišu na forumu o mačkama-tj svakodnevno o doživljajima i utiscima u vezi mačaka.

Poslednja izmena:
dobra-mala-maca.jpg
:lol:

Možda malo naslov asocira, ali verujem da će 1. privući dosta zainteresovanih, i 2. da oni koji pročitaju temu neće biti toliko glupi da rizikuju pišući SADRŽAJE primerenije LjiS-u. :twisted:

Sama ideja teme se koncepcijski uklapa ovde, čini mi se. Samo od vas tj. korisnika zavisi hoće li ista opstati.

Sad, ako ja nemam dovoljno pokvarenu maštu, posledica će biti po one koji je imaju...

Noćas oko 3 Meda je došao kući uz veliku pompu i dreku - doneo je ogromnog miša. Mišonju predao meni, on se najeo džigerice i opet otišao.
Pošto je mišonja još bio topao ja ga stavim u kesu i ujutru dajem Sivku. Ovaj se oduševio, jedva dočekao da ga izvedem napolje, ali kad ga je najzad dobio i procenio je da je miš mrtav tako me je zgranuto pogledao, kao "Ti nisi normalna, vidiš da ne trči - šta da radim sa pokvarenom igračkom!?"

Pa da probamo... :lol: Inače, mojima (ni Mirku, ni Mrvici) ne smeta ako je igračka pokvarena, imaju ludačku maštu, Mrvica se uvalja a Mirko nastavi da je bacaka... Jednom sam mu pokvarila igračku, nisam više mogla da slušam mučenu voluharicu kako pišti, a ionako bi je ubio i sam. :sad2: A da sam pokušala da je spasim, ili bi me ona izujedala, ili on.

Ja cu da ispricam jednu malo " bezobrazniju " pricu...Dosao mi je majstor da mi popravi modem i kad je video Zazua odusevio se i mazio ga,itd...I Zazu poceo da mu rovari po torbi i ja da ga uzmem da ne zezne nesto,stavim ga u krilo i on mi u tom trenutku prdne :D Mislim nije to nista neobicno,ali mi je delovalo kao da je to uradio iz bunta jer sam ga sklonila od torbe :D

Ulovio sam sinoć mog malog žutog mačka (koji nas je napustio jer imamo još jednog koji je jači od njega) u komšiluku. Nije bio kući desetak dana. Prvo je jeo najmanje deset minuta bez prestanka ko da deset dana nije jeo, a onda je prešao na vodu :D Pio je vodu iz činije, iz mog akvarijuma sa ribicama, pa čak i iz čaše koju sam stavio na stolu kad sam legao, i danas ga opet nema, i verovatno neće ponovo doći neki period dok ga ponovo neulovimo. Ja ga nekapiram, ima sve kod nas-hranu u neograničenim količinama, mleko, vodu, ljude koji ga mnogo vole, spavao je od 24.sata bar 20.sati kad je bio kod nas, i on je opet otišao

Mačke su teritorijalna bića, dva odrasla mačora ne mogu zajedno, ili jako teško mogu zajedno, čak i ako su od malena naviknuti jedan na drugog. Moj Mirko i njegov sestrić, sad već odrastao mačak iz Blondinog prvog legla, su se ranije podnosili, ali kako vreme prolazi, Mirko mu, iako je veći i jači, prepušta dvorište naših komšija gde su obojica rođeni. Valjda je kod mene bolja klopa. :lol: Pokušaj malome da ostavljaš hranu tamo gde ga vidiš, dok ne nauči sam da se snalazi, ili dok se ne izbori za svoju poziciju.

Mačke su teritorijalna bića, dva odrasla mačora ne mogu zajedno, ili jako teško mogu zajedno, čak i ako su od malena naviknuti jedan na drugog. Moj Mirko i njegov sestrić, sad već odrastao mačak iz Blondinog prvog legla, su se ranije podnosili, ali kako vreme prolazi, Mirko mu, iako je veći i jači, prepušta dvorište naših komšija gde su obojica rođeni. Valjda je kod mene bolja klopa. :lol: Pokušaj malome da ostavljaš hranu tamo gde ga vidiš, dok ne nauči sam da se snalazi, ili dok se ne izbori za svoju poziciju.

Ja za malog ranije nisam znao gde ode noću i bude do jutra, a sada neznam gde boravi tolike dane. Ostavio bi mu hrane kad bi znao gde boravi. Kažem ulovili smo ga slučajno u komšiluku, bio je žedan, izgladneo ali je ponovo otišao i nema ga...
A ono što ja mislim je da ga veliki mačak u poslednje vreme i nije dirao-valjda je sve to odranije skupljao u sebi-pa mu sad konačno puko film :D I napustio nas...

Back