Danasnje devojke!

• Začetnik teme Začetnik teme Xyss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
drugim recima, tupsone, posto sam siguran da nista nisi shvatio, mogu da budem mutlja mutavi uzivo i da opet budem dominantniji od vas
prosto zato sto nosim kvalitetnije gene

ali ti to ne kapiras zato sto kao tipicni rob na pojam dominacije gledas na izuzetno banalan nacin
kao moc da se unisti
ali moc nema veze s unistavanjem, vec sa STVARANJEM
unistavanje je samo SREDSTVO

Ma idi molim te, da nisi indigo dete poslato sa neba?
Rekao bih ti da si majmun, ali ne zelim da vredjam zivotinje. :(

nisam ja nista toliko posebno
ali ti jesi, ti si posebna vrsta degenerika koja se vodi pod imenom feget
i dokle god fegeti ne nauce svoje granice, ja cu da ih gazim cim mi se ukaze prilike

ja inace nemam nista licno protiv vas
naprotiv, ja smatram da od vas ima kakve takve koristi, ali samo dok znate svoje granice

kakve veze imaju navijaci sa onim sto ja pricam, tupsone?
mozes li ti bilo sta da procitas a da pritom ne obesmislis napisano?
Pa ima,nekako mi taj fazon mojne budes cupi i jebi svima kevu vise prilici polu svetu (glupim krimosima,huliganima...).
Brkas termine isfustriran i iskompleksiran. Isfustriranost ti je kada covek ne moze da ispolji tu svoju agresiju i sav taj bes sakupi u sebi,a iskompleksiranost je kada covek ima nesto sto ne moze da promeni,neki hendikep koji ga pretvara u agresivca.
Osim toga,ljudi koji se vode osecanjima su glupaci. Za sta ti onda sluzi mozak?
Ja sam samo cuo da se zene vode osecanjima,a ti s obzirom da pretendujes da budes vladar i faca ne bi trebao da radis to sto zene rade.

A i to rivalstvo medju danasnjim momcima,ko je veci smeker,ko ima veci i ona Zeldi fora ajde da ga merimo,zar je to toliko bitno,dok se mi prozivamo ko je veci smeker,ko je bolji,ko ima veci,mlade devojke danas tonu u sve vecu iluziju natripovanosti,i heftaju se sa spicastim nazovi bahatim i priglupim kvazi gangsterima sa Bembarom,Audijem ,Meckom ili nekim drugim zeznutim kolima a imaju libido ko Kinez ili Mongol,pa onda te mlade devojke eksperimentisu jer nisu seksualno zadovoljne sa tim kvazi Alfa muzjacima,sa drugaricom,ili nekom drugom devojkom i tako postaju Biseksualke i to je cela fora musko-zenskih odnosa danas,da mi mladi momci postanemo iskompleksirani-isfrustirani slabici a devojke nafurane sebicne isklompleksirane Biseksualke Sponzoruse.Frapantan je podatak koliki posto su danasnje mlade devojke u Srbiji latentne Biseksualke,evo primer Tala Wolf je indirektno priznala da je Biseksualka,ali to je danas normalno nazalost,niko ne osudjuje niti prica o prevelikom procentu Biseksualizma kod danasnjih mladih devojaka u Srbiji.Direkt lozim se na Spanjolke,a Spance postujem jer imaju karakteristican-tradicionalan pristup devojkama-zenama koji je za mene smekerski a i svakom koliko toliko normalnom momku bi bio verovatno smekerski.

Poslednja izmena:
Gle ovaj sa svojom isfrustriranošću kao loš unfriendlijev klon :lol:

Pa ti možeš isto da pizdiš na te mlade devojke koje tonu u iluziju, a ja ću za to vreme da težim da im te iluzije razbijem, što i radim. Ti se divi ovima, loži se na one, pljuj jedne i druge i treće, a ja za to vreme težim da uradim nešto konkretno.

Hahaha Direkt decko mislis da si neki Antonio,haha au,volis da placas izgleda,sto se k...rcis kada si Mongril,ima nesto sto se zove kultura i postovanje kocijasu,sta se odmah brecas,sto si se nazvao prozvanim,cim si se nasao prozvanim logicno je da si takav u citatu koji sam spomenuo u mom proslom postu, i sam spomenuo nekog pojedinacno,rekao sam mi momci,generalno kao muski rod,sta se tripujes odmah da sam decidirano tebe Direkt spomenuo,koju ti devojku majke ti,prosvetli me, jedino da nema oci da vidi kakav si,pokazao si se ti ko si i sta si.
i za tebe vazi ovaj klip,ko narucen za tebe,ali za mene je car makedonski glumac Toni Mihajlovski.

Poslednja izmena:
Ah, neverovatno je koliko tvoj jedan post može biti dovoljan za podrobno psihoanalitičko tumačenje tvoje ličnosti :lol:
Prosto se divim, inače ne bih ni pokušavao da uopšte uspostavim bilo kakav kontakt sa takvom anomalijom na forumu kao što je tvoja ličnost, ili pak mikijeva. Fascinantni ste za posmatranje kao laboratorijski pacovi.

Pa ima,nekako mi taj fazon mojne budes cupi i jebi svima kevu vise prilici polu svetu (glupim krimosima,huliganima...).
Brkas termine isfustriran i iskompleksiran. Isfustriranost ti je kada covek ne moze da ispolji tu svoju agresiju i sav taj bes sakupi u sebi,a iskompleksiranost je kada covek ima nesto sto ne moze da promeni,neki hendikep koji ga pretvara u agresivca.
Ja sam samo cuo da se zene vode osecanjima,a ti s obzirom da pretendujes da budes vladar i faca ne bi trebao da radis to sto zene rade.

prestani, molim te. nemas pojma o cemu pricas.

vidi ovu glupost recimo

osecanja su u mozgu, tupsone, i ona su kompleksnija od bilo cega drugog, od bilo kakve misli (sve misli proizilaze iz osecanja, svaka misao je samo mapa osecanja.)
ne postoji niti jedan drugi nacin da upravljas zivotom osim osecanjima
i gospodari se vode osecanjima
a "racionalnost", koju degenerici uzdizu do neba, nastupa kad osecanja degenerisu i covek izgubi veru u svoje instinkte pa mu onda postane potrebna nekakva proteza u vidu svesne samokontrole
idi citaj istoriji, idi baci oko na dijalog izmedju sokrata (degenerika) i kalikla (gospodara) i videces da nisam jedini koji razmislja na ovaj nacin

to tvoje pronalazenje nelogicnosti je zamarajuce
time ne postizes nista osim sto mi govoris koliko si zapravo pod 1) degenerisao i pod 2) zeljan da dokazes da nisam u pravu iako nemas pojma o cemu pricam

Poslednja izmena:
Ah, neverovatno je koliko tvoj jedan post može biti dovoljan za podrobno psihoanalitičko tumačenje tvoje ličnosti :lol:
Prosto se divim, inače ne bih ni pokušavao da uopšte uspostavim bilo kakav kontakt sa takvom anomalijom na forumu kao što je tvoja ličnost, ili pak mikijeva. Fascinantni ste za posmatranje kao laboratorijski pacovi.

koliko si jadan govori cinjenica da je jedini razlog zbog kojeg odgovaras na temu taj sto neko pisa po tebi i tvojim drugarima
da nisam pisao po tebi, kao sto sam to recimo ranije cinio, ti NIKADA ne bi izjavio nijednu od gomile pretenzija koje se do sad izjavio
(svaka tvoja rec je gola pretenzija.)

za razliku od mene, naprimer, cija su osecanja prema tebi i tvojoj vrsti iskreno najiskrenije negativna
tojest, ne zato sto si mi se nesto licno zamerio ili slicno, vec prosto zato sto si mi ogavan
degeneriku jedan

je l kontas ti to?
****** moj kontas
kada bi ti samo imao kapacitet za kontanje

Gle ovaj sa svojom isfrustriranošću kao loš unfriendlijev klon :lol:

Pa ti možeš isto da pizdiš na te mlade devojke koje tonu u iluziju, a ja ću za to vreme da težim da im te iluzije razbijem, što i radim. Ti se divi ovima, loži se na one, pljuj jedne i druge i treće, a ja za to vreme težim da uradim nešto konkretno.

U fazonu ti je voliš, ja je *****...

vidi ovu glupost recimo

osecanja su u mozgu, tupsone, i ona su kompleksnija od bilo cega drugog, od bilo kakve misli (sve misli proizilaze iz osecanja, svaka misao je samo mapa osecanja.)
ne postoji niti jedan drugi nacin da upravljas zivotom osim osecanjima
i gospodari se vode osecanjima
a "racionalnost", koju degenerici uzdizu do neba, nastupa kad osecanja degenerisu i covek izgubi veru u svoje instinkte pa mu onda postane potrebna nekakva proteza u vidu svesne samokontrole
idi citaj istoriji, idi baci oko na dijalog izmedju sokrata (degenerika) i kalikla (gospodara) i videces da nisam jedini koji razmislja na ovaj nacin

to tvoje pronalazenje nelogicnosti je zamarajuce
time ne postizes nista osim sto mi govoris koliko si zapravo pod 1) degenerisao i pod 2) zeljan da dokazes da nisam u pravu iako nemas pojma o cemu pricam

Oh boze,kako je tvoja logika izvrnuta.
Ja bih pre rekao da osecanja proizilaze iz misli,nego misli iz osecanja.

Primer:

Ako vidim tvoj post i tvoje duple naloge,prvo cu da pomislim ovaj covek je prso,pa ce onda da mi se stvori osecanje da te mrzim.

Vrlo zanimljiva recenica covek. Nisi pogresio a nisi ni u pravu.
Bas sam pricao sa mojim rodjakom o tome, misli su vrlo kompleksna stvar i zanimljiva.
Hajde da kazemo da je svetlost najbrza stvar za koju mi znamo i culi smo, mada cuo sam da postoji jos nesto brze ali ne mogu da se setim sta.
Medjutim misao, odakle dolazi, kojom brzinom, kako se stvara?( izuzev da znamo da su to elektricni talasi u nasem mozgu, kako ja kazem).
Ali ni moj rodjak ni ja nismo dosli do nekog normalnog zakljucka, jer misao je nesto vrlo fascinantno po meni.

Oh boze,kako je tvoja logika izvrnuta.

izvrnuta je, jeste, iz tvoje perspektive, jer si ti izvrnut covek
to je inace relacija izmedju gospodara i robova
u matematici se vodi pod imenom inverzija cini mi se

vidis, ti se oslanjas na svest, ja se oslanjam na podsvest
ti se oslanjas na slobodu izbora, ja se oslanjam na telo, na biolosku konstituciju, na gene
zasto se ti oslanjas na svest a ja na podsvest?
zato sto si ti degenerik koji je izgubio veru u svoje instinkte i koji, zbog toga, nema muda da ih isprati do krajnjih granica
posto ne zelis da se suocis sa svojom realnom sudbinom, posto ne zelis da otkrijes ko si zapravo ti po prirodi, postajes pretenciozni mazohista koji prisiljava sebe da se ponasa na neprirodne nacine kako bi izbegao potencijalne negativne ishode
brzu smrt zamenjujes sporom smrcu, odnosno, degeneracijom
izbegavas batinu sudbine, izbegavas da te unisti okolina, putem samounistavanja

zato dajes previse vaznosti slobodnom izboru
ti mislis da kontrolises svoje telo, medjutim, u realnosti, tvoje telo kontroilse tebe
uticaj koji ti imas na svoje telo je ogranicen onim sto vec imas u to telo, i s tim je, relativno malen

osecanja su mnogo bitnija od misli jer su osecanja jezik tvog tela
ona te obavestaju o kompleksnim bioloskim mehanizmima koji se odvijaju u pozadini
osecanja su, dakle, uprosceni bioloski mehanizmi
a sta su misli? misli su uproscena osecanja cije je svrha nista drugo no komunikacija
misli su prosto sredstvo komunikacije

Primer:

Ako vidim tvoj post i tvoje duple naloge,prvo cu da pomislim ovaj covek je prso,pa ce onda da mi se stvori osecanje da te mrzim.

to je nacin na koji mozak pretencioznih licemernih mazohista funkcionise
oni prvo biraju kako trebaju da se osecaju pa onda prisiljavaju sebe da se tako osecaju
naprimer, ti ne osecas nista u vezi mog posta, indiferentan si prema njemu, ali cinjenica da te napadam te tera da prisilis sebe da me mrzis
iako me realno ne mrzis, jer realnog razloga da me mrzis nema
zato kod tebe ide prvo misao pa tek onda osecanje lol

medjutim, to je naopako i bolesno, to je mazohizam

uzmimo neki drugi primer

kad ugledas lepu curu da li prvo pomislis "uh kakva zgodna riba" pa tek onda, nakon te misli, osetis da je zgodna?
ili prvo osetis da je zgodna pa to osecanje onda tumacis te komuniciras recenicom "uh kakva zgodna riba"?
recimo, ako bi pomislio "uh kakva ruzna riba" da li bi onda nakon te misli osetio da je ruzna?
ne bi, jer su osecanja automatska stvar: to je govor tvog tela nezavisno od tvoje volje
ti mozes da im se prkosis, mozes naprimer da se okrenes protiv njih, ali ne mozes DA BIRAS kako ces da se osecas u trenutku
a kad se okrenes protiv osecanja i naglo pokusas da ih promenis to je onda mazohizam
kad ih prigusavas i pokusavas sebe da ubedis da ih ne osecas, to je onda licemerje

Poslednja izmena:
izvrnuta je, jeste, iz tvoje perspektive, jer si ti izvrnut covek
to je inace relacija izmedju gospodara i robova
u matematici se vodi pod imenom inverzija cini mi se

vidis, ti se oslanjas na svest, ja se oslanjam na podsvest
ti se oslanjas na slobodu izbora, ja se oslanjam na telo, na biolosku konstituciju, na gene
zasto se ti oslanjas na svest a ja na podsvest?
zato sto si ti degenerik koji je izgubio veru u svoje instinkte i koji, zbog toga, nema muda da ih isprati do krajnjih granica
posto ne zelis da se suocis sa svojom realnom sudbinom, posto ne zelis da otkrijes ko si zapravo ti po prirodi, postajes pretenciozni mazohista koji prisiljava sebe da se ponasa na neprirodne nacine kako bi izbegao potencijalne negativne ishode
brzu smrt zamenjujes sporom smrcu, odnosno, degeneracijom
izbegavas batinu sudbine, izbegavas da te unisti okolina, putem samounistavanja

zato dajes previse vaznosti slobodnom izboru
ti mislis da kontrolises svoje telo, medjutim, u realnosti, tvoje telo kontroilse tebe
uticaj koji ti imas na svoje telo je ogranicen onim sto vec imas u to telo, i s tim je, relativno malen

osecanja su mnogo bitnija od misli jer su osecanja jezik tvog tela
ona te obavestaju o kompleksnim bioloskim mehanizmima koji se odvijaju u pozadini
osecanja su, dakle, uprosceni bioloski mehanizmi
a sta su misli? misli su uproscena osecanja cije je svrha nista drugo no komunikacija
misli su prosto sredstvo komunikacije

Na tvoju zalost biologija i istorija pisaju po tvom rezonu.
Zivotinje se vode instinktima,a ljudi pamecu. Umesto da evoluiras,ti deevoluiras. Pamet i razmisljanje je ono sto je coveka navelo da izmisli tocak,oruzje i druge stvari koje su mu dale prednost u odnosu na druge zivotinje. Jedino objasnjenje je da nemas sa cime a mislis pa da se onda sluzis instiktima sto je takodje legitimna strategija prezivljavanja.
Tvoj problem je u tome sto ne sagledavas krupan plan,misli i osecanja se preplicu i jedno drugo izazivaju,kao sto ti je podsvest i svest data da ih koristis oboje a ne samo jednu stvar.

zivot funkcionise po prinicipu privlacnosti
covek realno nema nikakav izbor u zivotu
jedini izbor koji ima je sledeci: da li ce ostati veran svojim osecanjima ili ce ih izdati?
da li ce rizikovati svoj zivot da bi postao ono sto on jeste, odnosno, da bi napredovao, ili ce pristati na nazadovanje, na samounistavanje, samo da bi ziveo sto je duze moguce, samo da bi izbegao rizik i bol?
to je JEDINI izbor koji postoji u zivotu
sve ostalo su samo simptomi

i to je ono sto razlikuje psiholoske tipove "gospodar" i "rob"
gospodar ima pravo na smrt
on se, u trenucima slabosti, kada vise nema izbora, prosto predaje sudbini
rob na drugu stranu nema pravo na smrt
u trenucima slabosti, kada vise nema izbora, on postaje mazohista, pristaje da se REZE postepeno (to cini tako sto se okrece protiv svojih osecanja) samo da bi sto duze ziveo ili izbegao rizik i bol

ajmo par izuzetno banalnih primera koje i najgluplja osoba na planeti zemlje moze da shvati

sta radi rob kad ne moze da nadje lepu devojku?
primorava sebe da zavoli ruznu devojku

sta radi rob kad ne moze da dopusti sebi da izgubi devojku koju trenutno ima?
preterano se trudi da je zadrzi ili, ako je vec otisla, ocajnicki pokusava da je vrati

sta radi rob kad ne moze da nadje posao koji voli?
prisiljava sebe da se bavi poslom koji ne voli i nalazi izgovore tipa "egzistencijalni instinkt" ili, neam pojma, "zavolecu ga vremenom" i slican bullshit

sta radi rob bez prijatelja?
prisiljava sebe da se druzi sa ljudima koji mu ni po cemu ne odgovaraju a zatim stvara teorije tipa "razlicitosti se privlace"

itd itd itd

- - - - - - - - - -

Na tvoju zalost biologija i istorija pisaju po tvom rezonu.

nazalost, imbecilu, ti si neobrazovan ali najgore od svega pretenciozan
biologija i istorija se slazu sa mnom, a ako pisaju po necemu to je onda TVOJ rezon

Zivotinje se vode instinktima,a ljudi pamecu. Umesto da evoluiras,ti deevoluiras. Pamet i razmisljanje je ono sto je coveka navelo da izmisli tocak,oruzje i druge stvari koje su mu dale prednost u odnosu na druge zivotinje. Jedino objasnjenje je da nemas sa cime a mislis pa da se onda sluzis instiktima sto je takodje legitimna strategija prezivljavanja.
Tvoj problem je u tome sto ne sagledavas krupan plan,misli i osecanja se preplicu i jedno drugo izazivaju,kao sto ti je podsvest i svest data da ih koristis oboje a ne samo jednu stvar.

kad kazem instinkt ne mislim (samo) na zivotinjske instinkte
opet se ne trudis da razumes o cemu pricam

pamet i instinkti nisu suprotnosti

Back