Izdajica
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Адеме јел имате ви неки кош у јужном делу? На којој је висини обруч, јел вам уцртана тројка?
to pitaj ove sa severne strane. kad god dodju na utikmicu osete sta je igra...to se busi i pusi
U NBA se isto sve sporije igra. Cetvrtina u NBA traje 12 minuta. Kod Fiba 10.
NBA je cirkus
od kad ja pratim to je oduvek vishe bila zabava izmedju krkanja burgera za amere nego sport
veci broj poena je i stvar"prakse" da se drugachije igra odbrana u regularnih 82 i u plejofu
ni jedan tim ne pritiska tokom sezone maximalno u odbrani jer bi pocrkali nakon 82 ture
svi se shtede za plejof
NBA je i unishtio evropsku kosharku pa ovo prvesntvo izgleda ovako kako izgleda
Аха, играте баскет са Србима, јел поред терена остатак од 20чланова ближе фамилије стоји са двоцевкама? Тако можда неку и победите 23 на 3.
pa ne bih ja to bas toliko idealizovao i uzdizao na neki nacionalni nivo ,jednostavno ili si kreten ili nisi ,pa mos biti i Srbin i Rumun i Pakistanac ,Велики је страх да после такве повреде уђеш у дуел и играш са истим жаром. Психологија се много пита. Један дан предвиђања за прво место на драфту, сутрадан болнички кревет на годину и по дана. Није лако.
Ту лежи наш најосновнији проблем у спорту. Талентовани смо и све добро одрадимо до 18 године и онда нема ко да усмери те момке. То треба да буде добар тренер, промишљен родитељ, а уместо тога појављују се менаџери, камиони и авиони. Само они момци што су ретки, тотално чисти у глави опстају и достижу максимум.
jok bre, nema ostatka familije, a nema ni potrebe. ranije su cesce dolazili, medjutim kako prolaze u zadnje vreme, nesto ih nema..
ps. a mozemo da ugovorimo i utakmicu srbija kosovo...pa neka bolji pobedi![]()
pa ne bih ja to bas toliko idealizovao i uzdizao na neki nacionalni nivo ,jednostavno ili si kreten ili nisi ,pa mos biti i Srbin i Rumun i Pakistanac ,
mislim ima svuda budala poput Gaze ili Dzordza Besta koji su imali problem u glavi ,nije to samo kod nas
ako je neko iole normalan (ne ocekuje se po sportiste da bude akademik) ako je stvarno talentovan i posvecen sportu nece ga syebati ni menadzeri , ni roditelji , ni droga , ni alkohol,ni gomile para ...zato je ta psihicka stabilnost jako vazna , a to posle pomaze i u igri
Ово је противуставна изјава, ал не брини играће Србија на стадиону у Приштини са свестким спортским велесилама кад тад. У име враћања интегритета. Неће дуго до тога проћи, можда и будеш на трибинама ако будеш викао пред срспким војницима, јесте ми смо го.вна ја сам добар шиптар.
nevolim kada neko govori o drugima na osnovu svog "profila". svaka osoba je jedinstvena, a i svaki narod ima svoje karakteristike. znaci nismo isti...slacni tu i tamo, ali...
ps.a mislis da cemo biti svetska velesila???
A ja se smorim kad gledam Amere koji znaju da odigraju samo jedan na jedan i pick&roll, dok im trener služi da odredi ko će u igru, da se ceo tim ne bi potukao oko toga. A ako oću da gledam letenje, skakanje i trčanje do ludila, uključiću rađe AnimalPlanet il' tako nešto.NBA je Olimp za ovo gušenje od evropske košarke koja u poređenju sa njim više izgleda kao nekakva loša kopija, k'o neki slow-motion. Prosto se smorim dok gledam ove mrcine od naših igrača kako se vuku po terenu, dok krilima (da ne govorim o centrima) treba da se okrenu koliko Jao Mingu da ustane. Sa druge strane, u NBA imaš ludake koji lete sa jednog na drugi kraj terena i kucaju sa centra k'o Majkl u Spejs Džemu. Nebo i zemlja vam je to.
pa ne bih ja to bas toliko idealizovao i uzdizao na neki nacionalni nivo ,jednostavno ili si kreten ili nisi ,pa mos biti i Srbin i Rumun i Pakistanac ,
mislim ima svuda budala poput Gaze ili Dzordza Besta koji su imali problem u glavi ,nije to samo kod nas
ako je neko iole normalan (ne ocekuje se po sportiste da bude akademik) ako je stvarno talentovan i posvecen sportu nece ga syebati ni menadzeri , ni roditelji , ni droga , ni alkohol,ni gomile para ...zato je ta psihicka stabilnost jako vazna , a to posle pomaze i u igri
То је тачно, али престаје да пије воду после стајања на страну сваког српског непријатеља у неколико векова чим се укаже прилика. Онда има ту нешто више, што се никада не може поклопити. Ал тема је спортска штета да је кваримо, знаш шта мислим.
nisi shvatio post.
ali posto je tema sportska...
ps. a vi bas morate uvek da imate neprijatelje??
Можда нисам али онда ти не знаш да се изразиш, мада из твог питања ће бити да сам ипак добро схватио. Нисмо ми изабрали ни турчина ни немца ни аустријанца за непријатеља, већ он нас. Е сад размисли па пиши. Ил боље немој писати.
A ja se smorim kad gledam Amere koji znaju da odigraju samo jedan na jedan i pick&roll, dok im trener služi da odredi ko će u igru, da se ceo tim ne bi potukao oko toga. A ako oću da gledam letenje, skakanje i trčanje do ludila, uključiću rađe AnimalPlanet il' tako nešto.
ma ja obicno znam da se izraizm. ali ponekad namerno malo uvijem.
evo da ti pomognem. procitas tvoj post koji sam citirao, obratis paznju na zadnji deo, onda to povezes sa mojim postom pa... ako ti ne uspe ni ovog puta, onda batali