Danas se osjecam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
el znaš Dačo da u mojim krajevima još postoje kibiceri...semenke, leblebije il tako neki ******, podupru neki lokal i šacuju redom...što muško što žensko...

...kako mi dođe da ih našutiram...
...al kad ih je mnogo...a ja nisam Brus Li...zgazili bi me...:sad2:

el znaš Dačo da u mojim krajevima još postoje kibiceri...semenke, leblebije il tako neki ******, podupru neki lokal i šacuju redom...što muško što žensko...

...kako mi dođe da ih našutiram...
...al kad ih je mnogo...a ja nisam Brus Li...zgazili bi me...:sad2:

:D To im je jedina prilika da budu kao na korzou. Isti je princip i kod gostiju u letnjim baštama kafea, tamo su da gledaju prolaznike i da budu viđeni.

i to što kaeš...:lol:

Meni su zanimljivi stariji ljudi, penzioneri, babe i dede sa unučićima, nadžedže se sa dečurlijom po klupama duž bulevara, kuliraju i snimaju sve redom što naiđe kraj njih, i ako svako veče ideš istom rutom stalno nalećeš na tu gomilu, svakodnevno te odmeravaju, mogu i da udaraju recke da li je neko prošao i da li je to bilo u uobičajeno vreme, dokon svet... :D

Meni su zanimljivi stariji ljudi, penzioneri, babe i dede sa unučićima, nadžedže se sa dečurlijom po klupama duž bulevara, kuliraju i snimaju sve redom što naiđe kraj njih, i ako svako veče ideš istom rutom stalno nalećeš na tu gomilu, svakodnevno te odmeravaju, mogu i da udaraju recke da li je neko prošao i da li je to bilo u uobičajeno vreme, dokon svet... :D

ima i kod mene tih.
zovemo ih snajperisti.

ja najvolim one babe - što kad god da se vraćam kući - uvek bacaju djubre.
a u kesi - druga kesa...

Opalilo me sunce znaci tako izgleda kad se naduvas
Ghelyon.gif

ima i kod mene tih.
zovemo ih snajperisti.

ja najvolim one babe - što kad god da se vraćam kući - uvek bacaju djubre.
a u kesi - druga kesa...

Špijuniraju komšije... :D
Ali ovo "snajperisti" je :super:, prvi put čujem izraz. :D

TEMA: Idem da lutam... Osećam da ću popiti korpu, ako već nisam... :rumenko:
Šteta dobrog seksa... :roll: O, kako me mrzi da ponovo ulećem u muvanje, uvek iste priče dok se ne dođe do kreveta... :dash: :rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back