Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje nismo mogli dugo da lažemo, brzo su ukapirali, prepoznali su Deda Mrazove noge u zabavištu :lol:
KOd nas je sin poceo odavno da sumnja ali mala je mastar i ja jos uvek ne odustajem... povrh svega me izvela iz takta svekrva koja je oboma bez potrebe pocela da objasnjava kako deda Mraz ne postoji. :roll:
Dokle god vidim i trunku zelje da veruju, bice ga.
Naravno da to nece jos dugo...

Buki, srećan rođendan!

:heart:
b6b49bde25423ab23b5f1ceb93269a6f.jpg

Moje nismo mogli dugo da lažemo, brzo su ukapirali, prepoznali su Deda Mrazove noge u zabavištu :lol:
Хахаха...
Ја сам дуго веровала. И мој син.
А обоје смо имали исти трип, да су ти у вртићу, на представама у фирми и сл. глумци, а прави да долази 31. на 1.

Osecam se super...
Naspavala sam se bas... ne pamtim kad sam tako dugo kao jutros... mm otisao na posao a medo kod svekija... mala je celo jutro vezbala i crtala... umalo da zakasnim na feniranje :lol:
Vodili popodne decu u bioskop u NS... gledali “Lesi se vraca kuci” plakala sam kao kisa a vidim i mm nije bilo svejedno... :lol: prosetali... prelepo vece... pa malo do promenade, nasli se sa mojima... kupila sebi lepe carape u kalcedoniji, imaju snizenja... za decu imaju predivne kasmirske ako nekoga zanima, isplate se... predivne... onda svratila u jasmin i nasla maskaru, imaju 20% snizenja... jeste super skupa ali se meni isplati... deca ostala da spavaju u NS a mi malo do biga... nema nista... trazim frotirski bade mantil ali nista lepo ne videh... i nigde po trafikama nema vode!? Ne znam zasto... u povratku cak stigoh i do lidla po lososa... :zaljubljena: i mm i ja sami veceras... sami u kuci 2 deo... ne pamtim kad smo zadnji put... doduse vracaju se sutra rano ujutru ali prija i ovo :zaljubljena:

Sad se mislim da li da uzmem jos neke kreme dok je snizenje ili da cekam neka veca...

Back