Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
218601-That-Moment-When-You-Think-Its-Friday-But-Its-Really-Wednesday.jpg

Danas sam super...
Jutros smo raspravljali o razvodu a sad se smejemo i pita me jel ga volim... :lol:
Dostigli smo kolektivno ludilo :malav:
Odvedem decu u skolu pa kod mame, dosle nam njena kuma i cerka, pa smo pile vino, kafu, rakijicu... :lol: pa dosla deca i tata... onda kod svekija na rucak... pa na nokte... pa decu razvozi po aktivnostima... i uvece sa klincima domaci i zabava...

Lep dan... zadovoljna sam

I ja mrzim zimu, prevashodno jer
mi generalno skodi zdravlju, periodicno me hvataju faze kad nisam ni za *****, no to je i do datuma proizvodnje, gledam po kafanama kako guzate omladinke besomucno flertuju i slusam kako izjavljuju da obozavaju zimske carolije i setim se da sam u mladosti bio kul i aktivan i po cici zimi i nista mi nije smetalo niti mi kvarilo raspolozenje.

Osećam se dobro u odnosu na prethodni dan. Razgovor sa jednom divnom forumašicom me vratio u kolosek. Koliko znači lep, iskren, pravi prijateljski savet i sam razgovor ❤️.
Sinoć zaspala u 22h i nešto, jutros budna malo pre 7h. Raspoložena, ma biće sve dobro, proći će i taj 15-ti i tsj 24-ti, i onda ću lakše da gledam na ove svakodnevne muke celog sveta.

Back