Danas se osecam kao..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma obavezno...To me još više baca u bedak
??? Sad sam zgranut, zapanjen, kao onaj Bosanac iz filma kad mu kazu da je sljivovica ruzna.
Pa ne znam, mozda kultura, umetnost, mada i to moze delovati depresivno, citah npr. nesto Gogoljevo i pronadjoh u njegovim recima od pre nekih stopedesetikusur godinica upravo elemente ravnozemljastva, kao da je za Krstu pisao, ali kada pratim glumu Mio Kimidzime razgalim se, to je umetnost koja hrani dusu, koja krepi, neguje, leci. :deda2:

Teska su ovo vremena, ljudi kriziraju na vise nivoa, eto juce se vracam iz setnje u kosavskom podrucju, padose mi na pamet komsinicini kruskasti sisicil i taman da me obuzme ceznja snimih nekog lika kako drma vrata Maks Beta, onako u ocajanju, kao davljenik.

Онда применити упутство које је дато у претходном посту :mrgreen:
Е, без зезања, нико не региструје шта ми све урадимо у току дана, па ако саме себи не дамо време за одмор, нико се неће сетити.
Не зато што нас не воле, него зато што не примећују, јер наша ужурбаност и мување по кући је уобичајена слика.

sramota me napisati kad vidim kako ste mi popadali al ja sam super... fala na pitanju
Е, свашта с тобом!
Као да би помогло да си и ти лоше.
Уживај када можеш :D

Овде се озбиљно нешто пореметило, све се погрешно тумачи, узима здраво за готово, извлачи и контекста, схвата буквално... Људи су преосетљиви и бране се нападом чак и када нису нападнути.

Е, свашта с тобом!
Као да би помогло да си и ти лоше.
Уживај када можеш :D

Овде се озбиљно нешто пореметило, све се погрешно тумачи, узима здраво за готово, извлачи и контекста, схвата буквално... Људи су преосетљиви и бране се нападом чак и када нису нападнути.
Дефанзива, Боги :lol:

Дефанзива, Боги :lol:
Па стварно... Шта год, ко год да напише неко се може осетити прозвано, повређено, увређено...
Од кувања, преко моде и кућних љубимаца до коментарисања стања и појава у друштву.
Па нећемо одмах вадити очи једни другима јер различито посматрамо и доживљавамо свет.
Напише свако шта мисли и тера даље.
Друго су личне увреде и прозивке.

IMG_20201207_114631.jpg

Back