Danas se klinci i klinke...

Jednostavno, poremećen sistem vrednosti. Ne samo kod nas, u svetu je tako, a mi se bogme ugledamo na "taj" svet, ali samo u negativnoj konotaciji.

Pukli smo kao društvo, a niko ne želi da ga menja, tj., oni koji mogu nemaju nameru, jer lakše je kontrolisati i u tor saterati glupe podanike, neg' nekoga ko imalo misli.

Jednostavno pitanje, zasto?
Da li kao drustvo vrsimo pritisak na mlade ljude 18-20, a i mladje, da se upuste u carobni svet seksa, ili su mediji krivi?
Stoji da zivimo u svetu u kome je seks imperativ i merilo vrednosti kod nekih ljudi, a momci i devojke koji sa 25 nisu skinuli mrak, ili ne daj boze nisu imali vezu, se gledaju kao zaostali u razvoju.

Da li je ovako bilo isto pre 20, 30, 40 godina, da li je taj seks bio toliko "in" i sta se sada promenilo? Da li je seks ovde u ovoj zemlji manji tabu nego pre, ili su zabe videle konja kako se potkiva pa i one digle noge?
Zasto vazi princip "sto vise to bolje" kod nekih ljudi?

Pa zar se nisu pre 30-40 i vise godina devojke udavale sa 18 (ili manje)? Sto sad dramis oko 18-20, po meni je to savrseno normalno doba. Hajde da si rekao 14-15, pa da se sokiram, ovako... Da li treba svi da se zamonasimo do 40te? :think:

...pa da, samo nije ni bilo HIV-a, svako vreme menja ponesto, samo tad nije bilo net -a...

Pa da, ali nije bilo ni kondoma. Svako vreme izrodi nešto dobro, mada meni kondomi i nisu nešto omiljeni :lol: Poenta je da je princip isti, sve ostalo su nijanse :mrgreen:

Komune su uglavnom one za lječenje narkosa,al zato imaš sekti sa seksualnim predznakom.Hahaha i danas se ležari po travi.Ne znam kako u tvom mjestu,al ovdje ih je pun Zrinjevac čim zaprži pa skoro cijela Zelena potkova + Bandićeve fontane pa još Bundek i Jarun.

U mom mestu imaš jedino te otvorene varijante u katakombama na Kališu, po šumama na Avali i Košutnjaku i još nekim mestima, ali sve je to daleko od onoga o čemu ja čuh i videh od starijih, konzervativnih generacija :lol:

Pa zar se nisu pre 30-40 i vise godina devojke udavale sa 18 (ili manje)? Sto sad dramis oko 18-20, po meni je to savrseno normalno doba. Hajde da si rekao 14-15, pa da se sokiram, ovako... Da li treba svi da se zamonasimo do 40te? :think:

Jeste, udavale su se! I sta je problem?
Nisu se sa 17 godina pijane i drogirane razvlacile po splavovima do 6 ujutru sa kojekakvim "finim" "momcima" koji imaju godina kao njihove tatice koji su ih tako i vaspitali i napustili.

Jeste, udavale su se! I sta je problem?
Nisu se sa 17 godina pijane i drogirane razvlacile po splavovima do 6 ujutru sa kojekakvim "finim" "momcima" koji imaju godina kao njihove tatice koji su ih tako i vaspitali i napustili.

Alkohol i droga se ne pominju u postavci teme, shodno tome i moj odgovor iznad. Moja poenta je da je seks sa 18 godina potputno normalna stvar. Alkohol, droga, itd. je potpuno druga tema.

Preciznije, alkohol (u neumerenim kolicinama) i drogu jednako ne bi trebalo konzumirati ni sa 40 ni sa 18, dakle to nema veze sa godinama uopste.

Ja govorim o ponasanju uopste.
Sve ti je to povezano i ide jedno sa drugim.
To sto su se udavale sa 18 godina jeste rano ali je bolje i da se uda nego da do 20-e promene jedno 40 muskaraca.
Opet kazem, mozda sam ja staromodan i mozda nisam u pravu ali meni ponasanje danasnjih klinaca,tj. maloletnika, nije uopste normalno.

momci da znate da nije iskljucivo i ako je devojka nevina u dvadeset da je dobra
ima jedna iz kraja sto nije sigurna da li je jedan matorac probusio jer nije tela do kraja a ovako ima staza pusenja i pricala klitoralni orgazmi i sve to
da vas ne snadje takvo zlo a da ne znate, dobro znate da nema neko iskustvo ali nevinost se u srcu gleda

Jednostavno pitanje, zasto?
Da li kao drustvo vrsimo pritisak na mlade ljude 18-20, a i mladje, da se upuste u carobni svet seksa, ili su mediji krivi?
Stoji da zivimo u svetu u kome je seks imperativ i merilo vrednosti kod nekih ljudi, a momci i devojke koji sa 25 nisu skinuli mrak, ili ne daj boze nisu imali vezu, se gledaju kao zaostali u razvoju.

Da li je ovako bilo isto pre 20, 30, 40 godina, da li je taj seks bio toliko "in" i sta se sada promenilo? Da li je seks ovde u ovoj zemlji manji tabu nego pre, ili su zabe videle konja kako se potkiva pa i one digle noge?
Zasto vazi princip "sto vise to bolje" kod nekih ljudi?

Uvek je bilo tako,samo sto nije bilo mobilnih i interneta da se svima sve odmah javi,objavi i prenese.Nemojmo pricati o nekim stvarima koje ne postoje.Seksa je uvek bilo,isto kao i sada,neko se u to upustao sa 15,neko sa 25.Ali nemojmo zaboraviti jos jednu vaznu stvar.Ranije je neko sa 18 bio vec covek,zreo za zenidbu,a sada i sa 35 zive kod mame i tate i ne prihvataju nikakve obaveze.Malo mi je muka kad cujem-jao,jos je on mlad,tek mu je 25:roll:Ma,ajde vec jednom da pomerimo onda i tu famoznu granicu zrelosti kad pocinjemo da sami snosimo posledice za svoje postupke pa maloletnostvo produzimo negde do 30-te:roll:

Uvek je bilo tako,samo sto nije bilo mobilnih i interneta da se svima sve odmah javi,objavi i prenese.Nemojmo pricati o nekim stvarima koje ne postoje.Seksa je uvek bilo,isto kao i sada,neko se u to upustao sa 15,neko sa 25.Ali nemojmo zaboraviti jos jednu vaznu stvar.Ranije je neko sa 18 bio vec covek,zreo za zenidbu,a sada i sa 35 zive kod mame i tate i ne prihvataju nikakve obaveze.Malo mi je muka kad cujem-jao,jos je on mlad,tek mu je 25:roll:Ma,ajde vec jednom da pomerimo onda i tu famoznu granicu zrelosti kad pocinjemo da sami snosimo posledice za svoje postupke pa maloletnostvo produzimo negde do 30-te:roll:

pa trebalo bi pomjeriti granicu, kada nametnuše ovoliko obaveza, čitav život posvetiš školi a većina izađe gluplja no što je ušla i ovo je istina, mada punoletstvo je u glavi, doduše

Back