danas sam u bedaku:((((((

procitah ovo jutros i slatko se ismejah.....

znate ono od Nikole Koja "sto vole kad ih bijes...."

iako sam zestoki zagovornik PROTIV maltretiranja ne mogu a da ne primetim da ocigledno nekome ovde TO treba :D

veliki pozdrav svima a narocito anakin na prikazanom strpljenju (al kad vise nije moglo..... :wink: )

baš si bezobrazan!opet me lažno optužuješ šta got ućinila a jjučer smo se samo šalili i neke sam ljude razveselila.znaći i ti si počeo.ne mogu se ni šaliti ni ništa kad got pogledam evo optužbi na moj raćun.ćak sam se i s anakin gotovo pomirila al evo ti si si moro priuštit koju kritiku.i ti ćeš me razočarat.

znaći ako provociram ne valja ako se šalim ne valja?pa ne znam kako vas već nije sram ili vas ne boli srce od stalnih napada na mene?kakva got da sam evo kritiKA.mi smo se jučer d1 ŠALILI i ak ne vidiš razliku onda me opet počni optuživat kak ćeš me izbacit.HVALA LJEPO.

zagrepčanka:
baš si bezobrazan!opet me lažno optužuješ šta got ućinila a jjučer smo se samo šalili i neke sam ljude razveselila.znaći i ti si počeo.ne mogu se ni šaliti ni ništa kad got pogledam evo optužbi na moj raćun.ćak sam se i s anakin gotovo pomirila al evo ti si si moro priuštit koju kritiku.i ti ćeš me razočarat.
ajde da kazemo da sam te vec razocarao i da si razocarana i da neces vise da pricas samnom :mrgreen:

eboteeeeeeeeee.... tvoj nacin sale je kao da ja sad ovde otpevam "sprem'te se, sprem'te cetnici" i onda 3 strane kasnije kazem da se salim..... zanimljiv humor indeed :evil:

d1:
zagrepčanka:
ajde da kazemo da sam te vec razocarao i da si razocarana i da neces vise da pricas samnom :mrgreen:

eboteeeeeeeeee.... tvoj nacin sale je kao da ja sad ovde otpevam "sprem'te se, sprem'te cetnici" i onda 3 strane kasnije kazem da se salim..... zanimljiv humor indeed :evil:
jako si se obezobrazio i nemam šta reć na ovaj tvoj bljuvački komentar.valjda ti je krivo jer ti nisam poslala privatan email pa mi se osvećuješ.pokvario si se jer te ignororam pa tražiš pažnju al to je kriv način. :twisted: ne pale me bahataši.bez smisla za humor.

d1, nemoj joj brisati postove. neka ostane!!

zar ne vidis koju igru igra? vredja dok neko stvarno ne ispizdi jer je ubedjena da onaj koji joj ruzno odgovori, zeli da je strpa u krevet. i zene i muskarci! koliko je jak taj poriv da zelis biti odvucen u krevet....
sama je to potvrdila nekoliko puta.

samo, pitanje je da li cemo svi skupa i dalje ucestvovati u ovoj bolestini. kao sto si video, ja sam se stvarno trudila da ne ucestvujem u njenim igrarijama. ali video si da je u stanju da predje granicu gde ja prosto ne mogu a da ne odreagujem.
i evo....opet se bavim njom. sorry.

ali zaista treba da razmislimo da li je ok da pustamo da se neko na ovaj nacin igra sa nama.
jer, u psiholoskim igrama tog tipa, bolesnik je uvek na dobitku. ako je sutnes sa foruma, to ce nahraniti njen ego i igra ce zapravo biti uspesno zavrsena. sve vodi ka tome! njen glavni cilj je da je mi totalno sutnemo jer, ponavljam se, onda ce u njenom uvrnutom umu ona biti totalno pozeljna, s obzirom da je negde, jadnica, totalno pobrkala. njoj je svadja, odbacivanje = sex...a to je valjda opet jednako ljubav, sta li.

a ako je pustis....pa ne znam. kazem ti da je bolesnik uvek na dobitku.

d1 žao mi je što sam ti to rekla .zgrozila sam se nad svojim riječima u p.m.pretjerala sam priznajem grešku.tisi ok dečko a ja trenutno imam pms. :wink: oprosti!dobila sam mengu,boli me trbuh i živčana sam.

Back