A
anakin
Gost
zagrepčanka:ma ne bi srce imala bi milosti spram mene kad bi me vidjela.anakin:mala ispravka. ne bi se pobile nego bih te tukla.![]()
![]()
![]()
![]()
imacu, ne boj se. mozda te nateram da se sama tuces.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zagrepčanka:ma ne bi srce imala bi milosti spram mene kad bi me vidjela.anakin:mala ispravka. ne bi se pobile nego bih te tukla.![]()
![]()
![]()
![]()

ma šalim se ja nisam lezba.mada svoje prijateljice znam voljeti.ako nećeš ne moraš nisam silovatelj da moraš.nego jedna krhka žena. a ti si vjerojatno krupna i nabijena i mišičava.anakin:zagrepčanka:anakin poslat ću ti email i opisat šta bi ti radila da dođeš u zagreb od tučnjave do poljubaca a i nešto više.![]()
jel moramo da se ljubimo?![]()
zagrepčanka:ma šalim se ja nisam lezba.mada svoje prijateljice znam voljeti.ako nećeš ne moraš nisam silovatelj da moraš.nego jedna krhka žena. a ti si vjerojatno krupna i nabijena i mišičava.anakin:zagrepčanka:anakin poslat ću ti email i opisat šta bi ti radila da dođeš u zagreb od tučnjave do poljubaca a i nešto više.![]()
jel moramo da se ljubimo?![]()

)))je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.anakin:a sta ti je to pimpac? znam za pimpeka...jel to isto?
Chernobill:Nemojte vise, poceo sam da se uzbudjavam.
zagrepčanka:je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.anakin:a sta ti je to pimpac? znam za pimpeka...jel to isto?
)kakve priče pak sad?ženo izjasni se,ništa mi sa tobom više nije jasno,šta želiš.anakin:zagrepčanka:je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.anakin:a sta ti je to pimpac? znam za pimpeka...jel to isto?
pa da...pa si mi rekla da kod mene pali samo pimpac.
zayebi. nema price vise s tobom![]()
ma prijateljice smo mi ipak.volim žestoke ljude poput tebe.zagrepčanka:kakve priče pak sad?ženo izjasni se,ništa mi sa tobom više nije jasno,šta želiš.anakin:zagrepčanka:je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.anakin:a sta ti je to pimpac? znam za pimpeka...jel to isto?
pa da...pa si mi rekla da kod mene pali samo pimpac.
zayebi. nema price vise s tobom![]()
Savetnica:drage moje i dragi moji, ja vas sad napustam. Zelim vam prijatno vece i budite mi dobre. Ljubim vas. Caos!
ops: i da vam kazem zato smo i dobri sto smo razliciti ali smo najbolji u igri :wink: tako nek ostane i dalje. sve vas mnogo volim i ljubim cmok,cmok ,cmok.........cujemo se danas,bolje receno veceras i ja vas također napuštam jer ovaj pritisak ne može niko da podnese više.već nam se muti u glavi od toga a nismo do nićeg došli.ugodna večer i dobra vam jeb....volim vas sve.nemojte se ljutit ak sam opet nekog povrijedila.anakinče drago dijete laku noć.ljepo spavaj u naručju svog momka.ti si pijanista?Savetnica:drage moje i dragi moji, ja vas sad napustam. Zelim vam prijatno vece i budite mi dobre. Ljubim vas. Caos!
zagr.:evo svi se jako volimo i to je ljepo.pa ćak i anakin volimo zar ne?nije njoj lako.