danas sam u bedaku:((((((

zagrepčanka:
anakin:
zagrepčanka:
anakin poslat ću ti email i opisat šta bi ti radila da dođeš u zagreb od tučnjave do poljubaca a i nešto više. :D

jel moramo da se ljubimo? :lol:
ma šalim se ja nisam lezba.mada svoje prijateljice znam voljeti.ako nećeš ne moraš nisam silovatelj da moraš.nego jedna krhka žena. a ti si vjerojatno krupna i nabijena i mišičava.

:lol: :lol: :lol: :lol:
sad cu da budim decka da procita ovo!!!!!!

krupna - ne, srednja sam kategorija, pa malcice iznad...nabijena - nikako, pre sam vretenasta....misicava - ma jock, ali definisana da.

a ti? :lol:

anakin:
a sta ti je to pimpac? znam za pimpeka...jel to isto?
je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.

zagrepčanka:
anakin:
je.a to mi je i bila namjera da savjetnica postane dobre volje a ne onak strašno tužna kao na početku.željela sam te razveselit jer volim da si dobre volje.a anakin tebe više ne želim vrijeđat jer mi se ne da.malo sam i pretjerala sa vrijeđanjem a nejdem na forum da bi se sa nekim vrijeđala.

pa da...pa si mi rekla da kod mene pali samo pimpac.

zayebi. nema price vise s tobom :twisted:

anakin:
zagrepčanka:
anakin:

kakve priče pak sad?ženo izjasni se,ništa mi sa tobom više nije jasno,šta želiš.

zagrepčanka:
anakin:
zagrepčanka:
anakin:

kakve priče pak sad?ženo izjasni se,ništa mi sa tobom više nije jasno,šta želiš.
ma prijateljice smo mi ipak.volim žestoke ljude poput tebe.

prvo ja sam idiot sisao sam sa nete ne izljubivsi vas :oops: i da vam kazem zato smo i dobri sto smo razliciti ali smo najbolji u igri :wink: tako nek ostane i dalje. sve vas mnogo volim i ljubim cmok,cmok ,cmok.........cujemo se danas,bolje receno veceras :D

Savetnica:
drage moje i dragi moji, ja vas sad napustam. Zelim vam prijatno vece i budite mi dobre. Ljubim vas. Caos!
i ja vas također napuštam jer ovaj pritisak ne može niko da podnese više.već nam se muti u glavi od toga a nismo do nićeg došli.ugodna večer i dobra vam jeb....volim vas sve.nemojte se ljutit ak sam opet nekog povrijedila.anakinče drago dijete laku noć.ljepo spavaj u naručju svog momka.ti si pijanista?

Back