danas sam doshla ovde da vas pitam neshto

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Kako to da neke osobe ispadnu tako fine na slikama a kad ih vidish pitash se kakvim se to "aparatom " slikashe kad ispadoshe tako fini i lijepi, opet ima i onih sto ispadnu na slikama grozno te osobe se chesto prepoznaju kad u nekom drushtvu vazda se sakriju da ih aparat ne uhvati, ali u naturi su to bash fine i slatke osobe.

kako postati fotogenichan/na? a? koji su to faktori sto su presudni da bi neko bio fotogenican.

a?

- - - - - - - - - -

:):):):):):)fala

Pa takav si kakav si, ne mozes lepo da ispadnes ako nisi lep. Jedino fotoshop.

ja sam recimo na svakoj sliki grozna, nema slike da sam bila zadovoljna sa bilo kojom slikom.

u svakodnevnici mi se desavaju cudne stvari neki dan mi neki tip iz auta bacio poljubac (znate onu kiss ruka) neki opet samo blenu u mene nasmeshe se i tako to.

skoro sve slike sam potrgala

- - - - - - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Kako to da neke osobe ispadnu tako fine na slikama a kad ih vidish pitash se kakvim se to "aparatom " slikashe kad ispadoshe tako fini i lijepi, opet ima i onih sto ispadnu na slikama grozno te osobe se chesto prepoznaju kad u nekom drushtvu vazda se sakriju da ih aparat ne uhvati, ali u naturi su to bash fine i slatke osobe.

kako postati fotogenichan/na? a? koji su to faktori sto su presudni da bi neko bio fotogenican.

a?

- - - - - - - - - -

Kupi Nikon,kapnes 1000 eura:)

Kupi Nikon,kapnes 1000 eura:)

sigurno je do nikona

:lol::lol::lol::lol:

- - - - - - - - - -

Kad se iskombinuje lepota sa umećem fotografa dobije se prava stvar.

I moli bih vas da imate u vidu da ovaj podforum posećuju i deca, pa se potrudite da ne upotrebljavate vulgarne reči. :)

odkad si ti postalo moderator?

shokirata sam do juche si se igralo u pesku

:lol:

a?

Evo ja kada slikam bilo koju ispadne ovako:

unj-a.jpg

Hoces i tebe da sliknem?

a?

- - - - - - - - - -

draga Paranormalna. kad vidiš da neko hoće da te fotografiše, a to počni da flertuješ s kamerom i da zavodiš objektiv... ne može da omane.

Back