Данас нови протест "Не да(ви)мо Београд"

Мачкић ме питао како би ја саставио владу и ја сам му одговорио. А ти - чибе!
Е да, остало министарство за рад, запошљавање и социјална питања. Ту би поставио за министарку другарицу Андреу Јовановић....
***I, па ти си скроз пролуп'о! :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
Мачкић ме питао како би ја саставио владу и ја сам му одговорио.***
Е да, остало министарство за рад, запошљавање и социјална питања. Ту би поставио за министарку другарицу Андреу Јовановић.
Mačkić je spamer, trudi se da razvodni temu.
Tema je patkica, i ako je Andrea lakoma na patkicu onda je dobrodošla.

Упс, остао сам Мачкићу дужан за кадровско решење за министра саобраћаја - ту би поставио саобраћајног инжињера Бранка Ујдура.

Обратите "националисти" пажњу шта овај наш светски признати стручњак прича, јер има везе са темом:

Наиме, део "Београда на води" који би био де лухе стамбено насеље (наравно не са кулом и џамијом) које гледа право на реку, требао је да се гради у месту Дубоко тачније на вису на потезу Умка - Руцка - Мала Моштаница. Клизишта на Умци би се санирало, утврдило, увела канализација и септичке јаме више не би изазивале клизиште (јер су та београдска села, још од пре Другог светског рата била омиљена излетишта Београђана због добрих кафана и пејзажа, деведесетих и касније јако насељени дошљацима - највише Босанцима) и аутопут уз Саву све до Обреновца, све то би коштало не више 100 милиона долара. А то је природно, као "пејзаж", изузуетно леп амбијент за једно модерно де лухе насеље са прозорима окренутим реци, Баричкој ади и сремским пољима, плус што би се са десне стране видео цео Београд и Авала са торњем. То је могла држава сама да наоправи јефтиним кинеским кредитом.

Целу ствар је заебао Веља Илић!

Обратите "националисти" пажњу и које су последице што се то није направило - ако се цело то брдо стровали у Саву, и прегради реку, то је катастрофа за Сурчин и Нови Београд који би били попљављени! Била би то катастрофа европских размера!

А ово што су напредњаци поклонили Арапима, ту по оригиналном пројекту изласка центра Београда на реку морали би да се граде културни садржаји и (зграда Опере, Музеј Науке и сл.) а не зградурине за становање Арапа средње класе из СА, Катара, УАЕ, Катара...

Poslednja izmena:
Какве благе везе са мозгом и дипломатијом има мали кривоноги син генерала Титовог ВОС-а.......:hahaha:...
он јесте заиста одличан редитељ ----- али то нема везе са послом за који га предлажеш...

Па кажи ти неко име из вашег "националистичког" миљеа.

Umesto sto se prze na suncu patkarosima je bolje da odu negde na letovanje.

attachment.php

Обратите "националисти" пажњу и које су последице што се то није направило - ако се цело то брдо стровали у Саву, и прегради реку, то је катастрофа за Сурчин и Нови Београд који би били попљављени! Била би то катастрофа европских размера!
.

Duboko je klizište otkad je sveta i veka, i tu nema pomoći. Jedina pomoć bi bila da su ***********ke Titove vlasti zabranile gradnju u koritu reke.

***I, па ти си скроз пролуп'о! :hahaha:

Ништа ја нисам "пролупао"...

- - - - - - - - - -

Duboko je klizište otkad je sveta i veka, i tu nema pomoći. Jedina pomoć bi bila da su ***********ke Titove vlasti zabranile gradnju u koritu reke.

Светски признат стручњак Бранко Ујдур, у видеу све објаснио, а ти знаш боље :roll:

Poslednja izmena:

Back