Данас нови протест "Не да(ви)мо Београд"

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.blic.rs/vesti/beograd/novi-protest-ne-davimo-beograd-13-jula/1y06t8d

Данас у 18 часова испред Скупштине града почиње нови протест грађанске иницијативе "Не да(ви)мо Београд"!

13653123_642641512580024_7276753830417132207_o.jpg

Протест ће трајати до 21 ч.

Poslednja izmena:
Овога пута идемо у шетњу до места злочина на Савамали. (Јеее!!! :D) Користим прилику да обавестим грађанство које не учествује да ће негде од пола седам до пола девет увече бити блокиране за саобраћај улице Булевар Краља Александра, Кнеза Милоша, Немањина, и Карађорђева, куда ћемо проћи. (Све улице највећих српских јунака. :)) Зауставимо шверцовање оружја исламским терористима за које се користи пројекат "Београд на води" као параван. Нећемо да се српским оружјем убијају сиријска деца. :cry:

The players gonna play play play, and the haters gonna hate hate hate...

Poslednja izmena:
Овога пута идемо у шетњу до места злочина на Савамали. (Јеее!!! :D) Користим прилику да обавестим грађанство које не учествује да ће негде од пола седам до пола девет увече бити блокиране за саобраћај улице Булевар Краља Александра, Кнеза Милоша, Немањина, и Карађорћева, куда ћемо проћи. (Све улице највећих српских јунака. :)) Зауставимо шверцовање српског оружја исламским терористима за које се користи пројекат "Београд на води" као параван. Нећемо да се српским оружјем убијају сиријска деца. :cry:

The players gonna play play play, and the haters gonna hate hate hate...

Јел??

Па лепо се прошетајте. И једите више воћа. здраво је.

САВАМАЛА И ПРОТЕСТИ
Шта се то догађа са нама? О чему се ради? Да ли су нас политичари толико сјебали да смо и сами почели да понављамо њихове мантре и зајебанције које нам пласирају у сарадњи са њима погодним медијима? Да ли смо и даље у стању да мислимо својом главом или се палимо као керови у терању и наскачемо на ногу својим "политичким газдама и идолима"? Живо ми се **** за Вучића, за напредњаке...Живо ми се **** и за демократе, радикале, радуловићевце, двери. Чеду, Тадића, Дачића. Живо ми се **** за све политичаре и не пада ми на памет да им дајем свој глас или учествујем у шарадама које нам сервирају.
Дигла се чарлама око рушења неких страћара у Савамали. Ако ћемо реално - биле су одвратне. Напредни нам сервирају бајке о некаквом Београду на води који пре личи на Скадар на Бојани. Луд човек ће поверовати да ће од тога бити нешто. Али ако волимо овај град надам се да морамо бити објектвини и да ако већ критикујемо да критикујемо све. Ако се већ бунимо да се бунимо и када они "наши" праве срања а не да ћутимо када "наши" урнишу град а да дувамо у пиштаљке и ударамо у добоше када "њихови" раде исто што су и наши радили.
Да. СНС је на кварно скењао пар страћара у Савамали. Да СНС нам је ***** мајку са ужасом од Војводе Степе. Да СНС је од Цветног Трга направио безлично бетонско ругло. Савамала. *******. Искрено. Имам скоро 44 године и НА ЖАЛОСТ имам добро памћење. Од када знам за себе слушам од свих могућих власти да Београд мора да се спусти на своје реке. То је велика истина али такође до пре годину дана, не могу а да не приметим, нико ни лопату шута није одатле склонио. Савамала је била гробље бродова оивичено стовариштима, дивљим депонијама, напуштеном вагонима и распалим објектима. Саву ниси могао да видиш од шибља и полупотонулих шлепова. Ови напредни су макар то рашчистили па цео крај не изгледа толико сабласно а надам се да ће и аутобуску и железничку станицу негде изместити. Од Београда на Води нема ништа али бар нема ни оног апокалиптичног хаоса. Ако ништа друго, биће бар неки парк или релативно коректно шеталиште. Ипак је то помак у напред. Не могу да их пљујем због тога. А да се врнемо на поенту ове приче. Били некакви протести због рушења. ОК. Али где су били сви ти који протествују када ја Милошевић рушио Орач, Малу Астрономију и Звезду? Где су били сви ти док су Демократе затварале култне кафане и биоскопе и од њих правили парфимерије и фенси локале? Зашто се нико није бунио када су нам затварали Трандафиловић, Зону Замфирову, Жубор Цвећа, Полет, Снежану...Када је Руски Цар постао дебилни Вапиано? Где су сви били када се од Скадарлије правила фолкотека и када су Ди Џејеви најурили тамбураше? Где су сви били када је од легендарне Сложне Браће направљена теретана? Сви се сећате Мадере? Не сумњам. Где су биле пиштаљке, гумене патке и добоши када је Мадера продата кримосима и нико од нас више тамо није могао да уђе? Ценим да знате и кафаницу Мали Париз и њену судбину'? Многе од вас сваког петка виђао на Академији. Зашто се данас тамо нећемо видети? Бунили смо се због тога? Не. Можда седнемо у башту Грчке Краљице да дискутујемо и кукамо о старим добрим временим? Шта? Нећемо?...Па да. Нема је више. Онда једна лепа шетња Булеваром у сенци столетниох платана. Како то да више нема тих платана? Неко их посекао? Да свратимо до Шуматовца, Липе или Грмеча на једну с'ногу? Тешко. Или их нема или само име подсећа на оно што је накада било. Можда да свратимо до новог Орача? Е *******... Напредни га продали ИДЕИ. Али је зато ту Ловац, ту у крају али тамо се без дебелог буђелара више не улази. Да свратимо до Дражиног пикадо клуба иза Храма на цирку до зоре? Како га више нема? Откада је тамо паркинг за 20 аутомобила?... Да не набрајам даље. Плаче ми се шта су говнави политичари урадили од нашег града. Шта? Бунимо се зато што су рушили ноћу, са фантомкама и без дозвола. Јесте. То је недопустиво. Али како су жути рушили цео плац на углу Краља Милутин и Краља Милана? Сећате се ЏКЦ-а? И тамо смо се вићали. За два дана све сравњено са земљом а осам година после тога растао коров. Зашто? па срушено а нису били регулисани власнички односи. *******. баш су жути бољи од напредних. ЦК односно Ушће? Доби га Пера Матић под плаштом ноћи. У складу са законом. Опет, немојте погрешно да ме разумете. Не могу напредне да видим очима и има шта и да похвалим што нам је остало од Жутих..Мост на Ади, поплочан центар града, релативно нормалан градски превоз. Чак нам је и од јебеног СПО-а остао онај сат на тргу Републике, али није поента у томе. Поента је то што су многи од нас у стању да прећуте или чак и аминују разне идиотлуке, марифетлуке, подвале, незаконитости ако то чини њихов политчки фаворит али ће зато ударати у сва звона када то чини неко кога очима не могу да виде. Другим речима. хајде да сае бунимо када срања праве и Вучић, и Чеда, и Ђинђић, и Радуле и Неша Богдановић и Дачићи Ђилас и Тадић и Бог отац. Опростите ја сматрам да се тако чува наш град и наша земља. ***** од сваког поменутог исто смрди. Или ћутимо за сва срања или се бунимо за сва срања која на политичари сервирају. И једно и друго је ОК. Само да није селективно.
Вечерас на Академији?.

Све је истина што си написао.....:ok:....... на жалост...... :sad2:

Само бих те замолио да се фенси обучеш. Ипак ово није заседање општинског комитета СНС у Баточини, него један урбани хепенинг.

Друже, јел та Баточина негде код Гроцке?

Извини, одатле стиже бостан?

Ne davite NAS više sa tim "ne da(vi)mo Jebograd" :(
edit: za te pare koje ste spičkali na patke i ostala sranja, mogli ste da angažujete tim advokata iz Belgije ili Japana ili sa Marsa da dokažu pred sudom da je projekat u suprotnosti sa zakonom i da oderete gradsku vladu za silne novce i da obustavite projekat Jebograd na vodi.
Ajde više...

Poslednja izmena:
Данас паткица брине о интерсима странаца у Србији !
Лако је туђом стварчицом глогиње млатити.

Зато баш данас Нуланова дели кексиће ... навали гладни народе још мало па нестало !!!
Навалите демократе и напредњаци ... данас се деле паре, позиције у квислиншком апарату, имања, куће и партијске позиције .... и поданички стаж !
Ко буде имао среће упецаће свој први милион !!!

Викторија Нула&#10.jpg

Poslednja izmena:
Ne davite NAS više sa tim "ne da(vi)mo Jebograd" :(
edit: za te pare koje ste spičkali na patke i ostala sranja, mogli ste da angažujete tim advokata iz Belgije ili Japana ili sa Marsa da dokažu pred sudom da je projekat u suprotnosti sa zakonom i da oderete gradsku vladu za silne novce i da obustavite projekat Jebograd na vodi.
Ajde više...

ма шта ти је...то се *народ* органзовао и скупио паре за те *демоклратске протесте....кажуз да само жута патка коштала око 40 000 е(а где су сви остали трошкови...) али,шта ће *народ*....кад је *догорело до ноката* па се руше нелегални објекти-мора да се реагује....само нек се окупљају на најтоплији дан,вероватно ће Вучић бити крив и кад пар њих колабрира или скикне на овој врућини.....

ма шта ти је...то се *народ* органзовао и скупио паре за те *демоклратске протесте....кажуз да само жута патка коштала око 40 000 е(а где су сви остали трошкови...) али,шта ће *народ*....кад је *догорело до ноката* па се руше нелегални објекти-мора да се реагује....само нек се окупљају на најтоплији дан,вероватно ће Вучић бити крив и кад пар њих колабрира или скикне на овој врућини.....

А да ли си покушао мало размишљати и у другом смеру? Нпр. зашто Вучић још увек не саопштава имена "идиота из врха градске власти" који су то рушили? Покушај, ништа не кошта а и не боли много.
Можда дођеш до закључка до кога сам и ја дошао. ;)

А да ли си покушао мало размишљати и у другом смеру? Нпр. зашто Вучић још увек не саопштава имена "идиота из врха градске власти" који су то рушили? Покушај, ништа не кошта а и не боли много.
Можда дођеш до закључка до кога сам и ја дошао. ;)

Ти си упућен па би могао да нам откријеш ко финансира тај скуп и зашто се он у ствари одржава?

Sta bi? Nema ljudi, dosla direktiva iz ambasade SAD i tiisina, Vucuc primio talibane:hahaha:
Pa bio je protest i danas :http://rs.n1info.com/a176729/Vesti/Vesti/Peti-protest-zbog-rusenja-u-Savamali.html
Deo stalnih demonstranata se na vreme javio Rotsildu u Upravu ,da su otisli na Ios , Mikonos ,Pag i Sea Dance da se malo opuste , osuncaju i potrose Soroseve doznake ,zato je bilo manje ljudi ,al kad se vrate sa mora i okace slike na Instagram vracaju se na ulice i ponovo ce Patka biti u punom broju .

Back