Danas na TV-u...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da cu ovo pogledati :)

ČOVEK BEZ SENKE - TV B92, 21.00
Triler, horor - Nakon nekoliko godina bezuspešnih pokušaja, Sebastijan Kejn, koji radi za Ministarstvo odbrane, konačno uspeva da sisara učini nevidljivim i da ga vrati u prvobitno stanje. On želi da bude prvi čovek koji će postati nevidljvi.

Režija: Pol Verhoven. Igraju: Kevin Bejkon, Elizabet Šu, Džoš Brolin...

Mislim da cu ovo pogledati :)

ČOVEK BEZ SENKE - TV B92, 21.00
Triler, horor - Nakon nekoliko godina bezuspešnih pokušaja, Sebastijan Kejn, koji radi za Ministarstvo odbrane, konačno uspeva da sisara učini nevidljivim i da ga vrati u prvobitno stanje. On želi da bude prvi čovek koji će postati nevidljvi.

Režija: Pol Verhoven. Igraju: Kevin Bejkon, Elizabet Šu, Džoš Brolin...

To gledam obavezno:ok:

Veceras u 21.00 film sa Sandrom Bulok "28 dana" na B92
Vec dugo zelim da ga odgledam.

photo13hiresoo1.jpg
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Nije počela.:aaa::aaa::aaa: Mrzim pink!!!
A i u današnjim novinama piše Okrug Oranž u 11.45. :otkacio:
Hehe...taj pink!
Stvarno nisu normalni.Ili kasni programnekoliko sati ne minuta,ili ni ne puste sta su rekli...
Pocne neka serija,zainteresuje me a oni otkupili jednu sezonu..pa posle godinu dana je repriziraju pa puste drugu sezonu..pa opet pauza par godina pa repriziraju prvu i drugu i puste par epizoda iz trece...
Stvarno su neodgovorni,ali bitno da se hvale kako imaju najbolje i najgledanije serije.
A "Lost" im necu oprostiti,sto su me za.ebavali kao mladog majmuna. :evil:

ОДБЕГЛА ПОРОТА (RUNAWAY JURY) - ТВ Фокс, 21.00

Драма - У овој судској драми базираној на бестселеру Џона Гришама, троје људи покушава да искористи правосуђе онако како то њима одговара. Вендел Рор је адвокат кога је унајмила удовица чији је муж настрадао у пуцњави на радном месту. У борби против произвођача оружја од кога је настрадао њен муж, удовица рачуна на Венделов идеализам и поштење. Произвођачи оружја унајмљују Ранкина Фича, бескрупулозног консултанта чије је посао да сазна све о поротницима и на тај начин утиче на резултат суђења. Фич и његов тим сазнају, буквално, све о поротницима, али губе из вида два фактора која би могли да им помрсе конце - Ника Истера, поротиника који има сопствене планове у вези са суђењем, и мистериозну и лукаву Марли... Ово је први филм у коме заједно глуме Дастин Хофман и Џин Хекман.

Режија: Гери Фледер. Играју: Џони Кусак, Џин Хекман, Дастин Хофман, Рејчел Веиз, Брус Дејвидсон...

Odlican film!

51s9fmcgdtlyy3.jpg
[/URL][/IMG]

Poslednja izmena:
Hehe...taj pink!
Stvarno nisu normalni.Ili kasni programnekoliko sati ne minuta,ili ni ne puste sta su rekli...
Pocne neka serija,zainteresuje me a oni otkupili jednu sezonu..pa posle godinu dana je repriziraju pa puste drugu sezonu..pa opet pauza par godina pa repriziraju prvu i drugu i puste par epizoda iz trece...
Stvarno su neodgovorni,ali bitno da se hvale kako imaju najbolje i najgledanije serije.
A "Lost" im necu oprostiti,sto su me za.ebavali kao mladog majmuna. :evil:
Desava se da uopste ne puste ono sto je na programu,samo preskoce...:otkacio:

KORAK DO SLAVE - TV B92, 21.00
Drama - Vilijam Miler u petnaestoj godini dobija priliku svog života - treba da napiše članak za muzički "Roling stoun" tako što će da izveštava sa višenedeljne turneje popularnog benda "Stilvoter"...

Režija: Kameron Krou. Igraju: Bili Krudup, Frensis Mekdormand, Kejt Hadson...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back