danas me je posebno zabolelo sto sam gradjanin srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi važimo za izuzetno gostoprimljiv narod. Možda je to tako da se stranci ne osećaju ovde kao stranci, već kao kod svoje kuće...čak i bolje. I svi će da nam kažu - hvala...što smo takvi.

Mislim da i Đelić ima francusko državljanstvo....i milione zarađene ovde za par godina.

Sad će da ti odgovore:......''krive su mračne 90-e''.

U Americi je na primer, utaja poreza najteže krivično delo....teže i od ubistva. Ali, da bi tako bilo, i bilo važeće, prvo se sve dovede u red zakonskom regulativom. Kod nas zakoni postoje samo na papiru (i važe za sitnu boraniju). Važan je samo porez.

Prvi će Dinkić da dobije orden CKKP Kine za izuzetan doprinos u smanjenju nezapošljenosti kineza.

čekaj a zasto niko ne pominje to nikada nisam čuo da je neko tako nesto rekao na vladi na skupstini i uopste al stvarno nikad nista o kinezima
a evo ih sad su jos za novaka i prodavali petarde vatromete i pirotehniku i jos izbacili veliki pano gde to pise, a sumnjam da su imali sve dozvole jel to gleda neko jel sme neko od političara da udje tamo???

Ma ko ce sa Nindzama da se bori.[/QUOTEj

e ladno ima da se kupi katana kod njih za 400 dindzi malo jeste tupa i krta al dobro de moze da posluzi u pravu si bolje cutati:lol:

citiram samog sebe samnom nesto nije u redu:lol:

elem zamisli kupis katanu i stavis u kola i navata te interventna koja i napise ti krivicnu prijavu i prethodno te odvali od batina a kinez koji ti je prdao nista to bi bio vrh vrhova gluposti ove drzave:cool:

citiram samog sebe samnom nesto nije u redu:lol:

elem zamisli kupis katanu i stavis u kola i navata te interventna koja i napise ti krivicnu prijavu i prethodno te odvali od batina a kinez koji ti je prdao nista to bi bio vrh vrhova gluposti ove drzave:cool:

Pa ne bi me cudilo.
Za nase pandure je to ,,hladno oruzje,,

Neznam koji smile da stavim na ovo.:!:

U Americi je na primer, utaja poreza najteže krivično delo....teže i od ubistva. Ali, da bi tako bilo, i bilo važeće, prvo se sve dovede u red zakonskom regulativom. Kod nas zakoni postoje samo na papiru (i važe za sitnu boraniju). Važan je samo porez.

...sta je bilo sa sudjenjem u Americi onoj dvojici experata sa Harvarda koje su Ameri poslali da pomognu Rusima u privatizaciji...oni su zajedno sa Rusima celokupnu drzavnu imovinu Rusije prodali za 10 milijardi $ a nekih stotinak miliona koje im je USA dala od para poreskih obveznika da pomognu privatizaciju su iskoristili da pokupuju akcije u Rusiji i da postanu milijarderi...inace stotine milijardi $ od te privatizacije je zavrsilo u svajcarskim bankama

...sta je bilo sa sudjenjem u Americi onoj dvojici experata sa Harvarda koje su Ameri poslali da pomognu Rusima u privatizaciji...oni su zajedno sa Rusima celokupnu drzavnu imovinu Rusije prodali za 10 milijardi $ a nekih stotinak miliona koje im je USA dala od para poreskih obveznika da pomognu privatizaciju su iskoristili da pokupuju akcije u Rusiji i da postanu milijarderi...inace stotine milijardi $ od te privatizacije je zavrsilo u svajcarskim bankama

eto vidis i rusima nije lako, samo se mi bunimo:lol:

ajde da raspišemo zajam za rusiju, svako koliko ima da pomognemo nasoj braci.
samo neznam na kogasu tako plavi da nije tu neki komsija umesao prste:lol:
ne ne prvo na dnk analizu pa ako se dokaze da smo rod onda moze:lol::lol::lol:

pa to zahvali dinkicu, tadicu i kostunici sto je tako.

ovde veca prava ima stranac nego bilo koji domaci drzavljanin i rezident.

recimo strani drzavljanin moze da salje pare iz banaka u inostranstvo bez ikakvih ogranicenja a domaci ne moze tj moze samo za lekove, skolovanje ili nekom ko mu je najblizi rod.

drugo stranac moze da vozi auto na strane table a domaci drzavljanin mora da placa najvece poreze carine i registracije u evropi na automobile i da se pritom vozi najgorim putevima u evropi.

sve u svemu *ebase nam demokrate majku....

Proveri jel' Aca poč'o da plaća telefon državi koju brani?

Gluplju strvar nisam pročitao . ne plaćam porez dok "moji" ne osvoje vlast.

Da prebacim ja ovo na "Zdravlje"?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back