- Poruka
- 389.330
danas sam pravila sebi kapriciozu ,cetvrtastu doduse, ali nisma stigla da je slikam.nestala je ocas posla 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro si uradio, ali u buduće, probaj sam da napraviš testo, veruj mi da ćeš brže napraviti testo i ispeći pizzu nego što bi ti je doneli iz najbliže picerije !!ne liči ni na šta ali bolje nije moglo
Pogledajte prilog 840784
pojela si ceo pleh?danas sam pravila sebi kapriciozu ,cetvrtastu doduse, ali nisma stigla da je slikam.nestala je ocas posla![]()
ha ha ha ...više je plehcic bio ..nije pica bila velika ali tamanpojela si ceo pleh?
verujem onda da je dobra bila![]()
i meni je jedna od omiljenih ali bez koka kole![]()
Testo za pizzu mora da odstoji par sati. Dodaj k tome i koliko ti vremena treba da počistiš za sobom to silno brašno svuda rasutodobro si uradio, ali u buduće, probaj sam da napraviš testo, veruj mi da ćeš brže napraviti testo i ispeći pizzu nego što bi ti je doneli iz najbliže picerije !!
a bez testa ?to je za one koji ne paze na liniju
ja bi onu dijetalnu, samo rajcica, mortadela, mocarela, pecurke, masline
![]()
čestitamo tvoj 20.000ti post i to baš na ovoj temiPost broj 20.000! Yay!
Ja najviše volim staru dobru Kaprićozu. Ima još dosta dobrih, ali ona sa standardnom kombinacijom kečap - kačkavalj - šunka - pečurke - origano mi je nekako najviše omilela.
Pogledajte prilog 841077
Nisam hteo da post broj 20.000 bude na Igrama bez granica, pa sam tamo "popunjavao" broj dok nisam došao do 19.999, a onda postovao ovde.čestitamo tvoj 20.000ti post i to baš na ovoj temi
da je proslaviš uz ovako lepu pizzu![]()
a bez testa ?![]()