hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.191 10.02.2022. u 22:06 - Danas je Gugl omašio #51 Sensei: ja sam otvorio temu pre nekog vremena, al gde su se danas setili? Kliknite za proširenje... hehe ne znam ako je to
Sensei: ja sam otvorio temu pre nekog vremena, al gde su se danas setili? Kliknite za proširenje... hehe ne znam ako je to
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.807 11.02.2022. u 00:08 - Danas je Gugl omašio #52 a bre Milun: pa UNPROFOR je u BIH skoro 30 godina .............odrasla crna generacija koja govori bosanski. Kliknite za proširenje... šta ćeš bolan... ovdje se misli da je u Amer'ci najbolje a ono ispade kad su Ameri došli uBosnu da im se zanazad nevraća? jel napisano ovo po bosanskom aktuelnom praviopisu kako trJeba? Aa? Alooo čuješ šta pitam?
a bre Milun: pa UNPROFOR je u BIH skoro 30 godina .............odrasla crna generacija koja govori bosanski. Kliknite za proširenje... šta ćeš bolan... ovdje se misli da je u Amer'ci najbolje a ono ispade kad su Ameri došli uBosnu da im se zanazad nevraća? jel napisano ovo po bosanskom aktuelnom praviopisu kako trJeba? Aa? Alooo čuješ šta pitam?
PetarSamotnjak Starosedelac Poruka 178.319 11.02.2022. u 12:39 - Danas je Gugl omašio #53 Naveli pogrrešan udeo duga u BDP San Tomea i Prinsipe
a bre Milun Buduća legenda Poruka 36.703 11.02.2022. u 19:26 - Danas je Gugl omašio #54 Stojkov Menidjer: šta ćeš bolan... ovdje se misli da je u Amer'ci najbolje a ono ispade kad su Ameri došli uBosnu da im se zanazad nevraća? jel napisano ovo po bosanskom aktuelnom praviopisu kako trJeba? Aa? Alooo čuješ šta pitam? Kliknite za proširenje... ne deri se bre, cujem. Dje letider pa pitaj nedje drugdje ......ja ti ne merem rec.
Stojkov Menidjer: šta ćeš bolan... ovdje se misli da je u Amer'ci najbolje a ono ispade kad su Ameri došli uBosnu da im se zanazad nevraća? jel napisano ovo po bosanskom aktuelnom praviopisu kako trJeba? Aa? Alooo čuješ šta pitam? Kliknite za proširenje... ne deri se bre, cujem. Dje letider pa pitaj nedje drugdje ......ja ti ne merem rec.