DarkMoon
Elita
- Poruka
- 18.979
5G rade majmuni i kod mene pucao signal na 64 ....Danas mi stalno puca telekom 064 u centru beograda šta se to dešava?!?? Kineski tel me zajebava ili se telekom raspada?!??
Pogledajte prilog 1257361
5G rade majmuni i kod mene pucao signal na 64 ....Danas mi stalno puca telekom 064 u centru beograda šta se to dešava?!?? Kineski tel me zajebava ili se telekom raspada?!??
Pogledajte prilog 1257361
5G nema veze sa 4G , mogu da postavljaju neometano antene a da ne gase signal.5G rade majmuni i kod mene pucao signal na 64 ....
Kod mene se onomad gubio 4G pa prelazio na 2G ...i morao sam da gasim uredjaj pa cak i reset sam uradio i vratilo se. ....nesto su radili na mrezi .5G nema veze sa 4G , mogu da postavljaju neometano antene a da ne gase signal.
Pa normalno je da gubis 4G i da prelazi na 3g/2G ako je slab signal ...Kod mene se onomad gubio 4G pa prelazio na 2G ...i morao sam da gasim uredjaj pa cak i reset sam uradio i vratilo se. ....nesto su radili na mrezi .
Ma ni 3G nisam imao samo predje na 2G ...sto mi za intenet apsolutno nista ne znaci ....Pa normalno je da gubis 4G i da prelazi na 3g/2G ako je slab signal ...
Plan je neki da ugase 2G u skorijoj buducnosti.
Pa gde to ?Ma ni 3G nisam imao samo predje na 2G ...sto mi za intenet apsolutno nista ne znaci ....
Nisam Bg a nisam ni vukojebina ...4G signal ima uvek sem kad oni nesto zezaju, rade ili bude neko nevreme.Pa gde to ?
Ako je centar BG onda nije cudo ... svi su na 4G i opterecena je mreza a slepci se stekaju za antene.
Po Srbiji dole stvar je normalna da imas max 3G signal i to je to..natezi su uslozi po brdima i kotlinama.
Kineske antene koristi MTS i još kineski telefon...sve ti jasno.Opet 064 radi ko semafor nonstop puca
Jel se to raspada kineski kršomi ili 064?
Sve više i više imam propuštenih poziva!
Pogledajte prilog 1257979
Pogledajte prilog 1257980
Opušteno, uzajmiti se još koju milijardu i onda im zapleniti pare pod nekim bullshit izgovorom, to je sada in.Ameri su nas bombardovali ali Kinezi će da preuzmu celu Srbiju.
Problem je u tome sto bez daljih pozajmica, ekonomija Srbije je neodrziva...Opušteno, uzajmiti se još koju milijardu i onda im zapleniti pare pod nekim bullshit izgovorom, to je sada in.![]()
A otimanje, Rusima ili Kinezima? To je sada izgleda legalno?Problem je u tome sto bez daljih pozajmica, ekonomija Srbije je neodrziva...
Mogu da otmu, ali ce se to posle debelo naplatiti...A otimanje, Rusima ili Kinezima? To je sada izgleda legalno?
Grci su valjda bili dužni 500 milijardi, na kraju su im otpisali pola jer nema šanse da vrate, fora je da se zadužimo još 100+ milijardi.Mogu da otmu, ali ce se to posle debelo naplatiti...
Ako nadjemo takve budale, go for itGrci su valjda bili su dužni 500 milijardi, na kraju su im otpisali pola jer nema šanse da vrate, fora je da se zadužimo još 100+ milijardi.![]()