Danas dobijamo prvi MERE market: Ruski prodajni lanac za B92.net otkriva svoje velike planove

Kako se zove onaj ruski lanac na B slovo.....u nemackoj sto drzi dobar procenat mesnog prometa...
Berjoska...

1608909027296.png

Jel ima ruskih cokolada i proizvoda? Mi imamo veliki BDP najveci rast na svetu i moramo da povecamo uvoz. Inace cemo da nagomilamo eura u deviznim rezervama pa nam ekonomija nece biti toliko nezavisna kao sada.
Vidis da se isplati odigrati utakmicu i derbi usred korone....ceo svet cuo za nas...

Sad kad budu culi da cemo da organizujemo docek nove godine usred zatvaranja aerodroma u EU , ima da otvore predstavnistva i Diznilend i IBM

http://rs.n1info.com/Vesti/a687285/...tanja-za-Novu-godinu-ako-se-postuju-mere.html

Samo ja to vise ne vidim kao racionalne nego kao srpski nacin odluke.....da se pokaze da srbi smeju sta drugi ne smeju, jer su pitchoke...
Na zalost, cenu placam i ja....mozda i vise nego onaj zadrigli debeli seljober juce u prodavnici , koji kaslje u najmanju ruku bronhiticno , a ja bih rekao da ima zapaljenje pluca, ono kad kasalj vadis pa ti jos promukao kasalj, sto su nekad deca pila beli slez da bi mogla da prokaslju...

Da vam snimim sta vidjam svaki dan, a bas se zadesi da ja budem tu, vi bi sumnjali da jedan covek to moze da snima...
Neverovatna kolicina cudnih ispada...neverovatna...

Gde ti je najbliži Lidl, u Kragujevcu? A koliko ćeš da putuješ do ruskog marketa? Bojim se da ćeš više da potrošiš za plin nego što ćeš da uštediš. A da vrtiš pedal, opet nije isplativo jer ti je na bajsu mali gepek. :sad2:

U Novom Pazaru.

Bice ruski market u Kraljevu cesto prolazim tuda pa cu da pazarim ruske robe.

Tako su možda vas učili u školi OŠ Neđo Vukojeb
Gledaj, ako si ti ceo zivot jeo *ovna, nisi imao pare da kupis nesto ozbiljno onda ti ja ne mogu pomoci.
Radi malo vise, pa ces i ti imati i malo vise para da probas sve moguce cokolade i sladolede ovog sveta. Pa kad ih uporedis sa ruskim kvalitativnim proizvodima osetices razliku, jbg.

Mali primer: svako ko je probao ruski sladoled firme "TimTim" ce ti reci da ti u poredjenju sa njim "Haagen Dazs" dodje kao kad jedes 'ladna *ovna....

tt.JPG

Nazdravlje!

Gledaj, ako si ti ceo zivot jeo *ovna, nisi imao pare da kupis nesto ozbiljno onda ti ja ne mogu pomoci.
Radi malo vise, pa ces i ti imati i malo vise para da probas sve moguce cokolade i sladolede ovog sveta. Pa kad ih uporedis sa ruskim kvalitativnim proizvodima osetices razliku, jbg.

Mali primer: svako ko je probao ruski sladoled firme "TimTim" ce ti reci da ti u poredjenju sa njim "Haagen Dazs" dodje kao kad jedes 'ladna *ovna....

Pogledajte prilog 824744

Nazdravlje!
Evo ja ću tebi da pomognem jednom korisnom poslovicom:

Vrhunsko rusko [bilo šta] je misnomera.

Велики минус што су попут већине Срба латинизовани, али то је наш проблем, непоштовање сопствене културе.
Свако ко жели латиницу требало би да плаћа екстра порез.

Probaću onda ću da procenim.
Па имао си и до сада чоколаде у неким мањим радњама по граду, а такође добар избор је у Новом Меркатору.

''Пористый русский шоколад'' можда најбоља.

cokolada-010.jpg

De ne kenjaj, leba ti. Ako u necemu Rusi dominiraju, onda je to cokolada i sladoled. Od ruske cokolade je mozda jedino bolji Poroshenkov Roshen, sta god mi o tom coveku ovde mislili ili pisali.
Чуо сам да баш хвале његове производе, мораћу да купим.

Чуо сам да баш хвале његове производе, мораћу да купим.

Msm. Kao coveku, ne bi mu oraJ iz ruke uzeo, ali roshen mu je bolesno dobar... :D

U Becu ima jedna radnja koja drzi "Crni TimTim" plombir, kad god tamo bivam odlazim u ducan da ga kupim:

Crni timtim.JPG

Pakovanje od 400 gr prodaju po € 12.00...

Back