TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Berjoska...Kako se zove onaj ruski lanac na B slovo.....u nemackoj sto drzi dobar procenat mesnog prometa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Berjoska...Kako se zove onaj ruski lanac na B slovo.....u nemackoj sto drzi dobar procenat mesnog prometa...
Ma nije, ja sam mislio bern ili bere ili tako nesto...mora da trazim, video sam pre 6 meseci su otvorili predstavnistvo u Srbiji...ali samo veleprodaju.Berjoska
Pitao si za Nemacku. I ovde ima MERE, Berjoska, Mixmarkt, Intermarkt, MER, Dovgan...ima ih koliko hoces.Ma nije, ja sam mislio bern ili bere ili tako nesto...mora da trazim, video sam pre 6 meseci su otvorili predstavnistvo u Srbiji...ali samo veleprodaju.
Vidis da se isplati odigrati utakmicu i derbi usred korone....ceo svet cuo za nas...Jel ima ruskih cokolada i proizvoda? Mi imamo veliki BDP najveci rast na svetu i moramo da povecamo uvoz. Inace cemo da nagomilamo eura u deviznim rezervama pa nam ekonomija nece biti toliko nezavisna kao sada.
Pa ti kupi www.mere.rs pa im preprodaj...
To im i nije sajt.Sajt tek u pripremi. Neozbiljno.
ruske čokolade su najbolje na svetu
ako nema čokolada, ne idem
Gde ti je najbliži Lidl, u Kragujevcu? A koliko ćeš da putuješ do ruskog marketa? Bojim se da ćeš više da potrošiš za plin nego što ćeš da uštediš. A da vrtiš pedal, opet nije isplativo jer ti je na bajsu mali gepek.![]()
U Batajnici se neki od 80 godina nedavno ubio granatom.
Verovatno je bio probao rusku čokoladu a.k.a. krdžu
De ne kenjaj, leba ti. Ako u necemu Rusi dominiraju, onda je to cokolada i sladoled. Od ruske cokolade je mozda jedino bolji Poroshenkov Roshen, sta god mi o tom coveku ovde mislili ili pisali.U Batajnici se neki od 80 godina nedavno ubio granatom.
Verovatno je bio probao rusku čokoladu a.k.a. krdžu
Tako su možda vas učili u školi OŠ Neđo VukojebDe ne kenjaj, leba ti. Ako u necemu Rusi dominiraju, onda je to cokolada i sladoled. Od ruske cokolade je mozda jedino bolji Poroshenkov Roshen, sta god mi o tom coveku ovde mislili ili pisali.
ovde lidl često ima plombir u kornetu...
Gledaj, ako si ti ceo zivot jeo *ovna, nisi imao pare da kupis nesto ozbiljno onda ti ja ne mogu pomoci.Tako su možda vas učili u školi OŠ Neđo Vukojeb
Evo ja ću tebi da pomognem jednom korisnom poslovicom:Gledaj, ako si ti ceo zivot jeo *ovna, nisi imao pare da kupis nesto ozbiljno onda ti ja ne mogu pomoci.
Radi malo vise, pa ces i ti imati i malo vise para da probas sve moguce cokolade i sladolede ovog sveta. Pa kad ih uporedis sa ruskim kvalitativnim proizvodima osetices razliku, jbg.
Mali primer: svako ko je probao ruski sladoled firme "TimTim" ce ti reci da ti u poredjenju sa njim "Haagen Dazs" dodje kao kad jedes 'ladna *ovna....
Pogledajte prilog 824744
Nazdravlje!
Па имао си и до сада чоколаде у неким мањим радњама по граду, а такође добар избор је у Новом Меркатору.Probaću onda ću da procenim.
Чуо сам да баш хвале његове производе, мораћу да купим.De ne kenjaj, leba ti. Ako u necemu Rusi dominiraju, onda je to cokolada i sladoled. Od ruske cokolade je mozda jedino bolji Poroshenkov Roshen, sta god mi o tom coveku ovde mislili ili pisali.
Чуо сам да баш хвале његове производе, мораћу да купим.
De ne kenjaj, leba ti. Ako u necemu Rusi dominiraju, onda je to cokolada
Слике са отварања
Баш је било пуно света... ко на жаби длака
Кога занима остатак фотки на овом линку https://instore.rs/novi-objekti/otvoren-prvi-mere-market-16267.html
Pogledajte prilog 824713