ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ - МИЛЕНИЈУМСКА ПРЕВАРА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja verujem u Isusa Hrista ..i Boga koji je Bog zivih a ne mrtvih i kostura :)

Boga nema u mrtvacima , niti Svetog duha :)

Te mosti su nista, samo obozavanje mrtvaca i obicaj ljudski :)
Зови ти Свете мошти како год желиш,али многи су добили оздрављење преко њих.
Перица је верник и следбеник митрополита !хомосексуалца!, зато у истом духу омаловажава аскетски строге и анђелски целомудрене Православе учитеље попут Златоуста, владике Николаја и светог Симеона Новог Богослова.

То његово гнушање према равноангелском аскетизму, а ''толерантности'' према противприродном (горим од животињског) блуду, много говори о стању његовог духа и наказности јереси у којој духом заједничари.
У потпуности је тако.
A da nije SPC...

Није.СИПЦ је други назив за ону праву Светосавску СПЦ.

Pa jeste. Ali znaci, on je u zabludi?

Схвати да не постоје помраченији људи од педера, тај духовни мрак је стравичан и за опис.

Такав помрачењак њима соли памет, и уводи их у неку нову ''есхатонску'' догамтику, која је микс басонописног протестантизма и зверског сатанизма у масонерији однегованог.

Схвати да не постоје помраченији људи од педера, тај духовни мрак је стравичан и за опис.

Такав помрачењак њима соли памет, и уводи их у неку нову ''есхатонску'' догамтику, која је микс басонописног протестантизма и зверског сатанизма у масонерији однегованог.

Nisam znala da ima takvih.:confused:

A za ovo, naravno da je strasan duhovni mrak.

Па ваљда јесте Пиколо.

Pa i ja sam onda mozda u nekoj prelesti.

Ne zbog tog o kome pise Vladan, nego ko zna sta sve ne znam.

Ali kad bolje razmislim, i ne zelim da znam.

Svaka tajna ce na kraju biti javna.

Poslednja izmena:
Pa ako si citao Novi zavet kada Isus leci Grbavu staricu ..koju je Sotona vezao tom bolescu od rodjenja ..

Pa onda razmisl ..da li Sotona moze nekog naciniti bolesnim a zatim u nekom trenutku koji njemu odgovara pusti je od te bolesti i ona ozdravi

Samo da bi prevario ljude da veruju u pogresne stvari a ne u Boga :)

А значи ти си кривоверни протестант који одбацује Свеето предање,а признаје једино Свето Писмо.

Чак и полуписмени и неписмени ИПХ верници су већи Богослови од њега,јер он није богослов већ богохулник.

Bogoslov ne može biti niko ko je plupismen ili nepismen. A dotični je ipak ne samo završio bogoslovski fakultet već i postdiplomske studije u Šlezvigu i Kilu.

А значи ти си кривоверни протестант који одбацује Свеето предање,а признаје једино Свето Писмо.

Ne zanima me predanja ljudska samo Bozija Istina jer u njega verujem a ne u ljudke obicaje :)

kako kaze Isus: "Uzalud me postuju , drzeci obicaje ljudske"

ko hoce sluziti Bogu ispravno ..slusa prvo Boga iz knjige Biblije i tome veruje ..a ne ljudima ..ljudi nisu Bog ..niti su izmislili Veru

Tako da verujem vise ono sto Bog kaze i Isus iz Biblije nego gresnim ljudima

Amen!

Ne zanima me predanja ljudska samo Bozija Istina jer u njega verujem a ne u ljudke obicaje :)

kako kaze Isus: "Uzalud me postuju , drzeci obicaje ljudske"

ko hoce sluziti Bogu ispravno ..slusa prvo Boga iz knjige Biblije i tome veruje ..a ne ljudima ..ljudi nisu Bog ..niti su izmislili Veru

Tako da verujem vise ono sto Bog kaze i Isus iz Biblije nego gresnim ljudima

Amen!

Izadjite iz Vavilona ..Carstva Lazne Religije ..pa cete videti pravu itinu

Dok god ste u Vavilonu ..nemozete jasno videti ni razlucivati sta je istina a sta ne

Jer je Vavilonu bog Sotona i neda vam videti ni saznti istinu koja bi ogolia njegove prevare kojima vas je zaveo

Дакле кривоверни адвентиста.То си ти.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back