Zhuangzi
Domaćin
- Poruka
- 3.706
Расуди непристрасно: налази мане светитељима, а осведоченог педера прихвата за духовни ауторитет!
Није ли то дебела прелест?
Bolje pedera nego fasiste i ubice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Расуди непристрасно: налази мане светитељима, а осведоченог педера прихвата за духовни ауторитет!
Зови ти Свете мошти како год желиш,али многи су добили оздрављење преко њих.Ja verujem u Isusa Hrista ..i Boga koji je Bog zivih a ne mrtvih i kostura
Boga nema u mrtvacima , niti Svetog duha![]()
Te mosti su nista, samo obozavanje mrtvaca i obicaj ljudski![]()
У потпуности је тако.Перица је верник и следбеник митрополита !хомосексуалца!, зато у истом духу омаловажава аскетски строге и анђелски целомудрене Православе учитеље попут Златоуста, владике Николаја и светог Симеона Новог Богослова.
То његово гнушање према равноангелском аскетизму, а ''толерантности'' према противприродном (горим од животињског) блуду, много говори о стању његовог духа и наказности јереси у којој духом заједничари.
A da nije SPC...
Лапсус калами.
Pa jeste. Ali znaci, on je u zabludi?
Схвати да не постоје помраченији људи од педера, тај духовни мрак је стравичан и за опис.
Такав помрачењак њима соли памет, и уводи их у неку нову ''есхатонску'' догамтику, која је микс басонописног протестантизма и зверског сатанизма у масонерији однегованог.
Па ваљда јесте Пиколо.
Bolje pedera nego fasiste i ubice.

Ima li većeg bogoslova danšnjice od Mitropolita Jovana...
Pa ako si citao Novi zavet kada Isus leci Grbavu staricu ..koju je Sotona vezao tom bolescu od rodjenja ..
Pa onda razmisl ..da li Sotona moze nekog naciniti bolesnim a zatim u nekom trenutku koji njemu odgovara pusti je od te bolesti i ona ozdravi
Samo da bi prevario ljude da veruju u pogresne stvari a ne u Boga![]()
А значи ти си кривоверни протестант који одбацује Свеето предање,а признаје једино Свето Писмо.
O, kako je lepo biti glup. Je l' to?Pa i ja sam onda mozda u nekoj prelesti.
Ne zbog tog o kome pise Vladan, nego ko zna sta sve ne znam.
Ali kad bolje razmislim, i ne zelim da znam.
Чак и полуписмени и неписмени ИПХ верници су већи Богослови од њега,јер он није богослов већ богохулник.
A gde je to sveto predanje? Ima li da se procita?
Ту спадају дела Светих отаца,Свети канони васељенских и помесних сабора.Да има.
А значи ти си кривоверни протестант који одбацује Свеето предање,а признаје једино Свето Писмо.

Iako sami sveti oci pisu suprotno jedni od drugih?
Iako sami sveti oci pisu suprotno jedni od drugih?
Da, iako, i ostavi ga na miru!
Ne zanima me predanja ljudska samo Bozija Istina jer u njega verujem a ne u ljudke obicaje
kako kaze Isus: "Uzalud me postuju , drzeci obicaje ljudske"
ko hoce sluziti Bogu ispravno ..slusa prvo Boga iz knjige Biblije i tome veruje ..a ne ljudima ..ljudi nisu Bog ..niti su izmislili Veru
Tako da verujem vise ono sto Bog kaze i Isus iz Biblije nego gresnim ljudima
Amen!
Izadjite iz Vavilona ..Carstva Lazne Religije ..pa cete videti pravu itinu
Dok god ste u Vavilonu ..nemozete jasno videti ni razlucivati sta je istina a sta ne
Jer je Vavilonu bog Sotona i neda vam videti ni saznti istinu koja bi ogolia njegove prevare kojima vas je zaveo
Не.а ко ти је ту причу испричао?И који су то Свети Оци који су у супротности по питању учења један у односу на другог?