Mi, onomad napredni pioniri i omladinci, sjećamo se spomena o 7000 streljanih. Takav partijski brojčanik me asocira na nešto drugo, ali neću vam kvariti temu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji on ?
Imaš neke materjalne ili druge dokaze o kome se tačno radi ili samo ono pijačno " inastalirao Švabo oca mu sprčim "
Koji je "Švaba" u svetu imao toliku moć u vrerme kada je Nemačka pregažena ko plitak potok i okupirana da instalira lidere u posleratnim državama ??
Čujem da i Putin govori perfektno nemački , a napravio i 2 gasovoda za snabdevanje Nemačke i sada ucenjuje ostatak Evrope da od nove godine moraju da kupuju gas samo preko švapskog gasovoda i Švabama daju tranzitne takse , dakle Ćopavi je malo dete za Putlera .Metode se menjaju politike ne
Ako je isti model (malo modifikovan) prmenjen 50 godina kasnije sa državom koju su stvorili Srbi onda se zapitaš ko je u stvari bio pobednik
Čak su i Rus i Amerikanac ovih godina morali da "opominju" ko je bio pobednik u ratu
Uzgred, ako je verovati, kažu da je JBT tečno govorio nemački , kojim se nikada nije služio javno
Znaš i sam da se staro društvo uvek može okupiti kad se stvore uslovi za okupjanje
Čujem da i Putin govori perfektno nemački , a napravio i 2 gasovoda za snabdevanje Nemačke i sada ucenjuje ostatak Evrope da od nove godine moraju da kupuju gas samo preko švapskog gasovoda i Švabama daju tranzitne takse , dakle Ćopavi je malo dete za Putlera .
Inače bez obzira na neposredni početak WWI ,ni I ni II svetski rat se nisu vodli zbog Srba i Balkana, dešavanja ovde su sekundarna za sam tok i ishod rata , pa tako i zaposledice istog posle završetka .
Ok ja ako to radi grad Kragujevac sta tamo ima da trazi Vucic koji je izdao drzavu i srbe na Kosovu i Metohiji.Ne razumem u cemu je problem, pa svaka maticna drzava ima poseban praznik secanja na zrtve svog naroda. Nece Eritreja da ima “dan na secanje srpskog naroda”, a nije kao da nije stradao u 20 veku, pa valjda zasluzuje poseban dan od srpske drzave ako vec nece od tudje. Jesu li Svabe gde zapadno od Rajne streljali decu, djake u hiljadama ?
Pa to je samo dokaz poremećenosti i pogubljenosti Srba glede istorijskih dogadjaja .
To nije samo SNS maslo , traje to već 20 godina .
Da nešto slično kao Srebrenica, mada ne baš u potpunosti, jer stotina hiljada nije potpuno isto kao par hiljada .Онда су почели да откопавају јаме и да злоупотребљавају жртве фашизма у дневнополитичке сврхе, и да лицитирају бројевима и да сваку кафанску тучу у којој је један актер Србин а други није виде као наставак Геноцида над Србима итд.
па да, правно гледано побијени су поданици југословенске Круне, тако треба и да стоји у наслову. а за Круну су сви поданици исто.Kakav je ovo idiotski naziv praznika ,šta znači dan sećanja na samo srpske žrtve u ratu u kom su stradali i Romi , Jevreji , ostali jugoslovensi narodi , Rusi i ostali sovjteski narodi koji su pomogli u oslobodjenju Jugoslavije .
Čak i prilikom zločinačke odmazde u Kraljevu i Kragujevcu medju strelanima je bio i veliki broj cigana koje su Ljotićevci hapsili kako bi ih zamenili za one Srbe koje su smatrali podobnim ili od kojih su uzeli pare kako bi ih izvukli sa spiska ,naravno da treba obeležavati žrtve nacista , fašista i njihovih lokalnih guzoljuba , ali čemu to izdjavanje Srba od ostalih žrtava ?
To sigurno nema nikakve veze sa tim da su Ukrajinci krali gas i ostali duzni za isporucene milijarde.Čujem da i Putin govori perfektno nemački , a napravio i 2 gasovoda za snabdevanje Nemačke i sada ucenjuje ostatak Evrope da od nove godine moraju da kupuju gas samo preko švapskog gasovoda i Švabama daju tranzitne takse , dakle Ćopavi je malo dete za Putlera .
Inače bez obzira na neposredni početak WWI ,ni I ni II svetski rat se nisu vodli zbog Srba i Balkana, dešavanja ovde su sekundarna za sam tok i ishod rata , pa tako i zaposledice istog posle završetka .
Tvoja smrdljiva rusija je svakako zlikovac #1To sigurno nema nikakve veze sa tim da su Ukrajinci krali gas i ostali duzni za isporucene milijarde.
Opet ti se prividjaju Rusi, ali za to ces morati da promenis psihijatra ili lekic.Tvoja smrdljiva rusija je svakako zlikovac #1