Дан ''пре'' а биће и после

Vidis, ja vec imam porodicu, mnogo tesko zaradjujem i ovo sto zaradjujem postenim radom

i zar ne bi trebalo da ti odrzavanje toga bude primarni problem?

Da li ti uopste zelis ista da uradis za Srbiju? Da li si ti ista uradio sto sam ja vec uradio po tom pitanju da bi mogao da mi repliciras?

pa, placao sam porez za ono sta sam radio.....
i naravno da zelim da uradim "ista" za Srbiju.....vec sam rekao sta da povecam brojnost Srba za 2 clana.

sem toga, mani me tih gluposti "da laprdas protiv Srbije".....to sto mi imamo drugacije stavove po pitanju Kosova ili sto sam ja ateista ne znaci da ja ovu zemlju i ove ljude volim manje od tebe....

siguran sam da u kuci imas ruski frizider, ruski sporet, ruski tv i ruski kompjuter?

ne vidim da nesto fali ruskim proizvodima,ali najvise proizvoda imam od jake firme"made in kalenic pijaca",a manji deo je francuskog porekla,a kao francuski djak sam naucio da se sa idiotom ne treba raspravljati jer ce da me spusti na svoj nivo,a onda pregazi iskustvom,a mislim da je dalje svaki komentar izlisan

Rekoh - ja sam vec uradio ono o cemu ti laprdas: imam decu, vaspitam ih u Hriscanskom, pravoslavnom duhu, nisam varao, krao i kao gradjanin svake napredne zemlje o kojoj ti sanjaris vodim racuna o svojoj drzavi, naciji i njenim vrednostima. Ti zagovaras koliko sam razumeo izdaju, raspad, smanjenje ove zemlje, unistenje vere i duhovnih vrednosti radi samo jednog razloga - licni standard. Onda valjda idu deca, pa vize, krediti...

Gledajuci ono sto sam ja uradio do sada ( u najtezim vremenima ) i ono odakle nastupam i delujem u stvarnosti i gledajuci ono sto ti jos nisi uradio postavlja se pitanje - smes li uopste da mi se obratis na takav nacin kao sto si se obratio? Ja imam porodicu koja zavisi od mene i opet rizikujem da idem na Kosovo a ti je nemas i opet ga izdajes?
Nemam nameru da dalje raspravljam sa tobom ne zameri. Nisi ti taj kalibar.

Nemam nameru da dalje raspravljam sa tobom ne zameri. Nisi ti taj kalibar.

ti si prijatelju potpuno odlepio....al dobro, kad ti to kaze neko kao ja, neko ko je ateista/pagan a samim tim se ne moze svrstati u ljude onda to nije tako strasno.....

u svakom slucaju, mogu da ti preporucim manje tamjana (lose je kad udari u glavu) i dobru srecu u zivotu...

aj zdravo....

HAIL KOEING SIEBEN!

imam decu, vaspitam ih u Hriscanskom, pravoslavnom duhu,

a na ovo moram da se osvrnem....

Blokirao bih puteve ka Kosovu, civili naravno.
Kamenovao bih siptare na jugu srbije, palio bih svaku kucu koju su kupili od pohlepnih Srbenda
Siptare po Beogradu niko ne dira a ima ih milion - zasto?
NA kraju. da smo neki narod odreagovali bi kada su nam spalili crkve u martu.

to je hriscanstvo?
TO JE HRISCANSTVO?

izvini, ali ne hvala, za takvo nakaradno hriscanstvo....

Nista nakaradnije i ljigavije nema od izdaje.Provesti dane i mesece u odobravanju okupacije, odobravanju poklanjanja dela zemlje neprijatelju, huli na veru, crkvu, Hrista...Posto nisi ni Srbin, nemas veru, izdao si zemlju sada osecas da nisi ama bas nista pa velis - daj da budem paganin. Nemas ti pojma a posebno neznas sta je paganizam. Ti si se zakacio za taj ubaceni trend od strane razbijaca ovog naroda samo zato sto je eto, trend a ti si komunisticko dete, nastavljas tradiciju vasih starih. Nista posebno.
Kada si osudio ista sto je unistavalo ovaj narod i zemlju? Kamenovanje siptara ti je problem? Sta, da im dam Kosovo? Jug Srbije? Jesi li toliko lukav i pokvaren? Odmah se uhvatio za hriscanstvo ne bi li ga srusio u svojoj glavi a dao mesta islamu, velikoj albaniji itd.
Znas sta jos? Ti si u stvari nakaradan. Besplodan, izdajnik i to podmukao. Nista nisi uradio za ovo sve gore navedeno niti ces ikada ista uraditi pa cak i kad budes imao decu napravices jos goru uslugu zemlji svojim vaspitanjem i nasledjem koje ce dobiti od tebe.

Nije mi jasno zasto se ti meni uopste kacis? Repliciram li ja tebe kada? Jako retko, nemam sta da razgovaram sa tobom. Dosadjujes a nikako da kazes konkretno sta sam to lagao, sta sam to lose rekao, koji to moj stav nije u redu osim sto smatram da je moralno misliti na Kosovo i braniti ga. Ti na to imas nesto, veci si siptar od siptara samih i onda bi da nasrces na hriscanstvo. Dabome - treba siptare proterati iz Beograda, iz Srbije i sa samog Kosova jer mislim na buducnost i imam decu. Imas jos neki problem? Zabole me ako imas. Ne bavi se samnom vise, ne kaci mi se, ne imponuje mi previse. Osim toga, bataljujes ljudima temu a mene pokusavas da uvuces u visesatnu besmislenu raspravu svojim sebicnim i pokvarenim dosetkama i smicalicama.

Sta si ti to uradio? Bojkot!? Ne razumem... Meni je Srbija dala samo ratove, hiperinflaciju, pa onda opet ratove, pa malo posipanja bombama sa osiromasenim uranijumom i poneku zlatnu medalju u sportu.I tada su mi srce i dusa bili puni zemlje Srbije, ali od toga nisam imao nista! E sad bih malo da odmaram dusu a da punim dzepove! NE DAM vise drzavi nista! P.S. Zao mi je sto nemam neko parce zemlje na kosovu, da ga slatko prodam za milionce ko sto su ovi nasi "hardcore" Srbi uradili pa su dosli ovde da mi popuju o kosovu....

Nije tebe zaebala Srbija nego takvi kao ti. Da punim dzepove, da prodam, moje licno i nicije, sve nek ode moje da valja, sta me zabole bitno da sam se valjao, nek ode da mene budne lepo... ti bi sad da budes gori od najgorih pa da se i ti valjas malo, pa da bude jos gore nekom tamo i tako to... Lihvari, opadaci, izdajnici, vrebaci.... Jude i njihovih 30 srebrnjaka, prodaja neprocenjivog i izdaja najboljeg.
Sve me je vise sramota kad kazem da sam Srbin, zbog ovakvih sa kojima delim ovo drzavljanstvo.

Vidim da si pravedniji od mene i upuceniji u hriscanstvo. U cemu je tajna? Ja svoje grehe okajavam a medju prvima su bili oni medju najgorima - sto se nisam borio protiv zlih misli, zlih dela, izdaje, lakomstva, lukavstva, prevare i ostalih bezboznickih, paganskih ili kako god nazvali specijaliteta. Kada nisam protiv svega toga onda sam ih i odobravao, pristajao na iste. Ovako, sada znam sta radim. Okajavas li ti grehe kada tudje trunje iz ociju vadis?
Ne kvarite temu vise.

Јао браћо драга! Па ви обрнусте редослед. Прво да се одбранимо од непријатеља и душмана наших а после ћемо да гледамо ''ко је вјера а ко ли невјера''.
Ова је тема замишљена да нађемо тачке где се слажемо а разлике у некој другој теми - немој да потежем књиге староставне па да вам цитирам, има тога на хиљаде страна.
Кад је држава Србија у питању немојмо се равнати са лоповима и завидети им, па покушавати да се с' њима једначимо - грех је. Њима је само до трбухоудоволенија и све ће им кроз црева у говна отићи. Желите ли и ви да за собом говнави траг оставите или шта друго?
Држави треба стално давати (ко навија за западни облик демократије нек почује Кенедија) и многи су милиони Срба за њу крв пролили и животе дали да би је ми данас имали. Нико нам није дао право да је ми затремо.
Кад је у питању роба: прво наша па онда пријатеља наших и на крају ако нема и мора онда и од непријатеља.
Узгред имам руски комбиновани фрижидер и замрзивач (оба раде већ 4год. ко змај - ''Позис'') џепни сат, примус...
Што се деце тиче двоје је за нас мало јер си у старту у минусу. Погрешно је чекати већи стандард да би рађали децу. Што пре и што више. Свако мора свој крст носити. Тешко оном ко дође до врха брега а крст свој изнео није.:(

U Srbiji NEMA stranih banaka, samo banaka sa stranim imenima.

''У 2007. пословало је 36 банака, од тога су 22 банке у већинском власништву страних акционара, 6 банака у већинском власништву домаћих физичких и правних лица а 8 у већинском власништву Републике Србије. У билансној суми на крају септембра на банке у већинском страном власништву односи си 76,8%, на банке у већинском државном власништву 14,8%...'' - извештај НБС преноси Правда.
И још.
''Колика је корист за грађане и државу Србију од доминације страних банака над домаћима?
- Нема користи, има само штете! Стране банке имају свега 18,5% сопствених средстава, а чак 81,5% су наша средства поверена тим банкама. Значи, стране банке нас кредитирају нашим средствима и то под веома неповољним условима''.
''Домаће банке су биле највећа брана да странци конролишу тржиште новца - зато их је требало уништити!'' Из интервјуа са Борком Вучић.:twisted:

Што се деце тиче двоје је за нас мало јер си у старту у минусу. Погрешно је чекати већи стандард да би рађали децу. Што пре и што више. Свако мора свој крст носити. Тешко оном ко дође до врха брега а крст свој изнео није.:(

Nije resenje ni gurati buljuk dece u bedu.Svako prema mogucnostima.Dvoje je malo,to nas samo odrzava.Sta sa onima koji i tudje krstove vuku?

Sta si ti to uradio? Bojkot!? Ne razumem... Meni je Srbija dala samo ratove, hiperinflaciju, pa onda opet ratove, pa malo posipanja bombama sa osiromasenim uranijumom i poneku zlatnu medalju u sportu.I tada su mi srce i dusa bili puni zemlje Srbije, ali od toga nisam imao nista! E sad bih malo da odmaram dusu a da punim dzepove! NE DAM vise drzavi nista! P.S. Zao mi je sto nemam neko parce zemlje na kosovu, da ga slatko prodam za milionce ko sto su ovi nasi "hardcore" Srbi uradili pa su dosli ovde da mi popuju o kosovu....

Evo, ja sam jedan od tih, kako ti kazes, "hardcore" Srba sa Kosova i Metohije...Da dosli smo ovde, ili bolje receno, isterani smo iz svojih domova i sa svojih imanja i to ne od siptara nego od strane britanskih i americkih vojnika. Nas siptari nikada ne bi mogli da isteraju...a sto se tice "milionceta" kojeg spominjes - da, naravno, ima i takvih slucajeva i podrzavam to u potpunosti. I treba prodati njivu, livadu ili bilo sta sto se ne koristi, a za uzvrat se nude dobre pare. Svakako bi tu zemlju neko uzeo, da li za "Bondstil" ili za obicnu trafiku i to bez naknade, ali bi svakako neko uzeo, pa sto onda ne bi ljudi prodali...? Dalje, tacno je prodavali smo stanove i kuce, a znas li zasto? Zato sto su ljudi takvih stavova kao sto si ti sada izneo, iznajmljivali raseljenim ljudima sa Kosmeta svoje, svakakve rupe i barake za desetak puta vise nego sto zaista vrede...Ljudi moraju da zive negde, moraju sebi obezbediti egzistenciju, pa zasto onda ne prodati nesto (ili sve) dole, ako se ta imovina dole , vec, ne koristi. To je samo cista ekonomija, prijatelju, nema nista drugo u tim postupcima...

''У 2007. пословало је 36 банака, од тога су 22 банке у већинском власништву страних акционара, 6 банака у већинском власништву домаћих физичких и правних лица а 8 у већинском власништву Републике Србије. У билансној суми на крају септембра на банке у већинском страном власништву односи си 76,8%, на банке у већинском државном власништву 14,8%...'' - извештај НБС преноси Правда.
И још.
''Колика је корист за грађане и државу Србију од доминације страних банака над домаћима?
- Нема користи, има само штете! Стране банке имају свега 18,5% сопствених средстава, а чак 81,5% су наша средства поверена тим банкама. Значи, стране банке нас кредитирају нашим средствима и то под веома неповољним условима''.
''Домаће банке су биле највећа брана да странци конролишу тржиште новца - зато их је требало уништити!'' Из интервјуа са Борком Вучић.:twisted:

Pa neko voli Borku - neko je ne voli - (he he he) ali je sadrzina ipak tacna , ko kontrolise tokove novca bilo gde, u bilo kojoj drzavi, moze uticati i na druge tokove - politicke pre svega, a to moze povuci za sobom druge "posledice" zavisno od razvoja dogadjaja u toj drzavi (kontrolisanih ili nekontrolisanih dogadjaja...)

Ма не волим ни ја Борку али кад су у опозицији износе тачне оптужбе а кад дођу на власт раде што и они које су критиковали (ено Батића као најбољег примера). Подаци Народне банке се не разликују драстично од њених (мало су блажи).

Елем, ови нас кољу нашим ножем а нису га ни наоштрили.

Nije resenje ni gurati buljuk dece u bedu. .Dvoje je malo,to nas samo odrzava.Sta sa onima koji i tudje krstove vuku?

Па размисли мало о томе да ли је или није решење.
Двоје нас, на жалост, не одржава: неко ће настрадати, неко умрети од болести, неко одметнути... многи немају ни једно!
Што се туђих крстова тиче - нема туђих али можда ће ти боље одговирити King 7, изгледа да је боље упућен у духовно од мене.

Молим скраћујте цитате, постаје непрегледно.

Pa neko voli Borku - neko je ne voli - (he he he) ali je sadrzina ipak tacna , ko kontrolise tokove novca bilo gde, u bilo kojoj drzavi, moze uticati i na druge tokove - politicke pre svega, a to moze povuci za sobom druge "posledice" zavisno od razvoja dogadjaja u toj drzavi (kontrolisanih ili nekontrolisanih dogadjaja...)

Neko voli,neko ne.Ja NE.Posto je kao strucno lice pomogla u unistavanju domacih banaka,a sada jos sme da daje izjave za novine.Trebalo bi da okopava povrtnjak u Padinjaku.

Па размисли мало о томе да ли је или није решење.
Двоје нас, на жалост, не одржава: неко ће настрадати, неко умрети од болести, неко одметнути... многи немају ни једно!
Што се туђих крстова тиче - нема туђих али можда ће ти боље одговирити King 7, изгледа да је боље упућен у духовно од мене.

Jasno je to da nas dvoje ne odrzava,ali ne mogu da krivim one koji nemaju decu.Nije sebicno nemati decu,ako jedva i sebi mozes da omogucis egzistenciju.Kriv je samo sistem koji te stavlja u situaciju da moras da se odreknes nekih osnovnih stvari da bi imao dete u Srbiji.
Bivsi ministar ekonomije,sada potpredsednik vlade izjavi da nema potrebe za ukidanjem PDV na opremu i hranu za bebe 6 sekundi pre emisije "Vreme je za bebe".Kakvog li licemerja!!!

Елем, ови нас кољу нашим ножем а нису га ни наоштрили.

Posto nase banke daju povoljne kredite i uslove korisnicima usluga,zanemarimo strane.Nadam se da niste imali priliku da saradjujete sa 'predivnom" Postanskom stedionicom.Daju maximalni kredit od 80000 dinara.Na godinu dana.Sjajno.Daju dozvoljeni minus cija je kamata omča.Da ne pricam da su skloni da ti prvo proknjize isplatu nego uplatu i gurnu te u blokadu,iako proveris da imas pare pre nego podignes.Kolju svi,vise boli kad kolju nasi,zato oprez sa izjavama o bankama.Nema postenog bankara.

Back