AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.731
Pokusaj malo da gledas strane vesti......
O nicem drugom se vise ne govori u svetu osim o koroni....Da li oni SVI samo sire paniku???
Чудно је да имају СВИ исти папир
Да ли је ТРАМП у паници ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokusaj malo da gledas strane vesti......
O nicem drugom se vise ne govori u svetu osim o koroni....Da li oni SVI samo sire paniku???
„Očekujemo dnevno 30 zaraženih u Srbiji, po vestima iz Evrope ovo ne misli skoro da stane“O Koroni, ne o danu posle....na nacin koji ti pises....
Mnogo gledaš filmove o kataklizmama pa su ti se ugradili u maštu.Verovatno ce od korona virusa umreti veliki broj ljudi, niko ne zna koliko je to i kada ce ova savremena kuga sto ozbiljno preti covecanstvu prestati...
Mozda ce biti milijardu mrtvih po svetu, mozda vise, ali nece svi umretu id korone....
Mnogo vise ce KASNIJE, kada kosmar prestane, umreti od GLADI!
Lanci proizvodnje hrane i transporta u svetu ce se pokidati i proci ce godine dok se ponovo ne uspostave.....Milioni ljudi po gradovima koji nista od hrane ne proizvode - nece preziveti...
Apokalipticno vidim buducnost cpovecanstva...
Vidim ljude po pecinama kako ponovo krecu od nule u razvoju covecanstva....
Hoces opkladu?Verovatno ce od korona virusa umreti veliki broj ljudi, niko ne zna koliko je to i kada ce ova savremena kuga sto ozbiljno preti covecanstvu prestati...
Mozda ce biti milijardu mrtvih po svetu, mozda vise, ali nece svi umretu id korone....
Lanci proizvodnje hrane i transporta u svetu ce se pokidati i proci ce godine dok se ponovo ne uspostave.....Milioni ljudi po gradovima koji nista od hrane ne proizvode - nece preziveti...
Jako si pametan...Tako su mi ISTO pisali i kada sam 1989. pisao da ce se Srbija naci u velikom ratuMnogo gledaš filmove o kataklizmama pa su ti se ugradili u maštu.
Ništa ako ti nisi taj ako to glavu nabiji u respirator onda ćes da vidiš kako je ništa
Džoni Štulić je to znao još 1982. tako da sedam godina kasnije nisi bio neka ekskluziva.Jako si pametan...Tako su mi ISTO pisali i kada sam 1989. pisao da ce se Srbija naci u velikom ratu
качи се на респираторни систем и има је у пљувачки. Сви ми избацујемо мали део пљувачке само дисањем а да не причам о кијању и кашљању. Препорука је да се људи не приближују краће од два метра .Ne tako se ne prenosi pretežno ide preko ruku u oči nos ili usta.. Oči i nos najviše..
da, to je samo obican grip i nista vise...Kako to da CEO SVET nije shvatio vec samo ti...?Hoces opkladu?
Uzecemo prosek sezonskog gripa gde godisnje premine nekih otprilke 300/350k ljudi,posto je statistika negde izmedju 300k i 550/600k zadnjih desetak godina a na nekim izvorima i vise od tog broja.
Tako da cemo da zaokruzim na 350k.
Na kraju godine korona nece imati vise od 350k odnetih zivota...?
Sigurno necu napisati, "ako ne umrem od korone umrecu od gladi", sedecu kuci i leciti se....„Očekujemo dnevno 30 zaraženih u Srbiji, po vestima iz Evrope ovo ne misli skoro da stane“
Hoces li i ti biti medju trideset, zapitaj se, ne bez razloga...?
Pa da....Svi su znali...Zato su me ovde svi ismejavali kada sam pisao da je rat na pragu...Zato sto ste jako pametni i sve znate...Džoni Štulić je to znao još 1982. tako da sedam godina kasnije nisi bio neka ekskluziva.
opet si gledao "I am legend"Verovatno ce od korona virusa umreti veliki broj ljudi, niko ne zna koliko je to i kada ce ova savremena kuga sto ozbiljno preti covecanstvu prestati...
Da ali tih 300k je 0.1% od ukuno obolelih,znaci 300 miliona oboleli,ako toliko bude obolelo od korone,prema sadasnjim statistikama umrece 12-15 miliona,nadamo se da tako nece biti....Hoces opkladu?
Uzecemo prosek sezonskog gripa gde godisnje premine nekih otprilke 300/350k ljudi,posto je statistika negde izmedju 300k i 550/600k zadnjih desetak godina a na nekim izvorima i vise od tog broja.
Tako da cemo da zaokruzim na 350k.
Na kraju godine korona nece imati vise od 350k odnetih zivota...?
Jako si pametan...Tako su mi ISTO pisali i kada sam 1989. pisao da ce se Srbija naci u velikom ratu
I isto si mlatio i zajebali te....jedno su vase zelje, a drugo stvarnost...Jako si pametan...Tako su mi ISTO pisali i kada sam 1989. pisao da ce se Srbija naci u velikom ratu
Koji rat?Pa da....Svi su znali...Zato su me ovde svi ismejavali kada sam pisao da je rat na pragu...Zato sto ste jako pametni i sve znate...
Na ovom forumu. Vise puta.Где си то писао?
Izgleda da godine rade svoje...Koji rat?
Pusti pricu ceo svet,svet i mediji me ne zanimaju,50% stvari koje se objave svuda u svetu su uglavnom podvale i lazi..Ma
da, to je samo obican grip i nista vise...Kako to da CEO SVET nije shvatio vec samo ti...?
Lepo ti kažem, pogledaj dokumentarac koji su sami zagrebčani snimilio o Džoniju, tri svedoka tvrde da im je pomenutog leta na Baš Čaršiji pričao kako će sve to tu okolo da gori kao i cela Juigoslavija.Pa da....Svi su znali...Zato su me ovde svi ismejavali kada sam pisao da je rat na pragu...Zato sto ste jako pametni i sve znate...
Jasta, osim sto krstarica postoji od 1999. godine, pa se tvoja secanja mesaju sa tvojim zeljama...Na ovom forumu. Vise puta.