Petar_Pan:
Ma vidni su tvoji kvaliteti pogotovo intelektualni.
Jako si glup ako ne vidis da si glumeo facu pogotovo sa prico "moz da me povucete za onu stvar"...
Sto si se uhvatio samo za taj jedan primer? Koji je inache jako relativan. I ko sto si mogao da vidis vecina ne deli tvoje misljenje. Nadji mi jos neki primer.
Jedan relativan slucaj ti nije nikako dovoljan da mozes da formiras realnu sliku o meni. Ti me u sustii ne poznajes uopste.
A i dalje te chikam da mi nadjes gde sam se ja to hvalio fizicki.
A i ovde opet pricas price kao da te drugi cene i postuju zbog tvojih kvaliteta... kojih usput nema uopste...
Pero ti si taj koji prica kako te neki tamo ljudi cene.
A JA, sam ti rekao da pitas ljude sta misle o meni. Kad to uradis i dobijes odgovore, onda mozes da mi pricas kako pokusavam da izigravam facu, ljudi me ignorisu, a ja se pravim da nije tako.
Pa sto si pecnuo ko ti je kriv.
Ovde se slazem sa tobom ko nikad do sad!!!
Al' jbga, virni mi u profil, ja uvek trazim djavola... to mi je u prirodi.
Znaci priznao si da si ti zapoceo ovu svadjicu, a zna se ko zapodeva kavgu... oni iskompleksirani i inferiorni u cilju da se dokazu i pokazu... jos kad bi imali sa cime... :wink:
Vec sam ti to rekao. Tebe kad neko i malo pecne, cak i u sali... ti odma vratis duplom merom. Ok, posle sam i ja malo drskije reagovao, ali svaki put dobijam duplo natrag... na kraju sam potpuno prestao sa ruznim ponasanjem prema tebi... ali jock ti sad vodis Krstashki rat protiv mene. (ovo moze svako da ti potvrdi ko je ovih dana pratio teme na LJ&S)
I posle kao Pera kulturan i fin. Jbga. Upecao si se sta da ti kazem.