Svaki anti-ЋАЦИ je potpuni ЋАЦИ, and I can prove it
U trenucima introspekcije (to vam je ono kad ste sami sa sobom pa se preispitujete što sumnjam da se često događa, ako ikad) vi morate makar na mikro sekund priznat sebi da se vaše skromno, da skromnije ne može bit, znanje o nečemu što je "zvučni top" završava onamo gdje je "p", tojest da ne znate apsolutno ništa više od same kombinacije te dvije riječi, koju (opet ako ćete bit iskreni sa sobom) niste upotrebili do pred kraj 15, marta 2025. Ako ste normalni tu se vaše djelovanje po tom pitanju završilo, ali ako ste (((anti)))ЋАЦИ, vi ste i dozvolili sebi da u svojoj beskrajnoj naivnosti i potpunom neznanju na datu temu, poduprijetom urođenoj srpskoj potrebi da povjeruje u svaku teoriju zavjere prije nego u sopstvene nedostatke, zamislite efekte zvučnog topa kao (ovo je bukvalno vaš opis) "nešto što je protutnjalo kao mlaznjak", tj kao (glava me boli koliko je malumno ovo što ste zamisli) zVuČnI PrOjEkTiL koji je proletio kroz masu rascijepajući je kao Mojsije more jer je jelte "zvučni" i "top", a znate šta je zvuk i znate šta je top (a i ovo drugo sa slika i filmova) pa ste to spojili u glavi OXO ljepilom onim iz 90-ih što se ne suši i ništa ne drži, i onda sa tom mentalnom konstrukcijom operišete. Evo direktni citat: "Neki su čuli „vuššššš“ ili huk, neki zvuk poznat iz Formule 1 ili onaj krstareće rakete koja zloslutno nailazi. Mnogi izveštavaju o topotu hiljada konja"

Toliko ste samouvjereni u svom tabula rasa (((znanju))) da ste potrčali da pravite peticiju da (may allah forgive me for uttering this) UN istraži korištenje zvučnog topa (LOL). Evo ne morate mi vjerovat, možete vrlo jednostavnom formulom izračunat i provjerit koji je efektivni domet zvučnog topa na datu frekvenciju; pa biste znali da onom dužinom kojom je navodno prošao UdaR zvučnog topa (koji ne radi na udare već na produženo djelovanje koje na onim frekvencijama koje mogu da se čuju zvuče kao alarm a ne kao "boom" koji ste vi i vaši istomišljenici opisali), a koji je po tvrdnjama očevidaca 450 metara (evo staviću izvor u komentare sa sve grafičkim prikazom), može proizvest samo najsnažniji (i najveći) među LARD uređajima poput LRAD 2000X, koji je, kako rekoh i prije, ogroman uređaj veličine veš mašine i koji se montira na kamione, oklopna vozila, brodove, a ne u džep od jakne. Jeste postoje i mali zvučni topovi, koji teoretski mogu da se stave na dron (kako ste vi zamislili u svom jednominutnom obrazovanj usa vikipedije) ali njihov domet je mali i ne bi bio ni sto metara - na stranu to što niko nije vidio niti spomenuo taj dron koji bi morao bit ogroman jer bi morao nositi i veliki izvor energije koji je potreban topu za operaciju. A ovaj jači koji bi i dobacio na onu distancu (nečujnom frekvencijom jer da je koristio ove zvučne čuli bi se jelte) bi trajno i nepopravljivo oštetio one najbliže sebi jer bol koji proizvodi emitovana frekvencija opada sa distancom, što bih ja rekao da je čak i intuitivno ali vama očigledno nije jer ste zamislili zvučnio talas koji hara kroz masu (u momentu kad je već protest bio pred samim krajem pa ne znam ni što bi neko to radio sve i kad bi radilo tako kako ga vi zamišljate). Dakle ako ga je osjetio onaj na kraj Kralja Milana onaj na početku bi bio u takvim neizdrživim bolovima da bi morao bit odnesen dok krvari.
Ukratko, (((obrazovana))) i (((pristojna))) srbija je dozvolila sebi nešto blago rečeno nepristojno, da sa 0 (NULA!) obrazovanja o ikakvom naoružanju a pogotovo ovako rijetkom kakvo je akustično naoružanje, istupa potpuno samouvjereno i širi paniku i strah kroz već prilično pussified narod bazirano ni na čemu drugome sem nemogućnošću da se nosi sa sopstvenim kukavičlukom, time ste pokazali da ste gori ЋАЦИ od ćacija - što nije da dio nas nije znao i prije, ne zovem vas ja slučajno bednicima jer ste stvarno najbijednija društvena pojava koju sam vidio još od oduprise i sedan ne nasedaj (što ste isto vi). Isti ovaj pristup su primjenjivali ČuVarI SiNjaJeViNe koji su rekli da će vježbovna municija minobacača učinjeti onu golet radioaktivnom

, Cetaši sa pričama o četnicima i sedmom bataljonu u cetinjski manastir, ubervijernmici koji su pričali da je Milo pustio koronu "da zaustavi veličanstvene litije". Vi jednostavno želite nešto da bude tačno i ne interesuje vas da li je stvarno tačno, za vas jeste jer ste пленум ћација.
Pogledajte prilog 1699423