Dan kada su studenti nadigrali

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Autorska, nikako drukčije 😊

15.mart je bio dan kada su studenti svojim odlukama nadigrali sve one igrače koji su želeli propast protesta.

Zapravo je sve krenulo još dan pre, kada su gomile ljudi dočekali pešake i bicikliste. To je bio dan radosti: neće nas ništa sprečiti da izdržimo ! 🙏🍀

A 15. su studenti u noći promenili plan da se tokom dana glavni skup prebaci na Slaviju ! Pri čemu to nije bilo objavljeno, znamo i zašto.

Naravno, bilo je pokušaja da se ometa protest i na novim lokacijama. Jeste prekinut pre vremena, ali je bilo sasvim dovoljno vremena da prođe kompletan program.

Da li mlađe generacije pokazuju pamet koja se nama starijima negde zagubila tokom svih ovih godina?
Šta su sve studenti uradili u svom delovanju pa da ubacuju sve vreme trice?

Primetno je i da ima na forumu nickova koji sve to demantuju. Ali rekla bih da su na forumu mnogi, samo ne i studenti 😊, tako da diskusija na ovu temu ne može da ih pokoleba ✨☺️.

Pucajte.
Jelda je studentarija pametna?
Znam ljude iz okruženja koji kazu da je energija bilo na max. Ljudi nikad više čak je i petog oktobra bilo manje. Samo je sve ostalo tanko. Šta god pod tim mislili.

1742240664160.png

pa, sada je momenat, samo studenti moraju da pozovu narod u generalni, jer sadisticki rezim nece stati sa terorom, bilo samo mentalnim, bilo fizickim, bilo finansijskim ...

jel izaslo milion i kazete i po na ulice? neko treba da se obrati tom narodu i kaze generalni strajk, pocinjemo od ... danas u podne, dok se ne uhapse naredbodavci tog nezakonitog napada sa zvucnim topom, za koji im sada trebaju ruska i amercka sluzba da dokazuju da ne postoji? - van pameti

Ja sam stava da ovi mirno nece otici, videli smo i kako i zasto. I dodao bih da smo trebali posao da zavrsimo 2020. tokom onih julskih protesta, koji su i bili najblize njegovom padu. Da podsetim tada nije imao ovaj zvucni top, on ga je i nabavio zbog tog protesta 2020., plus tada nije bilo potpisanih Ohridskog, Vasingstongskog sporazuma.

A kao alternativu, mada ne znam imamo li mi toliko vremena, predlazem da se pozove narod da ne placa racune - inforstan, struju, telekom - pa da vidimo od cega ce braca koja nece da strajkuju da primaju plate. Kazu da je drzava bankrot, da nema para, da ne moze vise da se zaduzuje vec znamo.
Samo za ovo nam treba par meseci - zato nisam siguran da imamo toliko vremena.

U cik da mi nema struje ili da nema vode.

Autorska, nikako drukčije 😊

15.mart je bio dan kada su studenti svojim odlukama nadigrali sve one igrače koji su želeli propast protesta.

Zapravo je sve krenulo još dan pre, kada su gomile ljudi dočekali pešake i bicikliste. To je bio dan radosti: neće nas ništa sprečiti da izdržimo ! 🙏🍀

A 15. su studenti u noći promenili plan da se tokom dana glavni skup prebaci na Slaviju ! Pri čemu to nije bilo objavljeno, znamo i zašto.

Naravno, bilo je pokušaja da se ometa protest i na novim lokacijama. Jeste prekinut pre vremena, ali je bilo sasvim dovoljno vremena da prođe kompletan program.

Da li mlađe generacije pokazuju pamet koja se nama starijima negde zagubila tokom svih ovih godina?
Šta su sve studenti uradili u svom delovanju pa da ubacuju sve vreme trice?

Primetno je i da ima na forumu nickova koji sve to demantuju. Ali rekla bih da su na forumu mnogi, samo ne i studenti 😊, tako da diskusija na ovu temu ne može da ih pokoleba ✨☺️.

Pucajte.
Jelda je studentarija pametna?
Pametni su, a mislim da je av obaveštajno probušen, pa oni mogu pripremati reakcije na ono što on može da uradi.

Back