kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.921
IliTakav mi DNK.
dobro.Takav mi DNK.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IliTakav mi DNK.
dobro.Takav mi DNK.
tebe sam pitao jasno, ovo što mi odgovaraš nema veze sa pitanjemsad je narod kriv stio je samo stajao,a nije upadao u rts i skupstinu kako je av rekao, sto je mislio da mu bude alibi za zvucni top koji ... nije radjen, nadzidjivan, ups, druga tema, nije kupljen PROTIVZAKONITO i nije se voolina sa njim hvalila?
Druže, žval.avi laže i kada laže.сВАка хебена изговорена Реч из тих огавних напредњачких Уста је једна велика ЛАЖ!
НА наше ОЧИ НАС ЛАЖУ И ЛАЖУ!
то тако не мере да бидне више,
НО,НО
Kako će se rešiti? Da pretrče godinu? Takvi neka ne izlaze na tržište rada, nikome ne trebaju polusvršeni studenti.Ne brini ti za to.
Rešiće se.
Lako će se rešiti.Kako će se rešiti? Da pretrče godinu? Takvi neka ne izlaze na tržište rada, nikome ne trebaju polusvršeni studenti.
Oni od novembra protestvuju. Njima će julski rok biti januarski. Neće vreme da stane zbog njih.Lako će se rešiti.
Nastavljaju gde su stali.
Kao da je bio duži raspust
Ne. Od decembra.Oni od novembra protestvuju. Njima će julski rok biti januarski. Neće vreme da stane zbog njih.
Pod uslovom da ne nastavljaju blokadu. A to se nigde ne spominje.Ne. Od decembra.
Dakle, skoro je završen jesenji semestar. Prvo ispitni rok, pa drugi semestar u blok nastavi.
Kakve veze ima?Oni od novembra protestvuju. Njima će julski rok biti januarski. Neće vreme da stane zbog njih.
Tako je. Rekao je prvo će oni upasti u skupštinu, praviće nered, pustićemo ih kratko da svi to vide, a onda ćemo pokazati šta je država i to će biti - kraj.Nije li žvaljonja rekao da će 15_og biti odsviran kraj, kad ono ne da je kraj nego su studenti počeli dinstat gove_doo Hahaha
..
Tako je. Rekao je prvo će oni upasti u skupštinu, praviće nered, pustićemo ih kratko da svi to vide, a onda ćemo pokazati šta je država i to će biti - kraj.
I pokazao je.Tako je. Rekao je prvo će oni upasti u skupštinu, praviće nered, pustićemo ih kratko da svi to vide, a onda ćemo pokazati šta je država i to će biti - kraj.
čak i da se to desi opet bi imali hiljadu puta više znanja od ovih vaših sa kupljenim diplomamaKako će se rešiti? Da pretrče godinu? Takvi neka ne izlaze na tržište rada, nikome ne trebaju polusvršeni studenti.
To je mislio na ćacije i huligane iz parkaTako je. Rekao je prvo će oni upasti u skupštinu, praviće nered, pustićemo ih kratko da svi to vide, a onda ćemo pokazati šta je država i to će biti - kraj.
Po javnim preduzećima i ustanovamačak i da se to desi opet bi imali hiljadu puta više znanja od ovih vaših sa kupljenim diplomama
Znam ljude iz okruženja koji kazu da je energija bilo na max. Ljudi nikad više čak je i petog oktobra bilo manje. Samo je sve ostalo tanko. Šta god pod tim mislili.Autorska, nikako drukčije
15.mart je bio dan kada su studenti svojim odlukama nadigrali sve one igrače koji su želeli propast protesta.
Zapravo je sve krenulo još dan pre, kada su gomile ljudi dočekali pešake i bicikliste. To je bio dan radosti: neće nas ništa sprečiti da izdržimo !
A 15. su studenti u noći promenili plan da se tokom dana glavni skup prebaci na Slaviju ! Pri čemu to nije bilo objavljeno, znamo i zašto.
Naravno, bilo je pokušaja da se ometa protest i na novim lokacijama. Jeste prekinut pre vremena, ali je bilo sasvim dovoljno vremena da prođe kompletan program.
Da li mlađe generacije pokazuju pamet koja se nama starijima negde zagubila tokom svih ovih godina?
Šta su sve studenti uradili u svom delovanju pa da ubacuju sve vreme trice?
Primetno je i da ima na forumu nickova koji sve to demantuju. Ali rekla bih da su na forumu mnogi, samo ne i studenti, tako da diskusija na ovu temu ne može da ih pokoleba
.
Pucajte.
Jelda je studentarija pametna?
pa, sada je momenat, samo studenti moraju da pozovu narod u generalni, jer sadisticki rezim nece stati sa terorom, bilo samo mentalnim, bilo fizickim, bilo finansijskim ...
jel izaslo milion i kazete i po na ulice? neko treba da se obrati tom narodu i kaze generalni strajk, pocinjemo od ... danas u podne, dok se ne uhapse naredbodavci tog nezakonitog napada sa zvucnim topom, za koji im sada trebaju ruska i amercka sluzba da dokazuju da ne postoji? - van pameti
Pametni su, a mislim da je av obaveštajno probušen, pa oni mogu pripremati reakcije na ono što on može da uradi.Autorska, nikako drukčije
15.mart je bio dan kada su studenti svojim odlukama nadigrali sve one igrače koji su želeli propast protesta.
Zapravo je sve krenulo još dan pre, kada su gomile ljudi dočekali pešake i bicikliste. To je bio dan radosti: neće nas ništa sprečiti da izdržimo !
A 15. su studenti u noći promenili plan da se tokom dana glavni skup prebaci na Slaviju ! Pri čemu to nije bilo objavljeno, znamo i zašto.
Naravno, bilo je pokušaja da se ometa protest i na novim lokacijama. Jeste prekinut pre vremena, ali je bilo sasvim dovoljno vremena da prođe kompletan program.
Da li mlađe generacije pokazuju pamet koja se nama starijima negde zagubila tokom svih ovih godina?
Šta su sve studenti uradili u svom delovanju pa da ubacuju sve vreme trice?
Primetno je i da ima na forumu nickova koji sve to demantuju. Ali rekla bih da su na forumu mnogi, samo ne i studenti, tako da diskusija na ovu temu ne može da ih pokoleba
.
Pucajte.
Jelda je studentarija pametna?
Čiji?Nekada je tesko priznati poraz..15 mart je upravo to,tragican poraz...
Pa neki naši ljudi očekuju upad u skupštinu, ne znam šta očekuju. ?Znam ljude iz okruženja koji kazu da je energija bilo na max. Ljudi nikad više čak je i petog oktobra bilo manje. Samo je sve ostalo tanko. Šta god pod tim mislili.