Dan kada je oslobodjen Vukovar!

Najbolji ste bili u doba kada se Mazuranic zalio na vasu madarizaciju i germanizaciju, nije ni bitno. Ko je rekao da se potresao on samo iznosi cinjenice oko afere kalasnjikov i podatak da ih je bilo dve, sto znaci da ih ne mozes osporiti u prethodnom postu sam napravio lapsus sto nije bitno naspram tvog nepoznavanja materije.
Pokusaj vredanja je obesmisljen u samom pokusaju posto njegov rad obuhvata uzrok, nastajanje i posledice trianona koje su usko povezane sa demogafskom slikom Madara i na podrucjima koja se sada nalaze na prostorima Hrvatske u kojima on iznosi taj podatak. Nacrtano objavio je u svojim radovima, a izneo na predavanju znaci ja sam od njega saznao bez uleta kako si se izrazio.
Mogao sam u vasem stilu napisati sta god sam hteo posto su ti podaci nedostupni, ali za razliku od tebe i nekolicine vas ja ne lazem i pokusavam biti objektivan
Za pocetak barem ponekad procitajte neku knjigu.
A što su bile afere, netko u Mađarskoj je čapnuo taj novac, nije podijelio sa kolegama, privatno je prodavao sredstva mađarske vojske? Njihova unutarnja stvar.

Danas je 30 godina od kada je oslobodjen Vukovar od ustaskih hordi koje su dosle da ubijaju Srbe u tom istom gradu. Vodja njih je bio zlocinac Mercep.
Nazalost Slobodan Miloseivc je predao Vukovar ustaskim hordama u Dejtonu posto oni nisu smeli da krenu jer im nije obezbedjeno da se setaju.

Kome je zao ustaskih hordi neka pogleda period 1941-45 i szta su radili 1995 kada im je predat zaapdni deo Krajine.

Oslobodili Vukovar od cijelih nekretnina, nije nijedna ostala :roll:

Pa i očekivao sam da će srpska vojska počiniti ratni zločin, a šta si ti očekivao? Da neće?

Ми још немамо Српску Војску и над Србима не владају Срби од 1944.г.

То је као и данас био отпад из ОЗНА-е, КНОЈ-а и ЈНА (седма ЈУ република). Деца усташа, балија, комуниста и југословена и даље владају у Београду.

Српска Војска не постоји од 1944.г.

Umjesto da cvijećem i orkestrom dočekuju tenkove banjalučkog i tuzlanskog korpusa.
Uz cveće i orkestar ste Hrvati (iz bivše SR Hrvatske te bivše BiH) i Muslimani (iz bivše BIH) dočekivali jedne druge u periodu 1941-1945 te u prvoj polovini 1992, a Muslimani koji su za vas Hrvate u periodu 1941-1945 bili "cvijeće hrvatskog naroda" i kojima ste zbog toga gradili staroturčinske džamije po NDH (uključujući i onu u Zagrebu) su posle 1995 od Hrvata iz centralne Bosne stvorili "cvijeće muslimanskog naroda", ali jim oni zbog toga ne grade hrvatske katoličke hrišćanske crkve po centralnoj Bosni nego gaze po njima svugde gde mogu a i gde su jim na dohvat ruku (muslimansko-"hrvatska" federacija)! 👀👂👂

Da su uređena država ne bi imali afere. Pobijaš sam sebe.
Poceo si pisati mojim stilom samo pogresno, ali je ipak za tebe je napredak, da nisu uredeno drustvo zataskali bi je.
Vrati se na temu znaci postojala je afera kalasnjikov koju nisi uspeo pobiti, a to znaci da se MUP nelegalnim naoruzavanjem pretvorio u paravojnu formaciju samim tim postao legitimni cilj onesposobljavanja zvanicnih drzavnih institucija.

Poslednja izmena:
Ništa nije bilo mimo zakona jer je prvo poslan zahtjev u Zastavu koji nije odbijen kao nelegalan već navođenjem drugih razloga.
Republički SUP-ovi su bili sami odgovorni za funkcioniranje u pojedinim republikama. Pokazalo se da uvezeno lako pješačko oružje nije bilo prekobrojno već upravo suprotno uzimajući u obzir razvoj situacije koji je doveo do ratnih sukoba i kakvim su naoružanje iz skladišta JNA bili naoružani pobunjeni Srbi, da sada izostavim nezakonito otvoreno svrstavanje JNA sa svim svojim potencijalom na njihovu stranu.
upravo si postigao autolog.Dokazao si da se dodatno naruzavala za rat protiv ostatka savezne drzave ,jer za podrucja koja su se pobunila nije joj trabalo dodatno naoruzanje nego politicko resenje u dogovoru sa saveznim sluzbama. Nije se ni SR Srbija dodatno naoruzavala tokom siptarskih pobuna sedamdesetih i osamdesetih nego uz ucesce policije svih republika

Poceo si pisati mojim stilom samo pogresno, ali je ipak za tebe je napredak, da nisu uredeno drustvo zataskali bi je.
Vrati se na temu znaci postojala je afera kalasnjikov koju nisi uspeo pobiti, a to znaci da se MUP nelegalnim naoruzavanjem pretvorio u paravojnu formaciju samim tim postao legitimni cilj onesposobljavanja zvanicnih drzavnih institucija.
Stvarno ne znam ništa o tim aferama, ne piše ni na Wiki.

upravo si postigao autolog.Dokazao si da se dodatno naruzavala za rat protiv ostatka savezne drzave ,jer za podrucja koja su se pobunila nije joj trabalo dodatno naoruzanje nego politicko resenje u dogovoru sa saveznim sluzbama. Nije se ni SR Srbija dodatno naoruzavala tokom siptarskih pobuna sedamdesetih i osamdesetih nego uz ucesce policije svih republika
Pogrešno gledanje na situaciju.
Znači imamo pobunu u tijeku gdje pobunjenici odbijaju poslušnost i dijele oružje istomišljenicima, postavljaju se barikade na kojima se terorizira putnike.

Kada policija krene uvoditi red, JNA napada policiju i sprječava u obavljanju dužnosti. Pobunjenici zaštićeni ko bijeli medvjedi šire svoj rezervat i množe se.

Pogrešno gledanje na situaciju.
Znači imamo pobunu u tijeku gdje pobunjenici odbijaju poslušnost i dijele oružje istomišljenicima, postavljaju se barikade na kojima se terorizira putnike.

Kada policija krene uvoditi red, JNA napada policiju i sprječava u obavljanju dužnosti. Pobunjenici zaštićeni ko bijeli medvjedi šire svoj rezervat i množe se.
pogresno gledanje na situaciju,Hrvatska je ovo tretirala kao unutarnje pitanje. JNA je savezna institucija iznad republickog MUP-a i njeno angazovanje odobrava ko ? Bolje deset godina voditi pregovore nego deset dana ratovati

pogresno gledanje na situaciju,Hrvatska je ovo tretirala kao unutarnje pitanje. JNA je savezna institucija iznad republickog MUP-a i njeno angazovanje odobrava ko ? Bolje deset godina voditi pregovore nego deset dana ratovati
Nije gledano samo kao unutarnje pitanje jer se Srbija aktivno miješala u pobunu.
Jedan od najboljih dokaza je hapšenje Arkana sa društvom u autu punom oružja koje je vozio iz Srbije potkraj 1990.

Arkan je tada bio ništa, nepoznati zaposlenik SDB Srbije.
Nakon sedam mjeseci u zatvoru i nakon što su osuđeni na višegodišnje kazne zatvorom, pušteni su na slobodu.
Dogodio se očito neki dil .
80de175c03fb343de363.jpeg

https://express.24sata.hr/top-news/ovo-je-dokument-kojim-je-arkan-pusten-na-slobodu-12493

Danas je 30 godina od kada je oslobodjen Vukovar od ustaskih hordi koje su dosle da ubijaju Srbe u tom istom gradu. Vodja njih je bio zlocinac Mercep.
Nazalost Slobodan Miloseivc je predao Vukovar ustaskim hordama u Dejtonu posto oni nisu smeli da krenu jer im nije obezbedjeno da se setaju.

Kome je zao ustaskih hordi neka pogleda period 1941-45 i szta su radili 1995 kada im je predat zaapdni deo Krajine.
ne seri bre. ja sam bio u vukovaru kao pripadnik specijalne postrojbe znga. to sto ste vi radili nakon pada nisu ni nacisti radili zidovima. pobili ste 260(150 srba) ranjenika na ovcari i 3000 civila. ubijali ste i srbe.

ne seri bre. ja sam bio u vukovaru kao pripadnik specijalne postrojbe znga. to sto ste vi radili nakon pada nisu ni nacisti radili zidovima. pobili ste 260(150 srba) ranjenika na ovcari i 3000 civila. ubijali ste i srbe.
muhahahaha nema niko gori od vas hrvatskih usrasa nemackih nacista i vaseg cveca u istoriji ce te zauvek imati posebno mesto za uzasne stvari koje ste radili a pogotovo nad decom i starcima

Back