Дан државности Србије а Вучић у РС?

Nije to igra to su ozbilje stvari koje zloupotrabljavaju вршиоци моћи samo zbog populizma...

Случајни Србин -> Дригосрбијанер -> Аутошовиниста

То је трансгенерацијски процес којег треба разумети, да би смо изашли Српским становиштем из кризе конфронтације 2 класе у Србији, преко којих подела влада олош-елита.

Не разумете ви то оданде, верглате нешто наративно...
А, шта је Српски Свет ?

Воолин вам објаснио у Сенату ! И све Вам метафизички јасно. Дијабола !!!

Шта је Српско Становиште ? - Црњански/Ломпар

--
полако ћеш доћи до Идеје, али не на форуму, већ читајући и радећи на себи.

како шта прочиташ тако дискутујемо !
U obe poruke prepojednostavljuješ stvari, ne znaš nas dobro, misliš da znaš ali griješiš... Bilo kako bilo, u ovome zadnjem što si rekao si u pravu, svi treba da čitamo i radimo na sebi, meni se čini da to posebno važi za tebe

Na Sretenje kreće Treći srpski ustanak iz Čipuljića!

1739451605149.gif

Na Sretenje kreće Treći srpski ustanak iz Čipuljića!

Комплекс да је и Чипуљичанин ту битан и питан.

Боље да су му ђедови партизани напали Јасеновац и НДХ1, уместо што су са Брозом напали и окупирали Србију.

И пази, он је сада већи и државотворнији Србин од неког Шумадинца чијег су деду црвеним терором стрељали !!!

Ужас проклетства - немолитве, непоста, непричешћа и непокајања

U obe poruke prepojednostavljuješ stvari, ne znaš nas dobro, misliš da znaš ali griješiš... Bilo kako bilo, u ovome zadnjem što si rekao si u pravu, svi treba da čitamo i radimo na sebi, meni se čini da to posebno važi za tebe

Мени је жена из Српске, тако да вас знам деценијама (још од рата 90тих), где сте све танки и где сте шупљи, а нећете да учите, али ви нас никада нећете спознати из те ваше жабље перспективе као ни Србију.

Идентитет није довољан за грађанско друштво и слободне институције.

Та идеја вам је предалека, јер као што каже Јован Цвијић, динарац мора увек бити у праву. - пре ће бити да није способан да каже где је погрешио

Боље да су му ђедови партизани напали Јасеновац и НДХ1, уместо што су са Брозом напали и окупирали Србију.

И пази, он је сада већи и државотворнији Србин од неког Шумадинца чијег су деду црвеним терором стрељали !!!

Druga je to kasta - trgovačka.

Druga je to kasta - trgovačka.

Нек сад сви ови на власти / унуци комунизма/ лепо се покају што су напали Србију и развалили је, да не можемо да дођемо себи или да помогнемо Србима по српским земљама.

Он ће убијеном и осиромашеном Народу да држи митинг државотворности... :fdlan:

U istoriji Srbije praktično da nije nikada do sada bilo omraženijeg vođe, tako da bi imalo smisla, ako je istina.

Gde god se pojavi same njegove pristalice su se oslobodile straha i šalju mu neprijatna pitanja.

Osim što nije nadležan, nije ni bezbedan više. Videsmo da čak i točkovi na automobilima su počeli da otkazuju servilnost.

Odlaskom iz Srbije bi se osigurao i da ne provocira Srbiju na njen najvažniji datum u godini, tako da se u tom smislu Nepomeniku mora odati i priznanje tj. poštovanje za takav potez.
Bilo je i takvih: Mira Marković.

Нек сад сви ови на власти / унуци комунизма/ лепо се покају што су напали Србију и развалили је, да не можемо да дођемо себи или да помогнемо Србима по српским земљама.

Он ће убијеном и осиромашеном Народу да држи митинг државотворности... :fdlan:
Nije to lepo ni prema studentima danas jer ovako samo daješ legitimitet pričama vlasti o nekakvim obojenim revolucijama od spolja. Nije niko napao Srbiju ni sad ni tad već je narod uzeo stvar u svoje ruke i razračunao se sa zlikovcima koji su im dojadili.

JUGpress: Iz Jablaničkog okruga 1.000 ljudi mora u Sremsku Mitrovicu na skup SNS​

Srpska napredna stranka (SNS) na jugu Srbije okuplja članstvo koje bi trebalo u subotu da krene put Sremske Mitrovice na veliki skup naprednjaka na Sretenje, objavio je lokalni JUGpress.

Kako je objavio JUGpress pozivajući se na izvor iz SNS, iz Jablaničkog okruga u Sremsku Mitrovicu mora da dođe 1.000 ljudi, a iz Leskovca 500.

Ne volim da pominjem komplekse, ali meni deluje kao da kolege iz Republike Srpske , a i dosta tamošnjeg sveta, imaju neku užasnu potrebu da dokazuju srpstvo i da se busaju u njega, čak i oni koji žive sad u Srbiji a odatle su, oni su i najviše u koruptivnim radnjama jer kod njih sve ide preko mita i ja tebi ti meni, jel smo rođaci il nismo, jel smo Srbi il nismo, jel smo iz Republike Srpske ili nismo... Vi biste oprostili i crnom đavolu samo ako je Srbin.

Shvatite više da mi radimo na drugim frekvencijama, da volimo pravdu i slobodu i ne volimo generalno lopove. Tako i himna počinje sa "Bože pravde"
Наравно да у Србији не би било корупције да нема Босанаца, зато ја и кажем да све Босанце до четвртог кољена уназад треба депортовати у Босну.

Crveni su streljali po Srbiji one koji su prljavi kapitalisti i burzoazija, onako kako se to onda govorilo i to cesto uz povike naroda i narodne sudove...Ti komunisti u Srbiji su vecinom bili Srbi..I danas opet preziru kapitalite i burzoaziju, ali sad tvrde da su oni Srbi koji su ubijani od strane komunista zbog nacionalnosti... Opet su vecina i opet su nasli nacin...

Нема нико ништа против, за такав допринос, али зна се да је устанак Шумадијски и да је војска била Шумадијска уз помоћ прекодринским и прекодунавским-савским Србима
Немојте нам више помагати, као Бога вас молимо.🤭

Ок, поклањамо вам непоменика, нама не треба.
Добијате сексндхенд аутократу, солидно очуваног, може да вас вози још 20-30 година. 🍀
Браћи србима преко Дрине, с љубављу...

Слободна Србија.
Nemas ti sta poklanjati sto svakako nije tvoje.
Nisi birala ni da ti bude predsjednik pa neces birati ni da ne bude, tj. poklanjati.

Napredna Srbija 💪

Back