Sinko, ti si sramota za Srbiju a meni si poprilicno svejedan.
...ti si sramota za ljudsko bice, al' meni shishte jaja za to..Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sinko, ti si sramota za Srbiju a meni si poprilicno svejedan.
...ti si sramota za ljudsko bice, al' meni shishte jaja za to..Srbi su činili većinu u AF pokretu na teritoriji NDH do 1943. godine!
Dok je u Srbiji gotovo posve izostao AF pokret!
Srbi su činili većinu u AF pokretu na teritoriji NDH do 1943. godine!
Лепо ја теби рекох већ да смањиш дозу и да се упристојиш.
Оволико небулоза може да напише само неко ко је надуван или глуп. Верујем да ниси глуп (мада, кад те боље погледам...), зато се извини овим чикама на форуму што си лупетао свашта и иди се мало одмори и дођи себи.

Hm...ne bi rekao da ti imaš bilo kakva prava niti legitimitet da nekog procenjuješ i ocenjuješ.Sinko, ti si sramota za Srbiju a meni si poprilicno svejedan.

Па у реду, то смо већ апсолвирали. Колико пута ће те то поновити? Ево и вођа антифашистичког покрета у Хрватској:
![]()
Dne 1. listopada 1942. talijanski su fašisti kamionima doveli četnike iz Omiša u poljičko selo Gata.
Dovedeni četnici su bili pripadnici Đujićeve frakcije među četnicima; vođa im je bio Mane Rokvić.
Brojni seljani su zaklani ili strijeljani, a selo je zapaljeno. Živima su vađene oči, a krv im se nalijevalo u posude. Preživjeli su bačeni u njihove zapaljene domove, tako da su živi izgorili.
Pokolj se ondje nije zaustavio: četnici su nastavili pohod u susjednim selima Čisli, Zvečanjami i Ostrvici.
Nakon tog krvavog pira, bile su nađene čak i oglodane kosti dječjih nogu, a kada su to nadležni tu informaciju priopćili visokim vlastima NDH, u sklopu koje su se nalazila, ovi su odgovorili da neće to objaviti, jer "da nitko na Zapadu u to ne bi povjerovao".
...ti si sramota za ljudsko bice, al' meni shishte jaja za to..

Па у реду, то смо већ апсолвирали. Колико пута ће те то поновити? Ево и вођа антифашистичког покрета у Хрватској:
![]()

Jesi našao antifašistu, autentični italijanski podrepaš...Ajde otkači se mentolu!
Ti si svoju "inteligenciju" pokazao dovoljno dosad.
Kao i pamet i obrazovanje!![]()
Hm...ne bi rekao da ti imaš bilo kakva prava niti legitimitet da nekog procenjuješ i ocenjuješ.![]()

Ти би да се спомиње баш свака будалаштина коју измислиш.
Смањи, куме, смањи.
Pa Srbi! To i kazemo obojica, ne Hrvati. Pa gde su onda ti Hrvati-antifasisti do 1943.?
Zasto?![]()
Pa pojava je dosta slična onoj u Nedićevoj Srbiji. Nisu bili nešto jako ugroženi, pa se nisu ni gurali u vatru.
Srbi su morali sudjelovati jer nisu imali izbora. Ili će ih ustaše dohvatiti, ili četnici. Tako da su mnogi ipak birali partizane.
Kad su se Hrvati konačno razočarali u NDH i kad je Italija kapitulirala, dolazi do masovnog odlaska Hrvata u partizane.
Ključna stvar. To je razlog masovnog učešća Srba u antifašističkoj borbi.Evo šta je činio taj "antifašista"!
Verovatno zato sto nisi narocito inteligentan,a ponajmanje moralan.

Pa pojava je dosta slična onoj u Nedićevoj Srbiji. Nisu bili nešto jako ugroženi, pa se nisu ni gurali u vatru.
Srbi su morali sudjelovati jer nisu imali izbora. Ili će ih ustaše dohvatiti, ili četnici. Tako da su mnogi ipak birali partizane.
Kad su se Hrvati konačno razočarali u NDH i kad je Italija kapitulirala, dolazi do masovnog odlaska Hrvata u partizane.
Jesi našao antifašistu, autentični italijanski podrepaš...
Па то ти и причам.
да ли су усташе чинили Хрвати?
Јесу.
Да ли су усташе фашисти?
Јесу.
Да ли се Војвода Момчило Ђујић борио против усташа?
Јесте.
Да ли је Војвода Момчило Ђујић антифашиста?
Јесте.
И шта ту није јасно? То и ти са својом интелигенцијом и тако надуван можеш да схватиш.

![]()
Da, kad je bilo ocigledno da nema nista od velike hrvatske, onda daj da se slizemo ovamo. To vam je oduvek dobro islo od ruke kroz istoriju, tu vam skidam kapu....

jes vala.
Za ovo uporedjivanje trebas da dobijes ban![]()
Najveca budalastina je da su bradonje bili antifasisti.
http://en.wikipedia.org/wiki/Raid_on_Drvar
http://de.wikipedia.org/wiki/Operation_Rösselsprung
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Skorzeny
"In addition, Chetnik formations under Draža Mihailović flocked to the firefight in support of the Germans, also attempting to capture Marshal Tito"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Brian Jeffrey Stree bezeichnet die Operation als einen „brilliant ausgeführten Fehlschlag"
"Brilijantno izvedeni promasaj"
kakav Ban. toga nema u hrvatskoj od 1912