Dan antifašističke borbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
djujic1.jpg

Koje gejare. :lol: To im slika sa vjencanja? Divan su par. :mrgreen:

Ovakvo nešto može samo neko tvoje "inteligencije" napisati!
Đujić se NIJE borio protiv ustaša!
Čak su mu ustaše pomogle da pobjegne na kraju rata!

:hahaha::hahaha:

То ти ја и кажем, зато ће Санадер и Месић следеће године све са сликом Војводе Момчила Ђујића на прославу антифашизма.

e svaka cast,uspio si da me nasmijes do suza:hahaha1::hahaha1::hahaha:

Ja bih radije da nije umro, definitivno, da sudjenje dodje do kraja.

E bas me interesuje kako bi bradonje prosli da su ustali na oruzje protiv Wehrmachta :lol:

Ali to necemo nikad saznati jer se "povoljan momenat za borbu" nikad nije docekao. :hahaha1:
I ja bi volio da nije umro,da ga osude pred cijelim svijetom kako je i zasluzio..ali nazalost uspio je da umakne pravdi...jer nije osudjen za svoje zlocine,iako svi znaju tko je i sto je..

Moraću da počnem sa izbjegavanjem tema gdje Hrvati pokušavaju da objasne svoj fašizam nekim izmišljenim srpskim fašizmom...
bilo bi najbolje:mrgreen:sala...nego netko je rekao..Srbi i Hrvati po nekim pitanjima nikada nece biti objektivni,svatko ima svoju neku istinu,svoje dokaze itd...kako mi vama nismo objektivni,tako ni vi nama...
Hm...ne bi rekao da ti imaš bilo kakva prava niti legitimitet da nekog procenjuješ i ocenjuješ.:mrgreen:
a kakva ti imas prava da na svakoj temi sijes svoj otrov prema Hrvatima i procjenjujes ih i ocjenujes na krajnje primitivan nacin,pa kad ti netko napise da si dosadan i da argumentiras,ti jednostavno nestanes...ee neide to tako

*******, био он ово или оно, он се борио против фашиста.
Можеш само да га мрзиш.
Следеће године Санадер И Месић на прославу носе његову слику, па ти види.

Ne znam za hrvatske političare šta će i kako će :D, ali znam da se pop nije pretrzavao u borbi sa ustašama.

А ти "Викицу" цитираш?! Па видим ја да нешто није у реду. Просто не могу да верујем да лупаш ли лупаш. Кад оно ти читаш "Википедију". Е брајко мој, далеко ћеш ти да догураш читајући "Википедију". То о чему би ти да водиш озбиљну дискусију не чита се на "Википедији", то се учи из неких озбиљнијих књига и слуша од озбиљних људи, наравно само ако хоћеш стварно нешто да знаш и да не испадаш стално глуп у друштву, као ови Хрвати на форуму. А ако хоћеш и даље да лупеташ ти на "Викицу" па широко ти поље...

he he

Ne treba nikakav izvor da bi se znalo da su bradonje bili fasisticke sluge.

S kim si takav si.

Radivoje Kerovic, komandant majevickih cetnika skupa sa komandantom SS Handzar divizije Desiderius Hampelom.

Па како са примитивцима него на примитиван начин? Ови Хрвати што се појављују на форуму су све го примитивац и незналица. Када их ухватиш у незнању или лажи они посежу за примитивизмом. И како ти са таквом фукаром него на приумитиван начин. Бар се лепо зајебаваш са будалама.

he he

Ne treba nikakav izvor da bi se znalo da su bradonje bili fasisticke sluge.

S kim si takav si.

Radivoje Kerovic, komandant majevickih cetnika skupa sa komandantom SS Handzar divizije Desiderius Hampelom.

:hahaha::hahaha:

Sad će bradonje da navale da "dokazuju" kako je fotografija komunistička podmetačina i falsifikat!

Ko da su četrdesetih i pedesetih imali Photoshop i to 7.0 ! :hahaha::hahaha:

Па како са примитивцима него на примитиван начин? Ови Хрвати што се појављују на форуму су све го примитивац и незналица. Када их ухватиш у незнању или лажи они посежу за примитивизмом. И како ти са таквом фукаром него на приумитиван начин. Бар се лепо зајебаваш са будалама.

Pa ja sam siguran da ti imaš lječničku potvrdu da si ako ne baš normalan, a ono barem zaliječen! Tako da ti nije za zamjeriti.
Nisi ti kriv što te majka priroda zakinula i to baš na nezgodnom mjestu! :hahaha1:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Saveznici su se priklonili Titu jer je Vlada u Londonu odustala od Mihailovića i vidjela da se ne bori protiv Švaba, nego surađuje s njima i bori se protiv svojih!
Tito nije pobjegao iz Srbije u Bosnu, jer nije imao pred kim bježati. On je morao tamo otići jer u Srbiji nije bilo odaziva za antifašističku borbu.
evil:

Vlada u Londonu odustala zato što su Saveznici tako odlučili! Kojih svojih? Pa četnici su se borili protiv Srba-*********, PROTIVNIKA Vlade i Kralja!

Ne brkaj antifašističku borbu i Tiletovu revoluciju za dolazak na vlast pod okriljem antifašizma!:hahaha:
I Hrvtai su osetili kakvi su to bili 'antifašisti', jesi zaboravio?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back