- Poruka
- 17.686
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakvo nešto može samo neko tvoje "inteligencije" napisati!
Đujić se NIJE borio protiv ustaša!
Čak su mu ustaše pomogle da pobjegne na kraju rata!
![]()
Pitaj ljuba kakav ban,on se u to bolje razume...![]()
Koje gejare.To im slika sa vjencanja? Divan su par.
![]()
Antifasisti jel tako?
e svaka cast,uspio si da me nasmijes do suza

I ja bi volio da nije umro,da ga osude pred cijelim svijetom kako je i zasluzio..ali nazalost uspio je da umakne pravdi...jer nije osudjen za svoje zlocine,iako svi znaju tko je i sto je..Ja bih radije da nije umro, definitivno, da sudjenje dodje do kraja.
E bas me interesuje kako bi bradonje prosli da su ustali na oruzje protiv Wehrmachta![]()
Ali to necemo nikad saznati jer se "povoljan momenat za borbu" nikad nije docekao.![]()
bilo bi najboljeMoraću da počnem sa izbjegavanjem tema gdje Hrvati pokušavaju da objasne svoj fašizam nekim izmišljenim srpskim fašizmom...
sala...nego netko je rekao..Srbi i Hrvati po nekim pitanjima nikada nece biti objektivni,svatko ima svoju neku istinu,svoje dokaze itd...kako mi vama nismo objektivni,tako ni vi nama...a kakva ti imas prava da na svakoj temi sijes svoj otrov prema Hrvatima i procjenjujes ih i ocjenujes na krajnje primitivan nacin,pa kad ti netko napise da si dosadan i da argumentiras,ti jednostavno nestanes...ee neide to takoHm...ne bi rekao da ti imaš bilo kakva prava niti legitimitet da nekog procenjuješ i ocenjuješ.![]()
*******, био он ово или оно, он се борио против фашиста.
Можеш само да га мрзиш.
Следеће године Санадер И Месић на прославу носе његову слику, па ти види.
А ти "Викицу" цитираш?! Па видим ја да нешто није у реду. Просто не могу да верујем да лупаш ли лупаш. Кад оно ти читаш "Википедију". Е брајко мој, далеко ћеш ти да догураш читајући "Википедију". То о чему би ти да водиш озбиљну дискусију не чита се на "Википедији", то се учи из неких озбиљнијих књига и слуша од озбиљних људи, наравно само ако хоћеш стварно нешто да знаш и да не испадаш стално глуп у друштву, као ови Хрвати на форуму. А ако хоћеш и даље да лупеташ ти на "Викицу" па широко ти поље...

Koji ti je ovo post vec da tu pises da je to Ljubo???Ima li tvojoj zatucanosti kraja???Znas ti veoma dobro koji ljubo![]()
Па како са примитивцима него на примитиван начин? Ови Хрвати што се појављују на форуму су све го примитивац и незналица. Када их ухватиш у незнању или лажи они посежу за примитивизмом. И како ти са таквом фукаром него на приумитиван начин. Бар се лепо зајебаваш са будалама.

Sad će bradonje da navale da "dokazuju" kako je fotografija komunistička podmetačina i falsifikat!
Ko da su četrdesetih i pedesetih imali Photoshop i to 7.0 !![]()
Па како са примитивцима него на примитиван начин? Ови Хрвати што се појављују на форуму су све го примитивац и незналица. Када их ухватиш у незнању или лажи они посежу за примитивизмом. И како ти са таквом фукаром него на приумитиван начин. Бар се лепо зајебаваш са будалама.

Види се да ти је "Википедија" ударила у вугла.
Смањи мало. Може да буде опасно.

Види се да ти је "Википедија" ударила у вугла.
Смањи мало. Може да буде опасно.

..ovaj crni bulja, alijas marko nti, se shiri kao bakterija po forumu..

..ovaj crni bulja, alijas marko nti, se shiri kao bakterija po forumu..
Saveznici su se priklonili Titu jer je Vlada u Londonu odustala od Mihailovića i vidjela da se ne bori protiv Švaba, nego surađuje s njima i bori se protiv svojih!
Tito nije pobjegao iz Srbije u Bosnu, jer nije imao pred kim bježati. On je morao tamo otići jer u Srbiji nije bilo odaziva za antifašističku borbu.
evil:

A koji je Radivoje Kerović, ovaj šta nišani u fotografa, delija sa Rasputin look-om ili ovaj ovaj šta ponosno pokazuje Blahnik opanke?
hehe
Bradonje nemaju sta da traze sa antifasitima, ispushili su rat kao fasisticke sluge, i to dobrovoljno![]()