Dan antifašističke borbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najveci i jedini genocid na tlu evrope poslije drugog svj. rata pocinili su Srbi...
dokazano...
jedina drzava u povijesti covjecanstva cija su tri predsjednika i cijeli pol. i vojni vrh zavrsili u Hagu zbog ratnih zlocina je Srbija (SRJ, SCG)
dokazano...
pokrij se usima :)

Opa bato: Jel' to znači da je nakon Bleiburga smaknuto manje Hrvata od broja pobijenih u Srebrenici?

najveci i jedini genocid na tlu evrope poslije drugog svj. rata pocinili su Srbi...
dokazano...
jedina drzava u povijesti covjecanstva cija su tri predsjednika i cijeli pol. i vojni vrh zavrsili u Hagu zbog ratnih zlocina je Srbija (SRJ, SCG)
dokazano...

:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ipak,ja govorim o citavoj istoriji,a ne od godine do :hahaha1:

A za hag........on je validan za nesto?:rotf:

Ja da se pokrijem ushima:dontunderstand:

Zasto molicu lepo :dontunderstand:

Da li ce moderatori da tolerisu tvrdnje da je srebrenica genocid i to veci od Jasenovca sto slavonija tvrdi!!!

hrvati nisu nacisti

:hahaha:

Nacisti su ustashe,ustashe su hrvati :bye:

dokazano...
dokazano...

Живели су после 2СР Пол Пот, Ал Башир, Стаљин, Тито, Батиста, Иди Амин Мугабе и разни Никсони, Клинтони и Туђмани директно одговорни за страдање хиљада и милиона људи. Нико их није осудио.

nisu masovno nego manjim dijelom. znači nisu nacisti
Де , ајде сада озбиљно...као нису масовно..до 1945 ниси могао да их видиш у партизанима или четницима...на прсте руке да их набројиш!
истина није крвата било 100% у усташама, али 87% јесу били усташе, домобрани !.

:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ipak,ja govorim o citavoj istoriji,a ne od godine do :hahaha1:

A za hag........on je validan za nesto?:rotf:

Ja da se pokrijem ushima:dontunderstand:

Zasto molicu lepo :dontunderstand:

Da li ce moderatori da tolerisu tvrdnje da je srebrenica genocid i to veci od Jasenovca sto slavonija tvrdi!!!

:hahaha:

Nacisti su ustashe,ustashe su hrvati :bye:

logika ti nije jača strana. ako su ustaše bili nacisti ne znači da su hrvati nacisti.
i drugo. nijednom riječju nije spomenut jasenovac.
mislim da bi bilo pametnije umjesto postavljanja tih smajlića u nedostatku argumenata pročitat post na koji se odgovara, ovako netko ispada smiješan, čak puno smješniji od tog smajlića u avataru

Oooo...Hrvatska otvara arhive za javnost!?
Za sada samo one kojima mogu 'ocrniti' četnike, a kada na red dolaze dokumenti o partizanskim zločinima!?:hahaha:

Uostalom, šta fali tome da su četnici u Bosni i tamošnja tadašnja legitimna vlast podpisali primirje? Pa imali su zajedničkog neprijatelja, Tiletove komunjare/partizane.....

Vaso,Vaso fosilu stari , svi NDH arhivi su u Beogradu.

Pa nema se šta tu vjerovati ili ne.
Hrvatski sabor je 1527. donio ODLUKU o stupanju u savez država sa Austrijskim Carstvom.
Nitko ih nije silio, ni tjerao, na tu odluku, osim opasnosti od Turaka.
Samo budala tada u tim prilikama ne bi ušla u savez, nego bi se prepustila da je Turci zgaze.
Ovako se ipak sačuvala i država i narod.
Jedino kad smo izgubili državnost je bilo 1918., ali i to nije bilo ratiicirano u Hrvatskom Saboru, nego je ta skupina "jugoslovena" u tadašnjem općem rasulu iskoristila priliku i utrpala nas u tu tvorevinu.
A Stjepan Radić je govorio da se to ne radi! I bio u pravu!

Zašto je Hrvatima trebao savez protiv Turaka, pa ovde se tvrdi da su Hrvati odbranili Evropu od turskih hordi!?:hahaha1:

1918-e se 'Hrvatski Sabor' nije ništa pitao, bili ste na strani gubitnika i izgubili teritoriju i samostalnost. I onda na veliku žalost, Hrvati su utrpani Srbima!:hahaha:

A to tvrde cetnici? :hahaha: ahahahaha...... "veza sa saveznicima?" :hahaha1:

Zato je njemacka avijacija svakodnevno i pokusavala da unisti onaj sklepani mostic, jer su gotivili partizane a u stvari vrebali cetnike. :D Ma kad malo bolje razmislim, cijela je ofanziva pocela da bi se unistile cete, napad na partizane bio je samo maska, dogovor!

I ono sa ustasama oko Prozora, sve su to lukave komunjare isfolirali. :per:

A sad back to reality - pa normalno da ce probiti obruc tamo gdje su cetnici, znaju gdje ce najprije puci i da je sto puta lakse probiti se kroz bradate luzere nego jurisati kroz njemacke tenkove. :lol:

Partizanima se prebacuju razmene zarobljenika u G. Vakufu u to vreme. Iako je do takvih razmena dolazilo sve vreme rata na razlicitim mestima u Jugoslaviji cetnici su se zakacili bas za tu jer je potrebno neko opravdanje za verovatno jedan od najglupljih poraza ratne istorije uopste, od vojske koja je bila u okruzenju, sa ranjenicima, tifusarima i civilima i u puno manjem broju.

Na cetnike su naravno radije isli nego na Nemce, nije isto ratovati protiv diciplinovane vojske naoruzane najmodernijim naoruzanjem i protiv neorganizovanih grupa predvodjenih samozvanim vojvodama.

Istina je takodje da su partizani na Neretvi unistili velik broj talijanske i nemacke motorizacije, nije da su se samo protiv cetnika borili.

Vaso,Vaso fosilu stari , svi NDH arhivi su u Beogradu.

Isto kao što je neko navodno 'ustaško' blago završilo u Beogradu!?:hahaha:

Ali, tvoj komentar utiče samo malo na moj (ipak je na obe strane 45 godina bilo previše TIKVI koje ISTO misle i rade:)
Oooo...Srbija otvara arhive za javnost!?
Za sada samo one kojima mogu 'ocrniti' četnike, a kada na red dolaze dokumenti o partizanskim zločinima!?

1) Partizanima se prebacuju razmene zarobljenika u G. Vakufu u to vreme. Iako je do takvih razmena dolazilo sve vreme rata na razlicitim mestima u Jugoslaviji cetnici su se zakacili bas za tu jer je potrebno neko opravdanje za verovatno jedan od najglupljih poraza ratne istorije uopste, od vojske koja je bila u okruzenju, sa ranjenicima, tifusarima i civilima i u puno manjem broju.

2) Na cetnike su naravno radije isli nego na Nemce, nije isto ratovati protiv diciplinovane vojske naoruzane najmodernijim naoruzanjem i protiv neorganizovanih grupa predvodjenih samozvanim vojvodama.

3) Istina je takodje da su partizani na Neretvi unistili velik broj talijanske i nemacke motorizacije, nije da su se samo protiv cetnika borili.

1) Da nisu razmijenili, posle bi ih optuzivali kako su svoje zarobljene ostavili na milost i nemilost neprijatelju. Ne mozes biti dobar nikako.

2) Ma cetnici su los vic, a da nisu klali muslimanska sela po Podrinju i Sandzaku bili bi i smijesan vic, a ovako...

3) Znam, ali ona ocito ne zna ili ne zeli da zna. Cetnike su polupali u zavrsnoj fazi.

--------------------------------------------------------------------------------

Gledam owu temu o Hrwatima i njihowoj traditzijalnoj i wekownoj borbi protiw fashizma jos od nastanka wremena... I diwim se njihowoj prawdoljubiwosti.. eh da smo mi Srbi kao oni antifashisti gde bi nam bio kraj...
Chitam ja redowe ponosnih postowa od hrwata. Kako su se wekowima borili protiw Fashizma, kako Su bili na strani Alijanse.. Pishu i o nekom zlom plemenu Srbima, koje je bilo izwor Fashizma na celom swetu, i od koga je swo zlo nastalo..
Pa su chak ti bezobrazni Srbi, pocheli da se medjusobno ubijaju ne bi li okriwili antifashiste Hrwate...
Onda widim ja nekog bezobraznog Srbina, kako kretje da postuje neke linkowe na swetoj temi hrwata.. Reko au bre Srbine kako te nije sramota da postujes linkoge gde pishe neka rech ustasha nesto.. Kad swi znamo da su najwetje ustashe bili uprawo Srbi...
Ali kao aj nemam shta da radim pogledam ti ja te neke linkowe. pogledam malo na wikipediji.. Kad ono.. Pominje se neka NDH nesto.. Pominje se neki Jasenowatz, neke tzifre nesxto 700 000. U Boga mu pitam se ja, shta je owo koji QR... Widim ja neki narod pozdrawlja hitlera, raduju se.... Pogledam ja malo po knjigama kad ono..
HITLER BIO FASHISTA???
Znachi da istina je ljudi.. Hitler je bio fashista......

Widim ja neshto mi smrdi tu.. Ali odbijam da werujem da su wekowni bortzi protiw fashizma mogli da podrzawaju predstawnika istog.. Mora da su im to zakuwali Srbi neshto...
Posle gledanja dosta linkowa, i chitanja.. Shtawio sam swoju gresku..
PA NDH NEMA NIKAKWE WEZE SA HRWATSKOM!!!!! U NDH SU IM SAMO BILI OCHEWI, MAJKE, BABE, DEDE, I NEMAJU APSOLUTNO NIKAKWE WEZE SA HRWATSKOM DANAS
dakle ukratko Nezawisna Drzawa Hrwatska apsolutno nema nikakwe wese sa sadasnjom Hrwatskom...
Nego shta mislite da su preswetla bratja hrwati bili na strani fashista onda bi sigurno fashizam pobedio, jer bi to onda bio printzip swelosti, i hrabrosti... Jel bi se i onda bratja Hrwati tako dichno Ponosili Swojim Fashizmom?
Link imate na krsti, tema je na pdf politika :D. Malopre postawljena

Isto kao što je neko navodno 'ustaško' blago završilo u Beogradu!?:hahaha:

Ali, tvoj komentar utiče samo malo na moj (ipak je na obe strane 45 godina bilo previše TIKVI koje ISTO misle i rade:)
Oooo...Srbija otvara arhive za javnost!?
Za sada samo one kojima mogu 'ocrniti' četnike, a kada na red dolaze dokumenti o partizanskim zločinima!?

Tvoje neznanje ili glupost te ne opravdavaju..

Beograd je bio glavni grad FNRJ kasnije SFRJ.

.Poznata činjenica??? Treba li ti crtati??

Ti qurca ništa ne znaš..

Pa to sam i reko. Da su "jugosloveni" to sve zakuhali, a oni nisu imali ništa sa Hrvatskim Saborom.
Nije Srbija nikoga spašavala, šta ti je! :hahaha:

Srbija je iskoristila ono što su joj Englezi omogućili. Da se proširi na Balkanu i da ima izlaz na Jadran.
To je bila legalna podloga za okupaciju Vojvodine i Crne Gore,
!

Nije to bila okupacija, to je bio RATNI PLEN, potkrepljen činjenicom da se raspala Austro-Ugarska i nije se imalo kome vratiti te teritorije bez obnove toga Carstva!:hahaha:

mozda je ovo tacno. a ako je tacno trebas se upitati [ako mozes, u sta sumnjam] zasto su uvek svi imali isti cilj, koji je bio u suprotnosti sa srpskim.sta je to u srpskim [nekim, moram priznati] "idejama" da se nikome ne dopadaju.
E vidis,to je tebi malo teze razumeti,
ja tvrdim da se jedan ceo narod,nacija,
moze okarakterisati kao genocidni,fasisticki,
ili pak miroljubivi.
Ako neki narodi vekovima vode ratove,
u kojima su vecito i bez izuzetka bili negativci,rasisti,fasisti,
onda cu ih i okarakterisati kao genocidan.
a ako ti isti genocidni narodi,
pokusavaju jednom miroljubivom narodu,
koji nije imao ni jednu tamnu mrlju u svojoj istoriji,
nakalemiti svoje grehove,
onda samo potvrdjuju svoju genocidnost i fasizam.
U kom narodu si se ti pronasao?:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back