Jary
Elita
- Poruka
- 16.653
Zovite zeleni tim!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj gore je stvarno promešao, a i dosta ostalih.
Hej, stavljajte vaša mišljnjenja, dovoljno je.
Apropo teme.
To je normalno ako se dvoje vole.
Prave žene i uživaju u tome.
A pitanje za muškarčine:
Koliko vas je radilo lizing?
ti ovde pricas sta muskarac radi a one puse..sta ima njima tu prija kad nas zadovoljavajuDame, sta vi mislite o oralnom seksu?
sta vam najvise prija?
sta najvise volite da vam muskarci urade?
i dali uzivate kada nama muskarcima dajete oralne "usluge"?
dame i domacice ne upraznjavaju oralni sex![]()
o da itekako ima da nece ga ni pogleda ni pipne zapita se covek na sta da se digneja ne znam el ima neko uopste da ne voli oralni..
al stvarno...
o da itekako ima da nece ga ni pogleda ni pipne zapita se covek na sta da se digne
o da itekako ima da nece ga ni pogleda ni pipne zapita se covek na sta da se digne
ma nema tu problema burazeru, svaka će da ga ****** bez da puno moliš. Ako ne ide drugačije, zamoliš je da ti ga malo učvrsti pušenjem. A onda mora radi sebe..![]()
nisam dama al dosao sam da pohvalim oralni sex... eto
aaa neee..ovako moze kaze da sam los iebac i da mi se ne dize..nema veze sto je balvanma nema tu problema burazeru, svaka će da ga ****** bez da puno moliš. Ako ne ide drugačije, zamoliš je da ti ga malo učvrsti pušenjem. A onda mora radi sebe..![]()
aaa neee..ovako moze kaze da sam los iebac i da mi se ne dize..nema veze sto je balvan![]()
meni obicno popuse, ali prvo mora da se polize ribica^^ prvo tusiranje naravno....
Dame, sta vi mislite o oralnom seksu?
sta vam najvise prija?
sta najvise volite da vam muskarci urade?
i dali uzivate kada nama muskarcima dajete oralne "usluge"?