Dali vam se desilo...

znam, na skype ? :lol:

Sve sto one pokazu za pare ja to gledam Free na Strani web cam i jos bolje ribe i profesionalke :mrgreen:

Sto da placam amaterkama i da ih ucim sta da rade na cam ? :lol:
Ma jok, nije ni bio planiran skype pre 10 godina...
Na MSN Mesendjer...

Ali mogu ti reči da su u to vreme matorke naše bilo prave majstorice za kam na MSN, masturbacija i to, žene od 35 godina pa na dalje...

Zaebale vek ove naše... :lol:

Da napomenem, ovo ne govorim u negativnom kontekstu, već naprotiv! :lol:

Ne bih dao ni jednu našu ženu za hiljade stankinja. :lol:

Ja se cudim tim budalama sto placaju te kucckice na skype kada mogu na 3 klika za Dz da gledaju Hot Ribe u free show koje se maze i tucaju dildom i svrsavaju :lol:

Evo sada mogu da vidim na Cam picu ili guzu ako pozelim besplatno :cool:

Platio bi za RL sex i kada postanu pro hoterke :aha: Cam riba ima milon u svakom terenu na Net :zper:

Ma jok, nije ni bio planiran skype pre 10 godina...
Na MSN Mesendjer...

Ali mogu ti reči da su u to vreme matorke naše bilo prave majstorice za kam na MSN, masturbacija i to, žene od 35 godina pa na dalje...

Zaebale vek ove naše... :lol:

Da napomenem, ovo ne govorim u negativnom kontekstu, već naprotiv! :lol:

Ne bih dao ni jednu našu ženu za hiljade stankinja. :lol:

Pa dobro i nase su Hot kada nisu stidljive :lol: ali su jako pohlepne za $$ nista Free nebi dale na Cam kao one preko darezljive :heart:

Ja se cudim tim budalama sto placaju te kucckice na skype kada mogu na 3 klika za Dz da gledaju Hot Ribe u free show koje se maze i tucaju dildom i svrsavaju :lol:

Evo sada mogu da vidim na Cam picu ili guzu ako pozelim besplatno :cool:

Platio bi za RL sex i kada postanu pro hoterke :aha: Cam riba ima milon u svakom terenu na Net :zper:
I ja, čudim se da neko uživa na taj način, da mu je zadovoljstvo da plati. Ali biti human i utakvim situacijama, nije baš negativno :lol:

Naravno, može se videti besplatno gde god poželiš na internetu...

Navikao sam na to da sa onom sa kojom imam nešto, samo da njoj udovoljim da se pokazuje na kam, jer ih to čine sigurnom u vezi, u odnosu samnom :lol:

Skype ni ne koristim, nikad nisam koristio, jer ga nevolim iz mnogo razloga. Imam instaliran, ali to je zato što moram zbog klijentele koji koriste skype.. :lol:

Pa dobro i nase su Hot kada nisu stidljive :lol: ali su jako pohlepne za $$ nista Free nebi dale na Cam kao one preko darezljive :heart:
Neznam, ja znam da matorke nisu ništa tražile, nikakuvu naplatu... Barem meni, ne... :)

Predpostavljam da su to bile žene koje me poznaju, a na kma su krile glavu da se nevidi, da ih ne bih prepoznao, zapamtio.. :lol:

Nisu to matorke sve slobodne, bilo je i udatih, udate su prilično zagorele... :)

Neznam, ja znam da matorke nisu ništa tražile, nikakuvu naplatu... Barem meni, ne... :)

Predpostavljam da su to bile žene koje me poznaju, a na kma su krile glavu da se nevidi, da ih ne bih prepoznao, zapamtio.. :lol:

Nisu to matorke sve slobodne, bilo je i udatih, udate su prilično zagorele... :)

A gde su one sada zelim free da ih gledam ? :ceka: Ne postoje, sve napacuju sto je vise od chata :lol:

Nasim sam uvek davao Cam da gledaju , dok one nisu meni skoro nikada uz izgovor nemam Cam sada, ajmo kasnije na Skype LoL i onda traze kredit :mrgreen:

Dok ove preko gledam na Cam kad pozelim :zaljubljena:
Ni ja nikad sebe nisam prikazao na kam, niti je koja od mene to zahtevala, od onih o kojima pričam... Znači da je to bio neki krug žena koje na neki način poznaju.

Rekoh u jednoj od tema ovde, samo jednom sam na kma bio, kod ženske sa kojom sam bio u šemi, jer je jedan od mojih prijatelja hteo da se uveri da stvarno sam u šemi sa dotičnom, par minuta je gledao sex uživo... :lol:

- - - - - - - - - -

Sada sam na Chaturbate i naplacujem po minuti :malav: zasto samo one da zaradjuju na mojoj drkkici :manikir:
Što da ne, ako te to zanima. :lol:

Mene ne. :lol:

Uživao sam uvek u kontaktu sa jednom ženskom, gde sebi sve dozvoljavamo, samo mi... :lol:

- - - - - - - - - -

A gde su one sada zelim free da ih gledam ? :ceka: Ne postoje, sve napacuju sto je vise od chata :lol:
Ima ih, samo ih možda na pogrešnom mestu tražiš :lol:

Evo sa ovom zadnjom sa kojom sam pre neki dan raskrstio, bilo je takvih golih situacija... Slike, kam.... :lol:

Back