Dali vam se desilo...

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Da li vam se desilo, ili dešava,

da se pojavite negde na internetu po prvi put, i da vas startuju osobe koje ne poznajete uopšte, a one vas poznaju i to veoma dobro? :lol:

Da li vas to zapanji, iznenadi, i kako reagujete u tom slučaju? :lol:

pa kad si popularan...tvoja popularnost je intergalaktichka...
mi obichni smrtnici za to ne znamo...
tako da ne,nikad mi se to nije desilo...
a i ovaj moj avatar...odbija ludake...svi misle da sam zhenjen i da mi je to mali...
i jeste,samo ne bash moj...:lol:

Nema potreba biti ciničan, samo nisi dobro obratio pažnju, ili verovatno slabo zalažiš na društvene mreže. :lol:

cinichan?o kontre...:lol:
ne,slabo se vrzmam po tim mrezhama...
tachnije,jedina mrezha je ova ovde...
nemam fb,twiter,majspejs,nishta od tih smicalica...
mada,ako uspeva tebi,mozhda uspe i meni!? :think:
Pa sad, da li se to podrazumeva nekim uspehom...

u svakom slučaju, svaki čovk je pračen određenim brojem žena, i nastupaju prema čoveku onakav kakav je, prema nekima skriveno, izokola, prema nekima, kao prema meni, direktno i otvoreno. Žene su experti za pristup muškarcu, nepogrešive. :lol:

Nemoj misliti ako nisi ti primetio, da te gde god se nađeš, nekome si interesantan, iz bilo kog razloga. :lol:
Kako će ti neka pristupiti, ili te posmatati samo, zavisi od tvog karaktera i stava. :lol:

Poslednja izmena:
Da li vam se desilo, ili dešava,

da se pojavite negde na internetu po prvi put, i da vas startuju osobe koje ne poznajete uopšte, a one vas poznaju i to veoma dobro? :lol:

Da li vas to zapanji, iznenadi, i kako reagujete u tom slučaju? :lol:

Te osobe poznaju samo opsta mesta i po svojoj prirodi nadareni su da procitaju drugu osobu. A boga mi ima osoba kojima sve pise na celu ili u postu :lol: Takve otkacim, jer vole da se razmecu i nametljive su, bar po mom iskustvu, jer me vecito startuju takvi pametnjakovici.

Te osobe poznaju samo opsta mesta i po svojoj prirodi nadareni su da procitaju drugu osobu. A boga mi ima osoba kojima sve pise na celu ili u postu :lol: Takve otkacim, jer vole da se razmecu i nametljive su, bar po mom iskustvu, jer me vecito startuju takvi pametnjakovici.
Razumem te. :)

Nije primereno da muškarac prati žene na taj način, to je ženski karakter, moć koja im od Boga dana. :lol:

Ja nikad nisam ni jednu pratio. Žene prate muškarce, zakoni prirode...

Zakoni i Poroci. Kuća je na ženi, iako je muškarac glava...

A to znači da se u svakom slučaju, uvek i svagda to manifestuje. Ženama je data moć da budu OKO i da prate, jer su oslonac opstanku čovečanstva. :lol:

E sad, to što ispada iz okvira normale, to je druga priča. :lol:

Takve muškarce koji prate žene i treba otkačiti, ako već nisu u nekom kontaktu sa Damom, prijatelji i slično...

Poslednja izmena:
ma vidis da se samo lepe za kretene i napusavanje,sad to ne radim samo ulepo cvece i bombonjere od takvih beze:dzentlmen:
Da, masovna je to pjava danas, ali "svaka krpa nađe zakrpu", što znači uvek postoje srodne duše, kao i razmne žene, mada večinom su to one koje su upoznale život, prošle sito i rešeto, ili su one koje znaju samo za pošten način života, porodicu i slično... :lol:

Desilo, mslm naleteo na nekog ko me stvarno poznaje od ranije, i bila je brža da prepozna o kome se radi. Igrala se malo sa temama i odgovorima znajući kako razmišljam i postupam, posle se zanela. Isto se meni desilo, da me kontaktira neko koga već znam i s kim imao nekih nesporazuma od ranije, te sam pobegao iz te priče čim je svatih koje, iako je razgovor tek započeo, da ne umisli svašta. Sada držim sliku da ne zbunjujem nikoga, ili kad primetim da sagovornik sumnja sam se izjasnim koji sam i čiji sam, a ako se nađe neko dokon da zeza mene radi odbrane koristim suzdržanost.

Back