Dali je po vama muskarac lud ako iskazuje svoje emocije?

Sultan:
U dosta slucajeva primetio sam da neke zene reaguju na to da je muskarac psihopata kada svojoj voljenoj osobi pise ljepe rijeci i ne samo da pise vec i izgovara jednostavno bude romantican.
Dosta njih kazu za takvog muskarca da je lud umni bolesnik itd.
One izgleda misle samo na sex bez romantike *ebes ga valja se nekad malo i opustiti i reci sve najljepse osobi koju volis da joj to i rijecima i djelom pokazes.
Mene sad interesuje dali je i vase misljenje takvo i interesuje me dali vjerujete da i musko zna da voli pa cak i vise nego zena?
Hvala unaprijed
Pravi je dragulj onaj muskarac koji ce bez nekog uvijanja i foliranja jasno staviti do znanja zeni koliko je voli...velika je razlika ipak kod onog koji to prica a ne pokazuje delima jer deluje jako uvezbano da bi se neka zena odvela u krevet ali kad se stvarno misli ono sto se kaze a pritom i ucini mislim da je normalna zena presrecna...Bar se ja tako osecam...samo sto nije lako da se jedan muskarac tako otvori...uvek postoji neko ko mu je slomio srce i onda postaje bukvalno kao drvo...puno je takvih...moj predlog je da se opustite i dopustite...

POP Mare:
Dont_Break_The_Oath:
Kad_LupimLupim:
Meni se cini da neko ko zapne da zasipa emocijama deluje lud iz prostog razloga sto je takvih malo, pa se ni takvo ponasanje ne cini normalnim.
Zamislite samo situaciju, devojku redovno startuju po dvesta puta po izlasku i svima na celu pise: "Rado bi' te kresno'". Onda naravno fino odbija, odbija, pa malo pristane, pa odbija i tako to ide... i onda se pojavi jedan "manijak" koji prica potpuno drugu pricu! On je stavlja u oblake, uporedjuje sa cvecem i zvezdama, opsuje plazu na Havajima i sl. Pa on bi za nju sve uradio! I sta da se onda misli o takvom? Pa lood je, ne uklapa se sa ostalima.
Btw. ima tu jedna kvaka. Netreba se zaletati sa emocijama. Nikako u pocetku i u velikim kolicinama. Kasnije kad se dvoje bolje poznaju, onda ispoljavanje emocija (i misljenja i sl.) moze mnogo da pomogne u napredovanju odnosa!!!

E tu si u pravu!!!!!
Jer emocije treba da se razvijaju postepeno a sa vremenom da rastu.Posto onaj bljesak na pocetku jeste obicno samo neobuzdanost i sreca sto se nekome,eto,"promenio zivot tako brzo" je suluda stvar.
Ja sam sad lud za svojom zenom,a kada sam je upoznao samo sam znao da je to ona prava,dok je vremenom to poprimalo oblike fanatizma,pozitivnog fanatizma.
Kazes na pocetku si znao da je ona prava a nisi pokazivao emocije.Pa kako se onda ona zagleda u tebe?? :?
Pa s'jedne strane treba i ona tebe da "prepozna", a drugo ne ceni se covek samo po emocijama nego i po postupcima i ponasanju, shvatanju i misljenju. I to je ono sto treba da se u startu vidi, bez velikih prikrivanja!

Ma, Sultan, nemoj da se sikiraš... Ako se ponašaš onako kako se osećaš i, što je najvažnije, ako se zbog toga sam ne osećaš iskompleksirano, t.j. ako si siguran da si zbog sopstvenog stava (ponašanja, mišljenja) ti taj koji je normalan, videćeš da ima više onih koji te shvataju nego onih koji to ne rade. Pa, svi smo mi pomalo neshvaćeni, poenta je u tome što sami tome pridajemo preveliki značaj.
Ja se samo nadam da nisi od onih što guše ljubavnim izjavama.
Možda sam prava osoba da ti odgovorim, zapravo. Mene nervira kada me neko obasipa lepim rečima, kad to počne da prelazi u laskanje, kad to radi svaki dan po nekoliko puta... Nije to ništa čudno, tako sam vaspitana i šta da radim.
Takođe me nervira kada je nekome ispod časti da kaže "draga si mi, stalo mi je do tebe", BAREM.
Raščisti ti sam sa sobom kako želiš da se ponašaš prema devojci i shvati na vreme, kada na neku naiđeš, da li njoj to prija. Važno je da se vi razumete :wink: :wink: :wink: !

Sultan:
U dosta slucajeva primetio sam da neke zene reaguju na to da je muskarac psihopata kada svojoj voljenoj osobi pise ljepe rijeci i ne samo da pise vec i izgovara jednostavno bude romantican.
Dosta njih kazu za takvog muskarca da je lud umni bolesnik itd.
One izgleda misle samo na sex bez romantike *ebes ga valja se nekad malo i opustiti i reci sve najljepse osobi koju volis da joj to i rijecima i djelom pokazes.
Mene sad interesuje dali je i vase misljenje takvo i interesuje me dali vjerujete da i musko zna da voli pa cak i vise nego zena?
Hvala unaprijed
Pa kada muskarac iskreno pokazuje svoja osecanja to je nesto sto svaka zena treba da ceni. Takav muskarac se retko srece, a ja sam imala tu srecu da ga sretnem i mogu ti reci da to prija. Mada, pre njega srela sam jednog koji je glumio pa mi se na trenutak smucio ceo muski rod.

Back